אוף.. רציתי לבוא..
ואת חייבת להגיד לי שהפסדתי בשביל שאני ארגיש יותר טוב.. אבל אולי לא באתי למסיבה.. אבל ההופעה של יוני......... אין מילים!! הלכתי עם פזה הכוסית ועם עוד שניים שאין סיכוי בעולם הזה שאת מכירה אותם..
ואיך שתומר נכנס הוא אומר לי שלום וכל מי שאני איתו די בשוק מהשלום הידידותי הזה.. הרי.. מה! אני ותומר חברית בלב ובנפש! חברים מהגן!! חחחחחח לא באמת... כולם היו בשוק חוצמפז! למה? כי פז מעשנת ובוהה באויר! חח פתאום רואה את תומר ולוחשת לי "אפרת אפרת! הנה תומר! תגידי לו שלום!!", וכולם ניסו להסביר לה שהוא כבר אמר שלום
אחר כך דברתי איתו קצת וישרנו קוים (היתי חייבת ליישר קוים.. הקווים היו יותר מדי עקומים אחרי ה..! אז יישרנו.. בערך..
) אחר כך אפרת ניגשת אלי ועושה לי "היי אפרת!!" ואני מסתובבת ורואה שזאת אפרת! חחחחח חביב פלוס לי עד מאוד! אני ממש סלב כבר.. או שסתם בולטת מדי... יותר מדיי......
בקיצור התחילה לספר לי שהיא לא מרגישה טוב בלה בלה בלה (אני מנומסת אז באמת הקשבתי... אבל מה? אני לא באמת מכירה אותה..) היא יצאה חמודה! פז נדלקה על מישהו והיא ראתה שהוא חבר של הלהקה אז היא שלחה אותי לאור לשאול מי זה (כי כולנו חברים מהגן! כבר אמרתי? ברוווווווור!) אז הלכתי לאור והתחלתי לשאול אותו לגביו.. והוא אמר "טוב.. אני לא זוכר מה הוא לבש.." אז אמרתי לו שאם הוא יראה אותו הוא בטוח יזהה! אז אני אצביע עליו ואז הוא יגיד לי.. והוא אומר "את תצביעי.." ומשום מה אמרתי "אבל אור.. לא מצביעים על אנשים!" והוא אמר "אז תצביעי ככה: *הצבעה מאוד עקומה ומוזרה!*" בקיצור לא ראיתי אותו בשביל להצביע עליו.. אז כשראיתי אותו רצתי אליו בחזרה וכבר תומר עמד שם אז שאלתי אותו! ואור לא לבש פפיון.. והיו עוד המוווון דברים מגניבים! בחיי אה.. גם ההופעה עצמה היתה מגניבה
ובאתי עם המחשוף הכי ענק בחייייים (כן כן... פעם ראשונה בחיים.. כבר נכנסתי לתחרות חזק! רק שלא היתה לי תחרות... טוב נו סוף סוף נצחתי!) וזאת היתה סקירה נחמדה (מהפן שלי לפחות..) על ההופעה של יוני בלוך זה לא קשור לפורום.. האמת שגם בפורום של יוני בלוך זה לא רעיון כזה טוב לשים את הסיכום.. אולי פשוט אדפיס את הדף ואשים אותו ביומן שלי.. מי שקרא עד הסוף הגיע הנה.. אני אוהבת אותו! והכי חשוב שהכתומה תרגיש טוב - לא נורא שלא באת..