שבועיים של לחץ

שבועיים של לחץ

עברו עלי. ולכן לא הספקתי אפילו לראות את התגובות שלכן לשאלה ששאלתי בעניין החזרה לעבודה. אז אני חייבת לשתף אתכן - לאחר התלבטויות רבות מאוד של כן לחזור / לא לחזור לעבודה. השיקול הכלכלי "ניצח", לצערי. אבל -למזלי הכל עבר בשלום (בתקוה שימשיך כך). המטפלת (בגיל של אמא שלי בערך) התגלתה כסובלנית, נחמדה, מפנקת - וכבר היא נקשרה אליו (למרות שעבר רק שבוע). כזכור לכן קיצצתי את המשרה ולכן אני עובדת רק עד שעה 14.00 ואני מאוד שמחה שעשיתי את זה. אומנם קשה להסתגל לשיגרה החדשה, אבל נעבור גם את זה. בענין ההנקה - יוצא למטפלת לתת לדור רק ארוחה אחת. אז כשבועיים וחצי לפני החזרה לעבודה הכנתי "סטוק" בפריזר, בכמויות של 100CC בערך, אבל דור הפתיע - הוא אוכל 180CC. לכן, כעבור פחות משבוע נגמר לי "הסטוק", וכמה שניסיתי לשאוב לא ממש הצלחתי לשאוב כמות כזו, (אלא אם ערבבתי 3 פעמים לפחות), וכשראיתי שאת כל הזמן (הלא רב) שלי אני מבזבזת בשאיבות, הרמתי ידיים (אם כי ממש לא בלב שלם) והוריתי למטפלת לתת לו רמדיה (פעם ביום) ובשאר הפעמים (עוד 4 ארוחות בערך) - אני מיניקה. זהו, אני מקווה שכל העסק הזה יחזיק מעמד. בינתיים זה עובד יופי. תודה לכולכן על ההקשבה, נשתמע שוב בזמן הפנוי שיהיה לי...

כיף לשמוע שהולך לכם בקלות!

מה שאת מתארת עם הכמויות היה לי גם עם אייל כשחזרתי לעבודה. מהר מאוד הבנתי שאני לא עומדת בשאיבות והתחלתי לתת לו איזומיל. שימשיך לכם בקלות! שרון

אפרת_ח

New member
יש לי חברה שהתינוק בגן מעל 10 שעות

בגן אוכל תחליף ואצל אמא רק יונק, ועולה כפורח. בחיי, לפני גיל 5 חודשים כבר עמד על ארבע וגם זחל (סגנון זחל מודד) ואפילו הוציא שן! שלא לדבר על הגודל... אגב, הוא אוכל בייבילאק, שזה תחליף שמוצאים בחנויות של הדתיים ועולה הרבה פחות גם מסימילאק וגם מרמדיה/מטרנה - כנראה בגלל שאין לו פרסומות ודוגמיות.

אני מקווה שתחזיקו מעמד

כמובן שאסון לא קורה מזה שילד מקבל ארוחה אחת ביום של תמ"ל. אני זוכרת שכשקניתי את הקופסה הראשונה של "רמדיה" לנעמי (בגיל 8 חודשים) הרגשתי שחרב עלי עולמי. הייתי בטוחה שזהו סוף להנקה. אבל המשכנו אחר כך עוד הרבה זמן. המשך מוצלח של הנקה תלוי בגורמים רבים. אני לא זוכרת בן כמה דור, אבל ככל שההנקה מיוצבת יותר, כך גדל הסיכוי שהיא לא תיפגע מהפחתת הכמות. אם דור עדיין קטן, עדיף כמובן לשאוב על מנת להגדיל את הסיכויים להנקה ממשוכת. לא להלחיץ אותך (ואם אתם מסתדרים, אז תעזבי את זה), אבל יש דברים רבים שניתן לעשות על מנת להגדיל את הכמות הנשאבת. קודם כל, באיזו משאבה את משתמשת ? כמה זמן את שואבת בכל פעם ? מה את אוכלת ? אני ממליצה שתבקרי באתר של אמהות שואבות (באנגלית), ותראי שם המון טיפים להגדלת הכמות הנשאבת. את גם יכולה לפנות אלי, אני אשמח לעזור ולייעץ ככל שאני יכולה. אני כותבת לך את זה, כי את כתבת שאת נותנת תמ"ל לא בלב שלם. אם בינתיים ראית ש"השד לא נורא כל כך" ואתם מסתדרים עם הנקה חלקית - אז תשכחי מזה, ושיהיה לך המון בהצלחה !!! נטשה, אמא של נעמי (28/1/2000) ומצפה לשתי קטנטנות (שבוע 30+)

למעלה