שא-לום

Bitch47Percents

New member
שא-לום

אני דפנה, מניחה שחדשה כאן... הגעתי דרך קישור בפורום הורים למתבגרים. [מי אמר קוראת סמויה ולא קיבל?
] אני בת 16 וקצת [4 חודשים], מחולון. מטורפת על ההורים שלי. אבל כמו לכולם, גם לי יש בעיות איתם...מידי פעם. בטח יהיו שיגידו ש"אם את מטורפת עליהם, מה את עושה כאן בפורום שנועד כדי להתלונן עליהם??" אז יש לי תשובה...
אני 'נורא אוהבת' את כל אלה שמתלוננים בלי סוף, ומה פתאום שהם יעשו ככה? ומי הם בכלל שיגידו לי מה לעשות?? ולא מבינים, שהם ההורים שלנו, מותר להם להגיד ולעשות... אז, באתי לעזור...לפחות לנסות לעזור להתמודד איתם. "הזקנים שלנו"... [אגב, גם אני מקווה ומצפה לתמיכה מידי פעם..
] שבוע נעים, דפנוש.

flowers girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

כל עוד את לא עונה לאנשים ש"יבינו את ההורים, הם בסך הכל....." אז סבבה.. כי בכל זאת, זה פורום שנועד לעזור לילדים שההורים שלהם מטריפים אותם. אותך ההורים מטריפים, אבל מאהבה
בכל מקרה, תהני בפורום

MiSs FiZz

New member
ברוכה הבאה..

את בטח לא זוכרת אותי אני lil fizz לשעבר הייתי בפגישת פורום של על בנים ועל בנות מקווה שמה שקרה אז לא יחזור על עצמו רוב הסיכויים שכן כי דעות קדומות לא עוברות אז בואי פשוט נשמור מרחק אחת מהשנייה

Angel of Sin

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני פה בגלל ההיא מעלי [מי אמר ילד נגרר ולא קיבל?!] בכל מקרה,נעים מאוד, איתי,
טו [הרבה זמן רציתי לעשות את זה, אל תשאלו אותי למה] בן 18 [זקן] ומטורף אנושות על ההיא... חוצמזה, כפי שאתם מנחשים בטח אז כן, גם לי יש הורים, וכמו הורים תפקידם להציק, לאהוב, לצעוק, להציק והרבה [אמא] ו...זהו, להיות שמה שצריכים אותם... להגיד שאני מקווה לעזור יהיה טיפה קשה, אבל אני אנסה לעזור
אז כולם להגיד, וולקאם איתי אנד דפנה ולתת נשיקה וחיבוק [תשומת לב לא תזיק פה]...

MiSs FiZz

New member
אותא הדבר שאמרתי להילה

אתה במיוחד אנחנו צריכים להיות רחוקים אחד מהשני כמה שיותר אחרי ההודעה ה"נחמדה" שלך באי סי קיו

flowers girl

New member
חחח אפשר לחשוב מה השעה..

אתם צריכים לראות אותה במצלמת אינטרנט.. חחח היא משפשפת את העיניים מעייפות ומפהקת בלי הפסקה כאילו השעה 7 בבוקר

MiSs FiZz

New member
חחחחח אני עייפה תנסי את לשמור על

2 ילדים קטנים וגם להיות עם חברה מעצבנת חח נראה אם את תייהי עייפה חחח וגגגגם התעוררתי באיזה 8וחצי כי אני חולה כמו לא יודעת מההה

MiSs FiZz

New member
חח לא אני אף פעם לא היה מספיק נואשת

כדי להזמין אותה! חח היא הזמינה את עצמה ואני כזה טובבב

אוליאני

New member
וולקאם איתי ודפנה!!!!!!!!!!1

כמו כזה מעין מוסד ל... לא יודע אלכוהוליטים אנונימים כאלה..... אנונימים ששונאים ת'הורים שלהם אז......כולם לקום ו....... אנחנו אוהבים אותתך דפנה..... אנחנו אוהבים אותך איתי...... ו......כולם חיבוק קבוצתי......
...הסטלן השנון...

למעלה