שאר משחקי הלילה

תום116

New member
שאר משחקי הלילה

דאלאס מנצחים בגארדן! הניקס הובילו במשך כל המשחק, כל המשחק ממש. אבל ב-2 דקות האחרונות של הרבע הרביעי דאלאס חזרה מ-7 הפרש, ובהארכה זה היה משחק במעמד צד אחד. מי שלשם שינוי היה האיש המרכזי והטוב של דאלאס במאני טיים-דירק נוביצקי! ההארכה בעיקר שלו. גם הווארד במשחק פנטסטי שלו. פספוס של הניקס. פיניקס-דטרויט ודנבר-מינסוטה כרגע

תום116

New member
כצפוי, דטרויט עם הנג אובר אחרי LA

לא מזכירה בכלל את הקבוצה שנתנה הצגה ענקית בLA. 15 הפרש לפיניקס, סמוך למחצית.

Orenseg

New member
מזל טוב לאמארה.

גם 26 אתמול, וגם חזר לעצמו קצת. שאקיל קיבל רק 13 דקות, והלילה צפוי להפגיז כמה מורמונים בסולט לייק סיטי (יוטה). למרות ההתאמות, ההשעיות, הלידות (תאומים לבארנס ובן לבל) והפטירות (אמא של ברבוסה) הסאנס כבר 8-3. בסה"כ אני מרוצה.

Orenseg

New member
כן, זה לא הופיע על הRSS בבוקר.

דביל השאקיל הזה, אבל אני לא מאמין שישעו אותו. סטרן חייב להופיע באולסטאר בפיניקס בפברואר (לראשונה מאז סדרת הסאנס-ספרס הידועה לשמצה), ואם ישעה את שאקיל במשחק החזרה של נאש הייתי מציע להגביר את האבטחה סביבו...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמאל'ה!!!! גודזילה בא לאכול אותי...

נראה כמו קטע מפארק היורה

OrEl74

Well-known member
מנהל
האיש הזה פשוט קורע מצחוק ../images/Emo6.gif

תראו מה הוא אמר אחרי המשחק: "חוקי הפיסיקה אומרים שגוף בתנועה נשאר בתנועה, כששני גופים נפגשים באוויר, הגוף הקטן ייפול בעוצמה רבה יותר. אף פעם לא ניסיתי להוציא שחקן, ברור שהלכתי על הכדור. הבחור הקטן פשוט נכנס בקיר לבנים".

הספרס מגרדים ניצחון בסקרמנטו

ממה שראיתי (נרדמתי לפרקים) היה משחק בינוני ביותר בין שתי קבוצות יורוליג (גם המלכים בלי קוין מרטין נופלים תחת ההגדרה לא ?) בכל מקרה , הקינגס הצליחו להוביל בפערים קטנים לכל אורך המשחק תוך ניצול שמירת לחץ על כל המגרש (הגארדים של הספרס איבדו את הצפון) וטריפל טים על טימי כאשר קיבל כדור -הוא מסר הרבה אבל הילדים כמעט שברו את הסל מייקל פינלי מצא את הידית לקראת סוף המשחק והחזיר את הספרס חזק - הגנה חזקה (פופוביץ לא מביא שחקנים רעים בקטע הזה) וכמה מהלכי ניסיון של טימי הביאו את הניצחון למרות החטאה של שתי זריקות עונשין רצופות קריטיות שהיו סוגרות את המשחק לפני שדובי החטיא שלשה עם הבאזר סלמונס היה קרן האור היחידה בקינגס עם כמה חדירות מוקדמות שהכניסו אותו למשחק ואז הגאמפרים נפלו פנימה באחוזים גבוהים ,אודריך (למרות סטטיסטיקה נחמדה) לא שלט בקצב המשחק וברד מילר לא היה אגרסיבי מספיק אם הספרס ירוויחו עוד שחקן רוטציה בנוסף למייסון הפציעות עוד יכולות לחזק אותם לקראת הפליאוף (ולי לפחות ברור שהם יהיו שם עם יתרון ביתיות)

rapgamer4ever

New member
דנבר- מינסוטה נתון מאוד נדיר

דנבר קלעה ב-33% מהשדה, הפסידה בריבאונד וניצחה את המשחק. לא יודע מתי זה קרה בפעם האחרונה.

doriso

New member
--->

שים לב שמאז שהטרייד צ'ונסי שומר על פחות מ 30% מהשדה, אבל איכשהו אף אחד לא שם לב.

Orenseg

New member
בהגנה או בהתקפה? ../images/Emo3.gif

בפיסטונס הוא קלע במשוקלל 33.3% בשני המשחקים הראשונים של העונה, ובנאגטס הוא קלע 38.8% בחמישה משחקים עד עכשיו.

rapgamer4ever

New member
זה לא מאוד רלבנטי

מעבר לזה שלמרות שאחוזי השדה שלו בנדבר לא מחמיאים (37% עם הרבה נסיונות ל-3 והרבה הליכות לקו באחוז מצוין)- המאזן שלו עם דנבר הוא 5 נצחונות והפסד אחד- כשההפסד הוא לרד הוט קליבלנד בחוץ וגם אחד הנצחונות בא על הסלטיקס בחוץ. לעומת זאת לפני שהגיע דנבר הייתה עם נצחון בודד ו-3 הפסדים. אני חושב שזה בהחלט מעניק לו חנינה על אחוז השדה הנמוך.

Orenseg

New member
היו דברים יותר איומים

הנאגטס הפסידו בריבאונד, אבל ניצחו בהפרש גבוה יותר באיבודים . הם זרקו 5 זריקות יותר מהשדה ו8 זריקות יותר מהקו (קלעו 6 יותר מהקו, והמשחק נגמר ב6 הפרש).

rapgamer4ever

New member
כן, ברור שבסופו של דבר רואים את הנצחון בסטט'

אבל ב-90 ומשהו אחוז מהמקרים הקבוצה שמנצחת גם בריבאונד וגם באחוזים מהשדה מנצחת את המשחק- בטח ובטח כשהיריבה שלה קולעת 33% מהשדה. אלה 2 הקריטריונים העיקריים בבוקס סקור להבין את התוצאה, אח"כ כמו שאמרת איבודים וזריקות מהקו.

תום116

New member
כפי שכמה כבר אמרו פה,

גם אני מחבב את דנבר החדשה. קבוצה הרבה יותר מאוזנת מהקרקס שהיה שמה בעונה שעברה(אני עדיין בתעלומה איך בארון וחבורתו לא הגיעו לפליאוף על חשבון הפח שהיה שם בשנה שעברה), קבוצה הרבה יותר מהנה לצפייה, ואפילו כרמלו מתחיל להיות שחקן כדורסל במלוא מובן המילה וכל מה שזה כולל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קווין גארנט הושעה למשחק אחד

לקראת סיום המשחק בין מילווקי לבוסטון חבט גארנט בפרצום של אנדרו בוגוט (מי אמר פרחח ולא קיבל?) והליגה הגיבה בהשעייתו של גארנט מהמשחק הקרוב נגד הניקס. מי מארגן סרטון של התקרית שגרמה להשעיה? הנהלת הליגה גם קנסה את שאק ב-35000$ בעקבות העבירה הגסה על סטאקי המסכן.

Orenseg

New member
הבנתי שהקנס ניתן על ההערות לשופטים אחרי הפאול

גם רג'י תאוס (מאמן הקינגס) נקנס לאחר שהעיר על השיפוט במשחק מול הפיסטונס, ב25K$.

Orenseg

New member
הסאנס הפסידו כצפוי בסולט לייק סיטי.

משחק שני בback2back, אחרי הצטברות של יותר מדי עייפות (לא רק המשחק מול הפיסטונס, גם הדקות המטורפות שרשמו כמה שחקנים ממשחק ההארכה בסקרמנטו עם ההשעיות) באולם הכי ביתי בליגה. שימו לב: הג'אז במאזן 32-1 בבית מאז דצמבר 2007! זה פסיכי לחלוטין.

למעלה