שבועות בעין שמר

שבועות בעין שמר

שבועות בעין שמר מוזיאון "החצר הישנה" מזמין את בית ישראל לחגוג את חג השבועות יום רביעי 23/5/2007 בשעות 10:00-18:00 פעילויות מגוונות לכל המשפחה: *הצגה במוזיאון * הדרכות במוזיאון ובחצר המוזיאון * סרט אורקולי * פינות יצירה: הכנת סלים, הכנת זרי ראש, מכונת צבע מסתובבת * אפיית לחמניות במאפיית לבנים משוחזרת * פינת ליטוף * סיור בטרקטור ברחבי הקיבוץ, כולל ביקור ברפת * יציאה לקציר וביקור בטחנת הקמח מראשית המאה טקסי ביכורים: בשעות: 13:00, 16:00. * טקס הבאת ביכורים בהשתתפות הקהל * תהלוכת טרקטורים ומכונות חקלאיות מראשית המאה * תצוגה של ענפי הקיבוץ * הופעת מחול והרקדה המונית הכניסה בתשלום: ילד מגיל 3 –50 ₪. מבוגר – 45 ₪. אזרח ותיק (בהצגת תעודה ורישומה)- 40 ₪. אין הזמנת כרטיסים מראש. קיבוץ עין שמר נמצא בין צומת כרכור (צומת מנשה, כביש 65) לצומת שער מנשה, 10 דקות ממרכז מסחרי גן שמואל. ניתן לרדת מכביש חוצה ישראל בצומת ברקאי לכביש 65 לכיוון חדרה, צומת מרומזרת ראשונה שמאלה. מפת הגעה ניתן למצוא באתר של המוזיאון טלפון לברורים: 04-6374327

טיפ לחברי הפורום

משפחות שירשמו למועדון החברים של המוזיאון (ההרשמה אינה כרוכה בתשלום) דרך אתר המוזיאון באינטרנט יכולו להזמין כרטיסים לאירוע שבועות סגור שעורך המוזיאון האירוע זהה לארוע הפתוח שבפרסום אך מספר האורחים בו מוגבל. פרטים נוספים יקבלו הנרשמים למועדון מומלץ בחום טובית

ה דרומי

New member
../images/Emo31.gifעד מתי תנצלי פרסום בחינם בא כבר לה??א

מה הבעיה לשלם
ולפרסם כמו הרוב בצורה מכובדת ולא כמ ואיזה דלפונים. אני לשם כבר לא יגיע מקום שמנסה לדחוף את עצמו בכוח.

דרומי חביב

לא ממש ברור לי מה יש לך נגדינו עמותת מוזיאון חצר ראשונים היא עמותה ללא מטרות רווח שעושה פעילות חינוכית רבה והרבה מאוד שרות לקהילה. בכדי להמשיך לפעול אנו מנצלים כל במה המאפשרת לנו לפרסום את הפעילות ללא תשלום וזאת לחסוך את עלויות הפרסום האדירות ולהמשיך לתרום לקהילה ולגופים נזקקים. כמו כן קהל חברי הפורום הוא קהל איכותי המחפש פעילות איכותית. אנו מאמינים שאנו נותנים פעילות כזאת ושמחים לידע את חברי הפורום על כך. אנו נותנים את הידע וכל אחד עושה את החישוב שלו ומחליט עם הגיע או לא. נשמח לראות גם אותך טובית, עין שמר

ה דרומי

New member
את לא מבינה שברגע שאתם גובים ../images/Emo130.gif\קופה

זה כבר לא מלכ"ר. זו ביקורת בונה ואם תפנו לדוגמה לתפוז אז הם יפרסמו אותכם כמובן שתמורת
והם רק לצורך דוגמה. ד.א תחשבי שנגיד אני קופץ לביקור אצל רן בסדנא שלו שותה כוס
שותה כוס מים קרים ולפני שאני "הולך" ממנו הוא מבקש
. על זה . אבל הוא מכבד בכוס מים וכוס
ככה צריך להיות. אתם לוקחים כסף בכניסה והרבה יחסית לאחרים אז רבק כמה שקלים ותפרסמו כמו שצריך ולא ככה שגורם לכמה ולי גם להדיר רגלינו ממכם. זו ביקורת. ו

דרומי יקר

מכיוון שברור לי שאתה מכיר את רן היטב פנה אליו אין לי כוונה לרדת לרמת הוויכוח אליו אתה מנסה למשוך אותי אני אמשיך לעדכן והקוראים יקבלו את המידע ויחליטו אם לבוא או לא בטוחה אני שאלה שבודקים יגיעו למסקנה הנכונה להם, למרות ה"המלצות" שלך והארס שאתה מפזר בכל פעם שאני כותבת. והעובדה שאתה מדיר רגליך מאיתנו הוא הספד שלך אשמח לשוחח איתך בטלפון כל טוב לך

ה דרומי

New member
לצערי את "נעולה" ולא מנסה להבין

שזו בעיקר ולא רק ביקורת אז את תמשיכי לפרסם את עצמכם ואחרים ימשיכו להגיב כנראה שנצטרך בסוף לעשות לכם מגבית שאולי אז תביני שבמקום לעשות טוב את רק "הורסת" לאן בדיוק אני גורר אותך? מי בדיוק מנסים לדחוף בכוח את המקום שלכם?. רן איש יקר לפחות הוא מקבל אנשים \נשים\וטף ומסביר ולא גובה לשמחת כולנו כסף. לו מגיע
וגם
. לכם לא מגיע כלום. את שלי כתבתי.

למה זה כ"כ יקר ? ../images/Emo3.gif

לא מתאים לנו להוריד 200 ש"ח ועוד בלי ארוחת צהריים...... למה זה כ"כ יקר? הלו קיבוץ ? תתעוררו...

שבועות בעין שמר

רמת התגובה ממש לא ראויה אף אחד לא עובד ללא שכר וגם אנחנו בקיבוץ לא עובדים ללא שכר וכיסוי עלויות עמותת חצר ראשנים היא עמותה ללא רווח שפועלת לכיסוי עליות וקצת לצורך חידוש תצוגה עזרי הדרכה וכו' שימי לב לכמות למגוון הפעילויות שאת מקבלת אם מתאים לך את מוזמנת ואם לא ההפסד כולו שלך לדעתי לדעתם של המבקרים הרבים הפוקדים אותנו בכל ימות השנה ובשבועות רבים מהם חוזרים מידי שנה לאירועי שבועות גם אני שאני מטיילת עם ילדים בודקת מחיר בודקת מה הפעילות המוצעת המחיר ומחליטה האם להגיע לבקר במקום או לא בכל מקרה גם שאני מביעה את דעתי על המחיר אני עושה זאת בצורה מכובדת כל טוב טובית עין שמר

harhanegev

New member
במקום להציף את הפורום

ובמקום להדוף כל ביקורת עניינית, הגיע הזמן שתלמדו קצת דרך ארץ. זה שאתם קיבוץ וזה שהצלחתם להירשם רשמית כ"עמותה" לא הופך אותך ואת העסק של הקיבוץ שלך לעדיפים על עסקים ועמותות אחרים שמשלמים בשביל פרסומת.

אנשים יקרים

אנא המנעו מתגובות מעליבות, כל אחד רשאי להביע דעתו, אם אראה שהפרסום פוגע אאלץ למחוק את ההודעה. שמרית, אני מאפשרת לך לפרסם כי אני מאמינה בחופש הביטוי וכפי שאמרת כל אחד יעשה כראות עיניו, אבל אם הפרסום פוגע בגולשים או נגררים למערכת של השמצות אאלץ לפעול. אנא הגיבו בצורה נאותה. תודה. קרן

למעלה