שבועיים לדדליין

השיטה של דאנתוני היא אותה שיטה

רק שקח את השיטה שלו שים את סטיב נאש במרכז, וזרוק מסביבו שחקנים אינטלגנטיים כמו בוריס דיאו, גרנט היל, פועלים שחורים כמו שון מריון, וסקוררים כמו אמארה, וקיבלת משחק יפה לעין. קח את אותה שיטה, שים את כריס דוהן במרכז, שחקנים לא אינטלגנטיים כמו נייט רוב ולארי יוז, וסקוררים כמו אל הארינגטון שעדיין לא פגשו זריקה רעה, וקיבלת שכונה. זה לא מפליא שלי השחקן היחיד שמרשים בניקס, הוא היחיד שיש לו קצת אינטלגנציית משחק.

Or Amit

New member
עוד טריידים שצריכים לקרות

ואני לא אסביר אותם בגלל שאין לי כוח לכתוב 'כשרון תמורת פינוי מקום בתקרה'
באטלר והיווד לדאלאס בשביל דאמפייר ורוס
אדם מוריסון ודרק פישר ללייקרס עבור האריס ובון (אגב, לפי הטרייד מאשין זה מוריד 5 ניצחונות לניו ג'רזי, מה שהופך אותם להיות הקבוצה הראשונה בהיסטוריה עם מינוס ניצחונות)
מארטין, אודריך ומיי לטורונטו בשביל קלדרון, ג'ונסון ובנקס (לפי ESPN, אגב, שתי הקבוצות מפסידות מהטרייד)
קארי, ג'פריס וגאלו ליוסטון בשביל טי-מאק

carmelo

New member
טרייד הגיוני יותר על האריס...עם וושינגטון

בחייאת, "כשרון תמורת פינוי מקום בתקרה" לא יכול לתפוס כל הזמן...אפילו אוהדי לייקרס היותר רציונליים, לא חיים בסרט שהם משיגים את האריס תמורת פאקינג חוזים מסתיימים. לפחות שהלייקרס יוסיפו את שאנון בראון, אבל גם אז זה לא משהו. דווין האריס וטרנס וויליאמס (ניו ג'רזי) בתמורה לקארון באטלר ורנדי פוי (וושינגטון) אפשר להתאכזב מטרייד של שתי קבוצות עלובות על שחקנים מאכזבים? האריס בעונת שפל ולכאורה זה לא הזמן להעבירו, אבל אם הנטס זוכים בפרס הגדול של דראפט 2010 – הרכז ג'ון וול – אז יהיה להם עוד יותר קשה לקבל תמורה הולמת על האריס. בנוסף, אם עדיין חולמים שם על השמות הגדולים של קיץ 2010, צריך לעבוד על המאזן העלוב. בוושינגטון, כל הקבוצה מועמדת להחלפה ולמרות שמעמדו העתידי של ארינאס טרם נקבע, כדאי כבר עכשיו לחפש תחליפים בעמדת הרכז. למה זה טוב לוושינגטון: הקבוצה הזאת שרויה בכאוס מקצועי וכלכלי. פוי אומנם נכנס לנעלי הרכז-סקורר של ארינאס, אבל הוא יהיה שחקן חופשי מוגבל בקיץ. האם מועדון שזקוק לבנייה מחדש מן היסוד, יכול להרשות לעצמו חוזה חדש ויקר עבור קומבו גארד שטרם הוכיח יציבות מקצועית ובריאותית ליותר מכמה חודשים? גם האריס נפצע לא מעט, אבל הוא ברמה אחרת ומוכחת יותר, ורק זקוק לסיטואציה חדשה ומשוחררת – העונה הוא נדרש לשחק הרבה יותר סביב לופז. טרנס וויליאמס הרוקי הוא סמול פורוורד ורסטילי שינסה להיכנס לנעליו של באטלר. לשתי הקבוצות יש מספיק חוזים מסתיימים כדי לאזן את הטרייד מבחינת משכורות, עם חיסכון של ארבעה מיליון דולר ברוטו לטובת וושינגטון. למה זה טוב לנטס: הם מחליפים אולסטאר מאכזב אחד ורוקי בלתי מוכח, באולסטאר מאכזב אחר ושחקן צעיר בשלב ההוכחות. איך עתידם יושפע מכך? נתחיל בתרחיש הפחות אופטימי – הנטס לא זוכים בג'ון וול ומסתפקים באחד מהגבוהים הרבים שמיועדים להיבחר גבוה בדראפט הקרוב. אז פוי אומנם אינו רכז טבעי, אבל לצד לברון או ווייד הוא בהחלט יכול להתאים – וכמוהו באטלר (כוכב משנה קלאסי), לופז (סנטר מס' 2 בליגה לעשור הקרוב?), ושאר צעירי הנטס (קורטני לי, יי ז'יאנליאן וכריס דאגלס-רוברטס). ולתרחיש היותר אופטימי – הנטס זוכים בג'ון וול, וכבר יוצאים גדולים מהטרייד המוקדם הזה; מוותרים על השארת פוי, כדי לפנות מספיק מקום בתקרת השכר עבור לברון ודייויד לי; ומתחילים לשבור שיאים חיוביים.

Or Amit

New member
לא נראה לי שאף אחת מהקבוצות תרצה את זה

לגבי פוי - לא יצא לי לראות אותו השנה מאז שארינאס הושעה. אבל ממה שראיתי קצת קודם ושנה שעברה - הבנאדם פורח כשיש לידו רכז. שנה שעברה הוא היה מצוין מתי ששיחק לידו טלפייר, אבל בתור פוינט הוא לא משהו - בטח לא אם לידו אתה שם את קורטני לי. באטלר הוא אכן מס' 2 קלאסי, ולכן אני לא רואה את הטרייד הזה קורה לפני הדדליין אלא - אם כבר, מבחינת ניו ג'רזי - בקיץ, אחרי שיודעים מי מגיע לג'רזי (לדעתי, אגב, לא לברון, לא וייד ולא בוש. אולי בוזר או אמארה, גם לא בטוח) מבחינת וושינגטון הם מנסים לחתוך חוזים, הם לא מחפשים להוסיף עכשיו שחקנים לעגלה, בטח לא בעמדות החוץ שם הם נמצאים באינפלציה עם יאנג-ארינאס-באטלר-מילר-פוי-סטיבנסון-ג'וואריס-לא זוכר מי עוד.

carmelo

New member
פוי פורח עכשיו בפוינט

וכפי שאמרתי, הטרייד הזה נועד לוודא שהנטס יצליחו להיכנס מחדש לדיבורים על לברון, ואולי גם להצטרף לשיח סביב ווייד. לא חושב שאחד מהם יצטרף לסגל הנוכחי שלהם, גם אם יחוזק בג'ון וול או בחירת לוטרי גבוהה אחרת. אגב, איך לפי ההיגיון שלך, הנטס יעבירו את האריס תמורת חוזים מסתיימים ואז יגרמו לאמארה או בוזר שבכלל יעיפו מבט לכיוונם?... לגבי האינפלציה כביכול אצל וושינגטון - יאנג הוא סווינגמן, ארינאס לא בתוכניות שלהם וזה הדדי, באטלר ופוי נשלחים בטרייד הזה והאחרון גם מסיים חוזה, מילר וקריטנטון מסיימים חוזה, סטיבנסון לא בתוכניות... בשורה התחתונה, הם יכולים להיעזר בשחקן אימפקט על כל עמדה כמעט, אבל לקראת דראפט שחוץ מג'ון וול אין בו יותר מדי רכזים בכירים - להשיג את דווין האריס תהיה יופי של התחלה לבנייה שלהם מחדש.

Puskas

New member
ניקס-ממפיס-מינסוטה-וויזארדס

הניקס שולחים: אדי קרי,נייט רוב,לנדי לממפיס+דאגלס,גלינארי,הארינגטון לוויזארדס+דייויד לי ודוהון לממפיס. הניקס מקבלים: אל ג'פרסון וראיין גומס ממיני+תאבית וקונלי ממפיס+פוי וג'יימיסון מהוויז. רוסטר אחרי הטרייד: PG- קונלי/פוי SG- יוז/מובלי SF- גומס/צ'נדלר/בנדר PF- ג'יימיסון/היל/ג'פריס C- ג'פרסון/תאבית/מיליצ'יץ' ממפיס שולחים: קונלי ותאבית לניקס+גאסול והאדסון לוויזארדס. ממפיס מקבלים: נייט רוב,קרי ולנדרי מהניקס+פאבלוביץ' ממיני. רוסטר אחרי הטרייד: PG- רובינסון/טינסלי/וויליאמס SG- מאיו/יאנג SF- גאי/פאבלוביץ'/לנדרי PF- רנדולף/ארתור/האנטר C- קרי/חדאדי מיני שולחים: גומס וג'פרסון לניקס+פאבלוביץ' לדובים+הולינס לוויזארדס. מיני מקבלים: דיוויד לי ודוהון מהניקס+באטלר מהוויז. רוסטר אחרי הטרייד: PG- פלין/דוהון/סשנס SG- ברוור SF- באטלר/ווילקינס/טאקר PF- לאב/קרדינל/פצ'רוב C- לי/בלאנט/ג'וויי הוויזארדס שולחים: פוי וג'יימיסון לניקס+באטלר למיני. הוויזארדס מקבלים: גאלינרי,הארינגטון ודאגלס מהניקס+גאסול והאדסון ממפיס+הולינס ממיני. רוסטר אחרי הטרייד: PG- ג'יימס/קריטנטון/ארינס/דגלאס SG- יאנג/מילר/האדסון SF- גלינארי/מקגווייר PF- הארינגטון/בלאטש C- גאסול/אוברטו/הולינס/הייווד סה"כ כולם משפרות חמישיות אפשר להגיד ואצל הוויזארדס מקס' לא מרוצים מעיפים את הארינגטון סוף עונה.. גם ככה הם שלחו רק חוזה נגמר אחד (פוי) וקיבלו אחד נגמר אבל הרבה יותר גדול.

rapgamer4ever

New member
ממפיס מוותרים על יותר מדי בטרייד הזה

צריך לזכור שת'אביט הוא בחירה 2 בדראפט של השנה ואף אחד לא בדיוק ציפה ממנו ליותר מדי בינתיים. גם קונלי שאם אני זוכר נכון נבחר 4, עדיין לא שחקן שאתה יודע מה יהיה שווה עוד שנתיים. וגאסול הוא כבר שחקן מצוין שאתה יודע שימשיך להיות מצוין הרבה שנים. התמורה בטרייד הזה שהם מקבלים נראית לי פחותה בהרבה. אפילו תיאורטית אני לא חושב שנכון לשחק עם 2 שוטינג גארדים סקוררים ובלי מוביל כדור אמיתי, בטח כשיש לך עוד אופציות התקפיות טובות כמו גיי וראנדולף.

Orenseg

New member
ציפו מת'אביט להרבה יותר ממה שהוא מראה

ובגלל זה הוא פלופ, שיהיה תקוע בעתיד הנראה לעין מאחרי מארק גאסול (ובצדק). בחירה מטומטמת של מארק הייזלי - מספרים שכריס וואלאס רצה לבחור בטייריק אוונס (הכוכב הגדול של הממפיס טייגרס, שהיה מושך קהל ומספק את השחקן השישי שהגריזליס כ"כ צריכים) אבל הייזלי התלהב מהפלופ הטנזני ובקיץ בחר להחתים את אייברסון בתור מושך הקהל. מעניין מתי הבעלים של הפרנצ'ייזים בNBA יבינו שהם לא אמורים לקבל את ההחלטות המקצועיות של הקבוצות שלהם.

Orenseg

New member
חורשים חזק את הרעיון של איגי לסאנס

ואני מאוד מתלהב מזה, אבל מקווה שאם כבר שולחים את אמארה לפחות יגיע תחליף טוב יותר מדאלמברט. אם אפשר להכניס פנימה את ספייטס ולשלוח בכיוון השני את ג'יי-ריץ' אני בכלל אהיה מאושר. ג'יי-ריץ' פשוט מיותר ולא מתאים לסאנס, אבל התלות בו גדולה כי ברבוסה פצוע מהמשחק השלישי של העונה (אחרי שהיה מצוין בשניים הראשונים, בזמן שריץ' היה מושעה). איגי שיחק באריזונה ווילדקאטס שנתיים והסאנס התכוונו לבחור בו בדראפט 2004, אבל היו בטוחים שהוא לא יהיה זמין ב7# ולכן בחרו למכור את הבחירה תמורת 3M$. בדיעבד מסתבר שאיגי היה זמין ונבחר 9#, הסאנס בחרו את דנג עבור הבולס. זו אולי הטעות הכי גדולה של בריאן קולאנג'לו כGM, שגם פתחה את עידן מכירת בחירות הדראפט של סארבר. מלבד הקליעה הבעייתית מבחוץ איגי פשוט תפור על הקבוצה הזו: יוריד את עומס הפליימייקינג מנאש ודראגיץ' (התותח הסלובני יודע להפציץ כאוף-גארד), ישתלב מצוין בקצב של הסאנס וישדרג משמעותית את הגנת הפרימטר ואת היכולת לקחת את הכדור לסל ולסחוט עבירות (מה שריץ' לא עושה).

carmelo

New member
תאביט ממש לא מאכזב בינתיים

ואין לי מושג מי ציפה ממנו ליותר...היה ברור שהוא ישחק מאחורי גאסול, ויתבשל לאט על הספסל. אבל כשהוא מקבל דקות, הוא מפגין ניצוצות אמיתיים בריבאונד וחסימות. לגבי השמועה על אמארה לסיקסרס, נראה כי פילי מעוניינים במהלך כזה רק לצורך פינוי משכורות, ולכן הם ירצו לתת את דלמברט יחד עם איגודאלה. כמו דטרויט אשתקד עם אייברסון, הם יוכלו למכור לאוהדים שלהם את המהלך ככזה של התחזקות בסופרסטאר, אבל בפועל רק יפנו משכורות. כנראה שהסוכן של אמארה קלט את הכוונה, ודאג לשחרר התבטאויות מצדם שאולי אמארה לא ישתחרר מהחוזה שלו (בולשיט, קיץ 2011 מסתמן כבעייתי ביותר מבחינת ההסכם הקיבוצי שמסתיים). אם כבר פילדלפיה שוקלים להעיף את איגודאלה בלבד תמורת חוזה מסתיים, אז מעבר לנטס נראה לי הכי הגיוני. הנטס יוכלו לצרף את דאגלס-רוברטס וטרנס וויליאמס, שהם התקררו לגביהם. CDR יתן לסיקסרס סקורר בעמדה 2, טי-וויל אופציה עתידית בסמול פורוורד (שגם די דומה לאיגודאלה בסגנון המשחק), אם יאנג יאכזב גם שם. הנטס יאבדו חלק מהקאפ ספייס שלהם, אבל האם הם בכלל מסוגלים להשיג שחקן בקאליבר של איגודאלה? אולי רודי גאי, אבל הוא יעלה לא פחות אם לא יותר, ואני מעדיף את ההגנה של איגודאלה - לצד האריס ולי, עם לופז מתחת לסל, יש פה פוטנציאל למשהו מיוחד. בלוטרי הם יוכלו להשיג 2 או 4 תותח (אם לא את וול, כמובן...), ובהתאם לכך ללכת על ג'ו ג'ונסון או בוש/אמארה/בוזר.

למעלה