שאקירה anyone?....

שאקירה anyone?....

מכירים את הזמרת שאקירה? רצות עליה שמועות עיקשות שהיא התבטאה בחריפות נגד יהודים. אני אינני מאמינה לרגע לשמועות הנ"ל, ומאתמול אני מנסה למצוא משהו שיאשש או יפריך את הטענה, וכלום. הייתכן ששמועה לא תתועד באינטרנט? שאקירה <Shakira> היא חצי לבנונית, והשמועה אומרת שהיא אמרה שהיא תורמת 10% מרווחיה לחיזבאללה ושהיא מעדיפה לשתות דם של חתולים מאשר שיהודים ישמעו את השירים שלה. או - שהיא מעדיפה להתחתן עם חזיר מאשר עם יהודים. ועוד כהנה וכהנה... יש מישהו שיודע איפה למצוא משהו על העניין הנ"ל?

גלי®

New member
האמת ? לא נראה לי ... ולא בגלל

שאני מכירה אותה , אלא בגלל שתעשיית המוסיקה נשלטת בחלקה הגדול ע"י יהודים ... לא נראה לי שהיא תהיה מספיק מטומטמת לכרות את הענף עליו תלויים שקי הכסף ... נ.ב. אם תמצאי סימוכין לשמועה , נא להודיע לי ... אני אהיה הראשונה להחרים אותה , בגלל העניין של החתולים ...

זה נכון ועוד איך נכון

בראיון שעשו אתה ב CNN {יש שם תוכנית על כוכבים} שאלו אותה מה המוצא שלה היא ענתה שהיא חצי לבנונית מצד אבא שלה וששעלו על המצב במזרח התיכון היא התבטעה קשה נגד ישראל ואמרה את המשפט הבא אני מעדיפה לשתות דם של חזירים מאשר יהודי יקנה את הדיסק שלי לדעתי שתלך קיבינמט הכלבה אני איך שראיתי את זה פשוט זרקתי את הדיסק

Snapple

New member
אתה בטוח שאתה זה שראית את זה?

כי אם מישהו אמר לך את זה אז מבחינתי עדיין זה לא נחשב. בטוח זה אתה ראית??

אני ראיתי

את הראיון אבל לא ב CNN אלא בערוץ ישראלי אם אני לא טועה ששידר קטע מהראיון אני זוכר שראיתי בפינה את הסמל של CNN

MsPiggy

New member
אני לא מצליחה למצוא את זה

אתה בטוח שזה היה ב CNN? יש לך קישור, תאריך, שם של תוכנית?... כי אני חיפשתי באתר של CNN ולא מצאתי אפילו זכר לזה

למעלה