שבבניקים

שבבניקים

תחשבו על זה המצב מחריד כל שנה אחוזי ההדרדרות גדולים יותר אני זוכר לפני שנתים בכל שכונה היה 5 צעירים שהתקלקלו היום בכל בינין יש כמה בחורים מקולקלים או שבסמינרים פעם היה בכל סמינר איזה אחת שחשדו בה שהיא יוצאת עם בחורים וכאלו היום רוב הבנות המודרניות שאין להם אופי חזק כבר נופלות ירחם השם מה יהיה עוד שלוש שנים אם לא יבא המשיח אני לא רוצה לחשוב על זה בא ננסה לשמור על עצמיינו אני יודע שיהיו כאלו שיגידו כבר נפלתי איך אני יצא מזה אני רוצה להגיד לכם גם אני נפלתי ועוד לא יצאתי מזה אבל אני בטוח שעם מאמץ מיצידי אני יצליח וגם אתם ומי שלא נכנס לזה שירקוד ושידע שאין שום דבר יפה בחוץ זה רק מסנוור ואם מישהוא אומר לכם שזה כיף זה בגלל שהוא בפנים וקשה לו לצאת אז הוא רוצה שתהיו שותפים לו בצרה שימרו על עצמכם החיים היפים זה אצלנו מניסיון

אילו היה בידי

הייתי מחדש מחזיר את שומר הפתח, ונועל את דלתות הישיבות. וכל מי שאין תוכו כברו אל ייכנס לביה``מ! האמת שעדיף כבר שיצאו לעבוד ! וחזקה עליהם שייקבעו עיתים לתורה בשעות הפנאי. ואין כמו עולם הישיבות המייצר שבאבניקים בכמות מחרידה

פלמוני יפה דיברת!

הציבור החרדי צריך להבין שלא כל בחור מסוגל ללמוד כל היום. זה רק מביא לתסכול. כמו שלא כל אחד מוסגל להיות רופא חייבים להבין זאת.

זה לא כזה רע להיות מחוץ לישיבה

סורי חקר.אלא אם כן אתה מתוכנת כחרדי ולא מסוגל לחיות אחרת.וזה מה שאני מבין ממך

אתה צודק

אדם שיכול לשמור על עצמו מבחינה רוחנית ולהתקדם באישיות שלו, ולא מסוגל ללמוד, שיצא לעבוד ויקבע עיתים לתורה. אין מי שחולק על זה, אלא אם כן הוא לא חשב לפני שדיבר......

למעלה