שאר השבוע או משהו כזה

shirlapes

New member
../images/Emo41.gif רביעי

יאיי, מועד ב' חליליות - הנה אני באה!
...שאר הבחינות הלכו בסדר, בינתיים. יש עוד 2 לעבור, ועוד כמה עבודות באורך הגלות להגיש.

Brombit

New member
קצת נאלצת להיות פסיכולוגית ../images/Emo115.gif

כולם שם שופכים את הבעיות שלהם, ואני לא יכולה להתעלם. הרבה פעמים אני מתעלה על עצמי כדי לענות להם, לתת איזו דחיפה חיובית. "לפחות" יש בעיות שפשוט אין לי מושג איך לגשת אליהן, אז אני גם לא מנסה... נ.ב- היה טוב במסעדה. עוד פעם אחותי גררה אותנו

Brombit

New member
שיניתי את דעתי. ../images/Emo115.gif

לרובם יש בעיות יותר גדולות משלי. הם לא שלמים עם עצמם, לא אוהבים את עצמם, המשפחה לא ממש תומכת בהם. ואני האחרונה שיודעת לעזור בעניין הזה...

Brombit

New member
../images/Emo45.gif מישהו בא קצת להציל אותם ../images/Emo115.gif

Brombit

New member
כל כך כבד, מעייף ../images/Emo115.gif

אני לא רגילה להיתקל בבת אחת בכל כך הרבה מטענים... כל אחד עם הרגשות העזים שלו, כל אחד עם הבעיות העמוקות שלו, כל הזמן באים עוד הרבה זמן הייתי מוכנה ודרוכה להתמודד עם כל סיפור, אבל עכשיו זה כבר מעיק עלי, אני מרגישה שזה גוזל ממני אנרגיות. גם אם אני לא מגיבה, עצם הקריאה. אני רגילה לקלילות, כמו פה
שאין מישהו עם בעיות רציניות "מדי", או לפחות אין מישהו שמספר על בעיות כאלה...

ש-לום

אני חולה ;; נהייתי חולה שלשום בלילה, ואתמול הרגשתי נורא כל היום. בבית ההורים אמרו לי שיש לי חום. הבוקר קמתי קצת יותר טוב, המוח הפסיק לכאוב. זה חזר טיפה כמה שעות אחרי שקמתי, אבל עדיין יותר טוב מאתמול. רק שהאף נוזל ויש שיעולים שחונקים אותי וזה לא כיף לי.
בית אחרי שבועיים
שניים מהפרחים של הקקטוס שלי פתוחים כרגע
יש עוד כמה ניצנים. זה כזה כיף! אני אצלם מחר בבוקר, היום לא היה לי כוח כשהיה אור. :X ו! הוא מגדל עוד גבעול כזה של פרחים, שזה קסום לגמרי.
כשהתעוררתי חיכו לי ליד המיטה תה בתרמוס ועוגה, כי ההורים שלי יצאו בבוקר ואמא שלי רצתה שיהיה לי כשאני אקום. זה היה כיפוש.

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעשיתי קעקוע!! ../images/Emo9.gif

בסוף עשיתי בכתף

MR Lordi

New member
ככה זה נראה בתמונה ../images/Emo3.gif

אבל במציאות זה נראה אחרת לגמרי, כהה יותר גם.

MR Lordi

New member
כי זה המזל שלי ../images/Emo9.gif

ולא רציתי שהוא לא יעשה כלום

היויו

New member
טוב נו,אם מדברים כבר על קעקועים...קבלו את שלי

הוא גדול ואני צריך לעשות עוד סשן אחד כדי לסיים אותו (עוד קצת הצללות וצבעים) וחלק מהתמונות לא הכי מפוקסות אבל בגדול - יש דרקון, מכשף ואלפית. הדרקון גמור, המכשף גמור והאלפית כמעט, וגם האינטראקציה ביניהם. מיקום - כל הכתף והזרוע השמאלית עד המרפק (מה שנקרא חצי שרוול). זמן קיעקוע עד עכשיו - 30+ שעות. הכי כאב - בבית השחי עצמו וממש בפינת הקיפול של המרפק הפנימי. תיהנו

היויו

New member
זה תלוי במורכבות ובמקעקע

המקעקע שלי פדאנט, אז זה לוקח הרבה זמן והוא מאוד מקפיד על הפרטים. זה קעקוע שאפשר לעשות גם ב4-5 סשנים, אבל אנחנו עשינו כבר איזה 10, כל אחד של בין שעתיים וחצי (הקצר ביותר) ל-4 שעות (הארוך ביותר), תלוי במיקום וביכולת של שנינו להתמודד עם המאמץ (אני עם הכאב, הוא עם העומס על היד). טפו טפו - הסשן הבא יסיים את הקעקוע. השאלה היא מתי זה יהיה כי כמו שזה נראה, גם הסשן שתוכנן לשבת הקרובה יידחה טיפה כי אני שוב טס לחו"ל (קפריסין הפעם) וחוזר רק בשבת בלילה.

למעלה