שבויים יש לי 140 כאלה ואי אפשר לשחרר אותם! WTF
F freesoul21 New member 26/6/06 #2 תגיד איך הגעת ל 140 שבויים אם עדיין לא עברו 24 שעות מפתיחת המדינה ולכן לא יכלת לתקוף?
D darkest New member 26/6/06 #4 ובכן- ערן גינדיס ערן- למה אני לא יכולה לשחרר שבויים ואגב לכל הסקפטים: תורים: 24 אדמה: 156 כסף: 59,136,777 סך הכל שבויים שנמצאים בבית הכלא: 137
ובכן- ערן גינדיס ערן- למה אני לא יכולה לשחרר שבויים ואגב לכל הסקפטים: תורים: 24 אדמה: 156 כסף: 59,136,777 סך הכל שבויים שנמצאים בבית הכלא: 137
C cohenman New member 26/6/06 #5 הוא הכניס את זה רק לאחרונה כמו כל דבר שהוא מכניס חדש יש בו באגים עוד כמה דקות / שעות הוא יגיב לך וירשום " תוקן " מבטיח =]
הוא הכניס את זה רק לאחרונה כמו כל דבר שהוא מכניס חדש יש בו באגים עוד כמה דקות / שעות הוא יגיב לך וירשום " תוקן " מבטיח =]
D darkest New member 26/6/06 #6 ערן.. לאסירים שלי אין מקום! וצפוף להם, מתלוננים שחם להם, אין מזגן, ומתגעגים לנשים שלהם בבית שלהם! אני חייבת לשחרר אותם כבר מה יהיה??? $$$
ערן.. לאסירים שלי אין מקום! וצפוף להם, מתלוננים שחם להם, אין מזגן, ומתגעגים לנשים שלהם בבית שלהם! אני חייבת לשחרר אותם כבר מה יהיה??? $$$
G gindis New member 26/6/06 #9 תשובה מי שיש לו מספיק שבויים והוא לא מצליח לשחרר אותם תמורת כסף, אז שירשום לי את המספר מדינה שלו ואני אבדוק. בברכה ותודה, ערן
תשובה מי שיש לו מספיק שבויים והוא לא מצליח לשחרר אותם תמורת כסף, אז שירשום לי את המספר מדינה שלו ואני אבדוק. בברכה ותודה, ערן
D darkest New member 27/6/06 #13 תודה לך ממני והשבויים אשר שבו לביתם רק בשביל למצוא שהנשים עזבו אותם לטובת החיילים שלי..
X xRoYx New member 27/6/06 #15 אחרי שיש לך מספיק אתה יכול לשחרר... אותם ובתמורה לכך אתה מקבל הרבה כסף אח שלו