שבב GPS לכלב

שרות

New member
שבב GPS לכלב

לקחנו גורה חדשה ומקסימה. לכלב הקודם שלי ז"ל היה שבב איכון תת עורי שייבאנו לארץ. האם ניתן כבר להשיג שבב כזה בישראל? אני מצרפת תמונה של הנסיכה שלנו, נכון שהיא מדהימה?

Alfa156 GTA

New member
נראה לי שאת טועה.

לא זכור לי בשום מדינה יצא שבב איכון לשוק האזרחי.

toomuchdogs

New member
יש משהו ניסיוני לחולי אלצהיימר

מלווה בכמה בעיות, אבל יש חולי אלצהיימר שמהלכים עם שבב כזה. בכל מקרה, לא יודעת על מכירה שלו בשוק החופשי. יש קולר GPS שניסו לשווק בארץ, לא יודעת אם בהצלחה. בכל מקרה,שרות, שבב תת עורי חייבים עם חיסון הכלבת הראשון אני ממליצה אחרי עיקור, כי אז מחיר החיסון זול יותר ב-60% בערך.

S y n

New member
לא יודעת לגבי השבב, אבל היא מדהימה!

אין על כלבים שחורים בכלל, היופי שלהם זה משהו נדיר. והמבט שלה פשוט הורס את הבריאות! רואים את כל הלב שלה בעיניים.

meedas

New member
לא שמעתי על שבב כזה

אבל כל דבר שאפשר לקנות בחו"ל אפשר לקנות באינטרנט ולשלוח לארץ... בטוחה שזה היה GPS ולא "סתם" שבב זיהוי?

שרות

New member
שבב איכון

לוייט שלנו ז"ל, הזמנו שבב GPS מדטרויט, וייטי נפטר לפני כמעט שנתיים, אבל השבב עדיין פעיל (עוזר לנו לבקר בחלק הנכון של גן הזכרון בו הוא קבור). קיוותי שזה כבר הגיע לישראל.... אני אחפש את הקבלה, ואעלה את הלינק לחברה. הפעם העלתי תמונה של וייטי שלי האהוב....

RSPA

New member
האמת, לא כל כך מאמין לך

ממה שידוע לי שלפחות עד לפני כ10 חודשים לא הצליחו לפתור שתי בעיות בטכנולוגיה לצ'יפ GPS תת-עורי לכלב: בעיית האנטנה ובעיית מצבר (אנרגיה למכשיר). כך שלטעון שיש לכם צ'יפ כזה כבר יותר משנתיים - נשמע לי לא אמין. עכשיו הזמן שלך לשכנע אותי שאני טועה.

Alfa156 GTA

New member
את טועה.

או פשוט מתבלבלת , יכול להיות שיש לו GPS, רק הוא לא בשבב בתוך הכלב.

למעלה