שאקירה שכרה...

שאקירה שכרה...

שאקירה שכרה פרופוסור להיסטוריה שילמד אותה את כל ההיסטוריה של הארצות בהם תבקר...
בכל פע בא שאקירה תבקר במדינה חדשה היא תיקח שיעור בהיסטוריה מהפרופסור אותו שכרה...נכון אנטלגנטית?!

perrinat

New member
דייי, איזה יופי!

אך, שאקירה שאקירה
מאיפה המידע, אגב?

perrinat

New member
חחח, אני מתארת כזה:

ישראל, 67'- מלחמת ששת הימים, 73'- מלחמת יום כיפור, 95'- רצח רבין, 2004- הראל מויאל זוכה בכוכב נולד...

pringles1

New member
חחחחחחחח הראל מויאל!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

12ShakirA12

New member
וואלה?!../images/Emo2.gif

יש קישוריישן משו
הכל אצלה צריך להיות פרפקט

El Argentino

New member
חח.. אחלה רעיון! בטח היא תשלב את

המידע שהיא תקבל על כל מדינה במופע עצמו... בצורה מאוד יצירתית ואנטלגנטית! אין כמו שאקירה! וגם אני שואל, מאיפה המידע?

הנה הכתבה:

ניסיתי לצלם...אבל לא ברור מה כתוב שם בתצלומים...
אבל אתם יכולים לבדוק ב"ראש 1"... אבל הנה אני יכתוב את מה שרשום שם (ציטוט מלא...): "שאקירה שכרה את שירותיו של פרופסור מכובד להיסטוריה,כדי שילמד אותה מה קרה בעולם לפני הרבה הרבה שנים.לא,זה לא שהזמרת רוצה לשפר את ציוני הבגרות שלה,היא פשוט רוצה לדעת יותר על המדינות שהיא מופיעה בהן,ולכן היא זקוקה לשירותיו של אדון פרופסור."נקבל שיעור בהיסטוריה בכל מקום חדש שנבקר בוא" אמר מנהל בן ה-28 של שאקירה,ססי קורזמן,חנני אבל חמוד,לא?" די קצר...אבל חמוד :) אני ישים בצד את הכתבה שצילמתי...אבל אני כבר אומרת שלא רואים כלום...

Moor 87

New member
אה איזה חמודה!!

בטח היא תשלב את זה במופע הרי לא סתם היא תלמד על כל מדינה! מדהים.. אני מרחם עליה אם היא תצטרך ללמוד את ההיסטוריה של ישראל חח!! אבל נשמע טוב... יאללה כבר שיתפרסמו המדינות :-\

12ShakirA12

New member
נכון../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח אם היא תלמד ואם לא, היא מוזמנת לפה בכיף
וכןןןן אני מתה כבר לשמוע איפה היא תהיה

Green Day 1

New member
יפה לה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

יש מצב שהיא תלמד את היסטורית ארצנו
ונאמר א - מ - ן
תודה!

actimel

New member
ממש לא מפתיע...

לפניי בערך שלושה חודשים, ראיתי תוכנית בערוץ E והתוכנית עסקה במפורסמים בעלי IQ גבוה (כשאני נזכרת, הראו עד כמה הקלישאה בלונדינית=טיפשה זה קשקוש בלבוש) ובדיוק בהקשר הזה, הזכירו את שאקירה ואמרו שיש לה איי קיו 740 (וזה המוןןןןןן) ובנוסף סיפרו שהיא בחורה מאוד אינטליגנטית ומעמיקה ודוברת 7 שפות!!! מדהים

למעלה