שבועות שמח....

מצב
הנושא נעול.

natnea city

New member
דן....

שבועות שמח....
אז ככה שבועות שמח לחברי הפורום היקר הזה.... אז הנה עברו עוד 3 ימים מענינים בבודה והבאתי תמונותכרגיל מקווה שתאהבו אותם..... ובאמת תודה על התמיכה שאני מקבל כאן.... ונפתח אם נהג אגד תיור ונופש שפגשתי בשפיים שהביא חיילים....
דן....
תחנה מרכזית החדשה....

natnea city

New member
מרגלית....

שבועות שמח....
אז ככה שבועות שמח לחברי הפורום היקר הזה.... אז הנה עברו עוד 3 ימים מענינים בבודה והבאתי תמונותכרגיל מקווה שתאהבו אותם..... ובאמת תודה על התמיכה שאני מקבל כאן.... ונפתח אם נהג אגד תיור ונופש שפגשתי בשפיים שהביא חיילים....
מרגלית....

natnea city

New member
שהו אחרונה להפעם....

שבועות שמח....
שהו אחרונה להפעם....
זהו אחרונה להפעם אז מקווה שאהבתם....

יונתן32

New member
תמונות מצויינות תודה../images/Emo13.gif

אחלה בעיקר את הגורר החדש
אהבתי
תמונות מצויינות תודה

יהוושע

New member
אולי מישהו יפרסם תמונות ישנות יותר

שהו אחרונה להפעם....
אולי מישהו יפרסם תמונות ישנות יותר
לטובת חובבי הנוסטלגיה? האוטובוסים של היום כל כך משעממים וכ"כ "חסרי אופי", איך אומר כאן מישהו כל הזמן "פעם היו לאוטובוסים חיים" - ואני מוסיף "וגם רעש/ים אופייני/יים".

mister K

New member
ראיתי אותך היום בבה"ד 7../images/Emo70.gif

שהו אחרונה להפעם....
ראיתי אותך היום בבה"ד 7

27-537-00. הלא כן? לא הייתי בטוח שזה אתה אבל עכשיו זיהיתי לפי התמונה.

natnea city

New member
תודה כולם

שבועות שמח....
תודה כולם
אז ככה אני שמח שאהבתם ואני מקווה שגם בהמשך השבוע או אמשיך לאסוף תמונות טובות שיהיה לכולנו המשך שבוע שקט וטוב למרות שכבר נגמר איזה כיף כאשר יש חג באמצע השבוע אה....... ולמי ששאל שם כן התכוונתי לתחנת ת"א אניברסיטה.... למרות שעבורי זה גם רמת אביב.... אני כבר שנים שלא נסעתי ברכבות אני רק אוסף חיילים משם.... אז תהנו.... ומקווים לשמוע ממכם

מצב
הנושא נעול.
למעלה