שבועות -שימו לב

שיר m

Well-known member
אף אחד לא כועס

אורן, אל תיקח הכל ללב

&nbsp
אנשים שצועקים וכועסים זה עניין של אופי, הדת היא רק תירוץ בשבילם.

לא ברור לי איך לקחת את התגובה שלי לכיוון של כפייה דתית.
אתה סתם מכניס לי מילים לפה, או "כוונות" שכלל לא חשבתי עליהן אפילו. אני אמרתי למישהו שאסור לו משהו?! אני כפייה דתית? מה?! ממש לא כיוונתי לזה בכלל. מקומם אותי לקרוא האשמות כאלה, כשהן לא רלוונטיות לגביי.

זה פשוט נראה לי די מוזר שהם ישדרו פרק בחג, כאשר אצל שאר הסדרות זה לא קרה ולא קורה. זה הכל.

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תשכח גם שהסדרה מיועדת לילדים
גם אם הם מעדיפים לצפות בפרק על פני שמירת השבתון... ההורים שלהם זה גם גורם...
אנחנו כבר מבוגרים בשביל שיחליטו בשבילנו, אבל יש גם את הצד של הצופים הצעירים , לא לכולם יש VOD ואמצעים לצפות בפרק..
&nbsp

panda0zombie

New member
סביר מאוד להניח שהם לא יוצאים לחופשת חג וישודר בראשון פרק
הסתכלתי בלוח השידורים של הוט ויש פרק חדש לגמרי ביום ראשון

Roei152

Well-known member
מנהל
לא זה נפרד....
יש פרק בראשון ויש פרק בשני...
פשוט ניקלדיאון עושים יום חברים בחווה בשני אבל מפסיקים את היום בשביל נעלמים...

Roei152

Well-known member
מנהל
בגאליס יש יותר דגש על העלילות של המחנה
שהן עלילות השגרה ... כלומר "מי מקנא למי " "מי רוצה לגנוב ממי?" וכו.. עליהן יותר קל לכתוב ...
בנעלמים יש רק עלילה אחת קטנה בנושא ... איתי ,שירה ויבל ....
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
שבועות -שימו לב
נעלמים תמשיך בפרק חדש בראשון ,למרות החג ... -אני עצמי לא דתי , אבל אני יודע שזה מפריע לכמה חבר'ה ששומרים מסורת...
גאליס לא תשדר בראשון , ולא תשדר בכלל בערוץ ... אבל החילונים שביננו מוזמנים להתפנק ממרתון פרקי בעיקר העונה השניה בערוץ גאליס...
כוכב תשדר את הפרק האחרון שבחמישי בשידור חוזר... בשעות הקבועות בערוץ ...

Roei152

Well-known member
מנהל
כן היא כן בשלישי עם פרק חדש
הכוונה שלי היתה שיש שידורים חוזרים של העונה של אהובת לבך בערוץ גאליס.. ובערוץ הילדים לא ישודר שום דבר שקשור לסדרה בראשון.....
&nbsp

הפרק האחרון של "כוכב". אני לא מאמינה.
לא מאמינה שפשוט לא צפיתי במחצית האחרונה בהחלט.

פשוט לא הגעתי להשלמה של הפרקים, ורק צברתי עוד ועוד... אוף. כנראה שזה עקב הפגרה שהם החליטו לקחת בערוץ, לראשונה אצלם. זה הוציא אותי מהרצף של הצפייה.

בקיצור, מעניין אם אצטרף אליכם לפחות כדי לסכם את העונה והסדרה, או שמא לא אספיק אפילו את זה...

Roei152

Well-known member
מנהל
מירי לא הבנת אותי נכון...
הפרק האחרון שישודר בחמישי , בגלל החג ישודר בראשון בשידור חוזר ולא יהיה פרק חדש... זה לא הפרק האחרון לסדרה כולה....
&nbsp

לי נראה שכן.
למעשה, אני בטוחה שכן, גם בלי לקבל את האישור הרשמי, שעוד יגיע מטעמם.

תראי, אצל דיסני, בדומה למה שהיה עם 'יומני החופש הגדול', אין טעם וגם אין כל כך מה ואיך להמשיך מעבר לשתי עונות. אנחנו לא אצל גיורא (
), או אצל רוב סדרות הנוער שהן לא מהסגנון של דיסני.
לדעתי, זה בדיוק המינון הנכון בשביל הסדרות הקלילות והמתקתקות האלה. באמת שאין שום עניין או צורך להמשיך מעבר לזה. הם יודעים לסגור יפה את הכל, גם מבחינת האהבות, כמובן. אין כמו שתי עונות, לדעתי, ברוב רובם של המקרים.

עכשיו, השאלה היא האם תהיה לערוץ את המחליפה הבאה, והאם כבר התחילו לעבוד על משהו...

panda0zombie

New member
גם אני חושבת שבמקרה הזה שתי עונות זה מספיק
בקטע של הסדרות הקלילות והחמודות האלה שתי עונות זה בהחלט מספיק. עוד עונה וזה כבר ימרח.. לא כמו סדרות מתח נגיד או כמו של גיורא שיש מה לחדש
מקווה שהמחליפה של זה אצל דיסני לא תתרחש בחופש גדול

שיר m

Well-known member
באמת?
נעלמים בראשון? אין סיכוי...
טוב מ'כפת לי

&nbsp
תודה רועי על העדכון:)

שיר m

Well-known member
עד שלא אראה בראשון פרק לא אאמין

בושה וחרפה ככה לשדר בחג כאילו כלום