שאקירה!!

שאקירה!! ../images/Emo2.gif

אתם יודעים שמיסיז שאקירה קיבלה מכתב מרוברט? אכן כן... רוברט כתב לה מכתב אישי לגבי חיי הזוהר וסלבריטאיות, עם עצות וטיפים. הכוכבת הצעירה, מעריצה של הקיור, לא ידעה גבול לאושרה ומחכה ליום שבו תפגוש אותו. ופתאום מתעורר בי חשק עז להיות שאקירה....
הו..............

*צוחקת בפראיות במשך שעות*../images/Emo12.gif

אם את רצינית, הרי זהו מקרה מזעזע של איבוד שפיות זמני ואני ממליצה לאשפז את רוברט לפני שיגרום נזקים נוספים!
ואני זוכרת שכתבת פה עוד הודעה שקשורה לשאקירה פעם...חחח...זה ללא ספק עשה לי את היום.

mr pink eyes

New member
מה איתנו?

אולי רוברט ישלח מכתב לנו המעריצים הציוניים שלו ? על איך להתמודד עם שאקירה הלבנונית

כן,

אני חושבת שהוא מתעלם מהמדינה שלנו מאז 83....
רוברט! אומה שלמה מחכה לך!!!! (הגזמתי?....
)

Sid76

New member
ישראל?

אני לא חושב שנתנו לו מספיק סיבות לא להתעלם.... כמה כבר "קיוריסטים" יש כאן?

blckswan

New member
רוברט בישראל

כשפגשתי אותו ב98 בברנו (צ´כיה), שאלתי אותו למה הם לא באים לפה מאז שהוא היה עם סוזי בפינגווין, אז הוא אמר לי שגנבו לו את הנעליים והוא הסתובב כמו היפי (fuckign hippie כפי שהוא אמר) במשך 3 ימים. ד"א, אתם לא חושבים שהציטוט "my feet were bare and cut with stones" מwailing wall מקבל משמעות אחרת לגמרי אחרי זה? :)

ידעתי!../images/Emo46.gif

אני ידעתי שזה בגלל זה!!!! טוב חבר´ה, צריך לעשות מגבית ולקנות לו נעליים חדשות. And now, something completely different....... פגשת את רוברט?!?!?!?!? DO TELLLLLLLL!!!!!!!!

אין.

אבל יש מספיק אנשים שאם תהיה הופעה, הם יבואו (IF YOU BUILD IT, ֻהדגש|HEWILL COME...) כמו עם אלפאוויל.

blckswan

New member
נעליים חדשות

לא.. לא נראה לי שזו אפשרות, שאלתי אותו למה הוא לא קנה חדשות ומסתבר פשוט שהוא לא מצא כאלה שהוא אוהב... קשה לקנות סניקרס בתל אביב, אתם יודעים, במיוחד כשאתה מסומם על כל התחת..

../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

טיפוס משעשע,אה? אולי את מוכנה לספר עוד פרטים? ואולי יש אפילו תמונות? *מחזיקה אצבעות*

blckswan

New member
יש ויש

קודם כל, אני טיפוס משעשע מסוג זכר ולא מסוג נקבה... אני מביא לינק עם כל הסיפור וקצת תמונות מאתר של ידידה סלובקית שלי שאיתה נסעתי (שנינו בתמונות בחולצות של WISH). מצטער שזה באנגלית...

מצטערת, ההודעה לא נשלחה קודם!../images/Emo12.gif

כתבתי הודעה מזמן, חשבתי שהיא נשלחה וכנראה שלא...
מוזר. בכל אופן: 1.את האמת שהתכוונתי לרוברט, אבל גם אתה טיפוס מאוד משעשע!(וסליחה על ההתבלבלות) 2.אהבתי את האתר! אתם כל כך ברי מזל, כולכם! ובמיוחד שניכם שהתסחבקתם (מלה מסריחה, אבל לא הצלחתי לחשוב על מלה יותר מתאימה מזו) ככה עם הלהקה. 3.תודה על הכתובת של האתר הזה
4.החולצות Wish שלכם ממש ממש יפות,סחתיין.

blckswan

New member
תודה תודה

רק חבל שהחולצות התפוררו יותר מהר ממה שDISINTEGRATION מתנגן.. ככה זה חולצות בפראג ב20 שקל.. היתי צריך לקנות 50 ;)

למעלה