שבויית האהבה...

שבויית האהבה...../images/Emo23.gif

נפשה בגפה תיזוב וליבה שהיה כמהה לעזוב שוב התבזבז זמנה עם- יקיצת הנצחיות הבלתי אפשרית... עיניה מילמלו תקווה לעוד.. הריח נשאר המכתבים שלו עוד על הקיר תלוים היא כמו כלואה בתוך נשמתה כל חייה שמרה על חלקת האלוהים שלה אך הוא פרץ לשם בסערה ושבר את כל החוקים שהיא בנתה והמכתבים שכתב לה השירים הארוכים היא ידעה שהכל נגע והיא נמשטה לתוך מערבולת לא קלה הם תמיד ראו נגעו אך לא ידעו מה צופן להם המחר הכל היה ארעי ולא בטוח אך היא שקעה למצולות קסומות וכך בסוף ידעה שהנפילה לא תהיה קלה היא היתה קשורה אליו ואל מכתיו בנפשה ושום יד מושטת לא עזרה למשוט אותה לאן דרכה מובילה עתה? אם בכלל.... * *

למה את עצובה כל כך ילדה?

לא נתת לי אף פעם לגעת בך באמת. גיהצת את עורך המקסים. שיחליק עליו ליטופי ולא יתעכב על פצע נסתר ויחדור. בשבילך, אמרת. לא נתת לי אף פעם לראות אותך באמת. עדית על עצמך נוצצים, לסנוור את עייני. שלא אתעכב על תוגת גבינייך ואבין. למענך , אמרת. לא שיקרת. לא אמרת אמת. ואני ידעתי ולא אמרתי די. בשביל שנינו,אני חושב. וכך לקחת את ידי בידך כל העת, לצידך, והיית איתי. ואני רק לידך, ולא הייתי איתך אף פעם. בגללך, אני אומר... תגידי ילדה מה עובר עליך לאחרונה? הרבה זמן שלא עליתי לפל מה העצבות הזו בשירים שלך? אני מקווה שיתאפשר לי לעלות היום, מקווה שהכל בסדר. אני מודאג!

היי אישיון../images/Emo13.gif

בהחלט עוברת משהו, אבל אל דאגה לא משהו כל כך נורא אבל זה כן קצת משפיע על כתיבתי, תעלה כבר לפל ימים שלא ראינו לך
(אופס כלומר אותך חיחיחיחיחי) ובאמת געגענו לך שם מאוד, יודעת שאתה עסוק העבודה מעל הראש אבל תשתדל. אני שם תמיד...מקווה שתעלה היום. יום נפלא R

אינני יכולה יותר...

הגלים ביקשו אל החוף ואני ביקשתי רגע אחד קטן איתך לגנוב... זה הכאב שעכשיו אותי עוטף לא תדע לעולם עד כמה שרפת את לבי איני יכולה בלעדיך להיות איני יכולה לשבת ולצפות - באותן זריחות מיוחדות... פשוט איני יכולה יותר...

דרדסית.......למה לגנוב??????

לכי אחרי האהבה...קחי אותה במלואה. אל תוותרי. זריחות ושקיעות מעוררות מחשבות וגעגועים. חוויה נהדרת לעשות בשניים. והכי הכי עם האהוב שלך. היום אני רומנטית משהו.

שושן אז זה הקטע...

שרגעים קסומים מקבלים אבל רגעים אסורים תמיד צריך לגנוב.. מכירה "מים גנובים ימתקו"?

למעלה