שאקירה ב-MTV TRL

El Argentino

New member
שאקירה ב-MTV TRL../images/Emo70.gif

אתמול שאקירה הופיעה ב- TRL בכדי לקדם את הסינגל החדש שלה Hips Don't Lie יחד איתה הופיע גם Wyclef!

El Argentino

New member
והיא כמובן שרה את HDL ב-LIVE../images/Emo70.gif

|Mira, En Barranquilla Se Baila Así… Vamos Shakira Todavía!|

El Argentino

New member
האם שמתם לב ששאקירה בפעם ה-

ראשונה בקריירה שלה שילבה רקדניות בהופעה? אתמול בתוכנית TRL היא רקדה עם שתי רקדניות. מה אתם חושבים על זה? לדעתי היא לא צריכה שום רקדניות היא מלאת נוכחות וכריזמה וכמובן המון כ-י-ש-ר-ו-ן (והיום מאוד מאוד קשה למצוא אמנים עם כישרון אינסופי כמו שיש לשאקירה, רוב האמנים היום הם... תמשיכו לבד את המשפט). אבל שיר כמו "Hips Don't Lie" דורש רקדניות בגלל הריקוד המסורתי (המאלף יש לציין) של הקרנבל בבראנקיז'ה שכידוע משולב בשיר. אז כאן עניין הרקדניות זה צעד נכון ומבורך זה הוסיף המון קסם להופעה. ורק שתדעו שאחת מהרקדניות שהופיעה איתה אתמול היא לא אחרת מחברת הילדות שלה: קטי קופפ (Kathy Kopp).

12ShakirA12

New member
לדעתי היא לא צריכה../images/Emo45.gif

א-ב-ל בשיר הזה, יכול להיות נחמד אם ישלבו עוד רקדניות

perrinat

New member
זהו, גם אני שמתי לב זה

זה מזכיר את זמרות הפופ שיש להם את הרקדנים המלווים. לא אהבתי....

El Argentino

New member
שאקירה מקום 1 ב-TRL עם הוידאוקליפ:

Hips Don't Lie אתמול שאקירה נכנסה לא פחות ולא יותר למקום ה-1 ב-TRL!!! לאחר 13 ימים בלבד. בפעם האחרונה ששאקי הגיעה למקום הראשון ב-TRL היה בשנת 2002 עם הוידאוקליפ: "Objection (Tango)" אז
שיהיה לה

El Argentino

New member
שאקירה "התווכחה" עם שוטר...

כששאקירה נכחה באולפני TRL המוני מעריצים חיכו לה מחוץ לאולפני MTV (וגם בתוך האולפן היו המון מעריצים, לפי מה שהבנתי בקושי יכלו לזוז באולפן עצמו) המעריצים בסך הכל רצו להתקרב לשאקירה לקבל חתימה
ו-
השוטרים לא הירשו לאף אחד מהמעריצים להתקרב אליה... היה שוטר שניסה לדחוף אותה לאוטו והיא צעקה עליו "לאאאא, מה אתה עושה? זה הקהל שלי ואני אחתום לכולם". בסוף היא חתמה וכולם יצאו מרוצים שאקירה מחוץ לאולפני TRL

למעלה