שבועות שמח....

מצב
הנושא נעול.

natnea city

New member
מיידיבוס

שבועות שמח....
אז ככה שבועות שמח לחברי הפורום היקר הזה.... אז הנה עברו עוד 3 ימים מענינים בבודה והבאתי תמונותכרגיל מקווה שתאהבו אותם..... ובאמת תודה על התמיכה שאני מקבל כאן.... ונפתח אם נהג אגד תיור ונופש שפגשתי בשפיים שהביא חיילים....
מיידיבוס

natnea city

New member
המוביל הדרומי צביקה

שבועות שמח....
אז ככה שבועות שמח לחברי הפורום היקר הזה.... אז הנה עברו עוד 3 ימים מענינים בבודה והבאתי תמונותכרגיל מקווה שתאהבו אותם..... ובאמת תודה על התמיכה שאני מקבל כאן.... ונפתח אם נהג אגד תיור ונופש שפגשתי בשפיים שהביא חיילים....
המוביל הדרומי צביקה

mister K

New member
יש הרבה מטאורים עם שלדת B12B

זה וולוו
המרצדס צבועים למטה באפור והוולוו בסגול
תמיד מעניין אותי אם המנוע שלהם זהה לזה של המארסים של אגד. רעשי המנוע שלהם קצת שונים זה מזה, למטאורים יש רעש די סטנדרתי בעוד של-B12B של אגד יש רעש מיוחד שמזכיר קצת את הרעש של ה-O404. זו הסיבה שבגללה אני תמיד אוהב לנסוע ב-B12B (ובמיוחד ב-86-977-01 של קו 846) למרות שאלו מכונות לא אמינות במיוחד ועם הרבה תקלות.

846

Active member
וולבו B-12

תמיד מעניין אותי אם המנוע שלהם זהה לזה של המארסים של אגד. רעשי המנוע שלהם קצת שונים זה מזה, למטאורים יש רעש די סטנדרתי בעוד של-B12B של אגד יש רעש מיוחד שמזכיר קצת את הרעש של ה-O404. זו הסיבה שבגללה אני תמיד אוהב לנסוע ב-B12B (ובמיוחד ב-86-977-01 של קו 846) למרות שאלו מכונות לא אמינות במיוחד ועם הרבה תקלות.
וולבו B-12
הוולבו שאתה מתכוון הוא B12 זוהי שילדה של B10B עם מנוע גדול ועד 420 כ"ס. קיימת גירסת שלשה סרנים שנקראת B12T. ה B12B הינה שילדה חדשה לגמרי וכרגע רק להורן את ליבוביץ' יש מטאורים על שילדה זו ברישוי 56 ו57

אתה טועה ידידי

זה וולוו
המרצדס צבועים למטה באפור והוולוו בסגול
אתה טועה ידידי
עבדתי בחברה הזו ואני מכיר את כל הכלים שלה בעל פה. במקרה הזה מדובר במרצדס. לגבי צביעת החלק התחתון - גם זה לא כ"כ נכון. 87-857-00 אמנם צבוע בכחול אבל זה מרצדס. מאידך, הוולוו 30-740-15 צבוע באפור.

יונתן32

New member
לא זה כן וולוו

אתה טועה ידידי
עבדתי בחברה הזו ואני מכיר את כל הכלים שלה בעל פה. במקרה הזה מדובר במרצדס. לגבי צביעת החלק התחתון - גם זה לא כ"כ נכון. 87-857-00 אמנם צבוע בכחול אבל זה מרצדס. מאידך, הוולוו 30-740-15 צבוע באפור.
לא זה כן וולוו

לא חבל על הוויכוח?

לא זה כן וולוו
לא חבל על הוויכוח?
כבר אמרתי פעם אחת שאני מכיר היטב את המכונות של "המוביל הדרומי". ואם אני אומר ש87-857-00 היא מרצדס אז היא מרצדס וחבל על הוויכוח. למה להכנס עם הראש בקיר כשאדם שעבד בחברה הזאת מעמיד אותל על טעותך?

natnea city

New member
המובילים החדשים של צה"ל

שבועות שמח....
המובילים החדשים של צה"ל
אתמול שמתי לב שצה"ל משתמש במובילים חדשים אפילו לא יודע איזה סוג ולא רק בוולוו שהוא הכניס מישהו יודע משהו על זה......

ה דרומי

New member
אוטוקר יש עוד כאלו חוץ מזה כי

המובילים החדשים של צה"ל
אתמול שמתי לב שצה"ל משתמש במובילים חדשים אפילו לא יודע איזה סוג ולא רק בוולוו שהוא הכניס מישהו יודע משהו על זה......
אוטוקר יש עוד כאלו חוץ מזה כי
הם כול 350 כ"ס האזרחים לפחות

A r i e T

New member
אני לא יודע איך אומרים נכון...

המובילים החדשים של צה"ל
אבל בשפה הצבאית, למשאיות עם חלק אחורי כזה קוראים פשוט סמיטריילר. צריך להצמיד אותן לרמפה בשביל להעמיס עליהם רק"מ. מובילי טנקים אלה המשאיות עם הנגרר הנמוך יותר, שהרק"מ מטפס עליהם ישר מהאדמה. בתור נהג נגמ"ש לשעבר, העמסתי לא מעט פעמים על 2 הסוגים.

ה דרומי

New member
נכון יש שני סוגי עגלות בתור נהג סמי

אבל בשפה הצבאית, למשאיות עם חלק אחורי כזה קוראים פשוט סמיטריילר. צריך להצמיד אותן לרמפה בשביל להעמיס עליהם רק"מ. מובילי טנקים אלה המשאיות עם הנגרר הנמוך יותר, שהרק"מ מטפס עליהם ישר מהאדמה. בתור נהג נגמ"ש לשעבר, העמסתי לא מעט פעמים על 2 הסוגים.
לשעבר הובלתי לא פעם על העגלה נגמשי"ם.

fireman

New member
לצבא יש המון בעיות עם העגלות

לשעבר הובלתי לא פעם על העגלה נגמשי"ם.
הישנות והמשאיות החדשות ברובן נדרשה הקטנת גודל הצמיד בכדי לאפשר רכינה של העגלה ואני לא מדבר על המובילים ה FH16 אלא עם הFM10 חלק מהעגלות אף הועברו להתאמה ב"עגם" בכדי להרחיק את הרגליים של העגלה מהצלחת לכיוון הגלגלים בסוס 4X8 אי אפשר היה לרכון את העגלות הללו, המשאית הייתה מתנגשת ברגלים לפני שהפין של העגלה היה נכנס לתוך הצלחת של הרכינה.

fireman

New member
גודל צמיג*

הישנות והמשאיות החדשות ברובן נדרשה הקטנת גודל הצמיד בכדי לאפשר רכינה של העגלה ואני לא מדבר על המובילים ה FH16 אלא עם הFM10 חלק מהעגלות אף הועברו להתאמה ב"עגם" בכדי להרחיק את הרגליים של העגלה מהצלחת לכיוון הגלגלים בסוס 4X8 אי אפשר היה לרכון את העגלות הללו, המשאית הייתה מתנגשת ברגלים לפני שהפין של העגלה היה נכנס לתוך הצלחת של הרכינה.
גודל צמיג*

natnea city

New member
וזה הוולוו של צה"ל

שבועות שמח....
וזה הוולוו של צה"ל

natnea city

New member
קוים

שבועות שמח....
קוים
אז למי ששם לב כבר אז הקוים שכאן צילמתי באזור ק.אונו נכון

natnea city

New member
קוים

שבועות שמח....
קוים

natnea city

New member
דן

שבועות שמח....
דן

מצב
הנושא נעול.
למעלה