שאקירה בבילבורד

yuDa398

New member
שאקירה בבילבורד

Hips Dont Lie במצעד ה-Pop Airplay השיר עדיין בטופ 10 ועלה שלב אחד ממקום 6 ל-5 בשבוע התשיעי לצעידתו. במצעד ה-Pop 100 השיר עלה 7 שלבים ממקום 19 ל-12 בשבוע השמיני לצעידתו. במצעד ה-Hot 100 השיר עלה 4 שלבים ממקום 33 ל-29 בשבוע החמישי לצעידתו. (השיר קיבל בפעם השלישית(!) את התואר AIRPLAY GAINER שאומר שהאיירפלי של HDL עלה הכי הרבה מכל השירים במצעד) השיר הושמע 6740 פעמים ברדיו האמריקאי ונחשף בפני 59.228 מיליון אנשים בארה"ב ע"פ נתוני mediabase. Oraol Fixation vol.2 האלבום ירד מהטופ 10 (ירד 4 שלבים ממקום 8 למקום 12 בשבוע ה-20 לצעידתו). לסיכום עבר עוד שבוע מצוין לשאקירה במצעדים האמריקאיים ושימו לב ש-HDL עדיין בסימן עלייה.

12ShakirA12

New member
וואאאאאאאאאאאאה../images/Emo70.gif

יפה יפה
השיר עוד יגיע למקום ראשון
איך השיר עולה ועולה, והאלבום ירד
תודה על העדכוניישנס

yuDa398

New member
כנראה שאפקט המהדורה החדשה

כבר מתחיל להיגמר, אבל מקום 12 זה עדיין מקום מאוד מכובד. מה שחשוב זה ששאקירה תופיע כמה שיותר בטלויזיה האמריקאית וכך האלבום יקבל עוד חשיפות בנוסף לחשיפות של HDL. אם האלבום ישרוד עוד 6-8 שבועות בטופ 20 אז אני חושב שתהיה לנו פלטינה שניה בקרוב.

liber0

New member
מה גראסיאס../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

פה זה לא פורום נובלס

liber0

New member
../images/Emo45.gifמבין אותך../images/Emo3.gif....

תגידי....אולי תעשי איזה משחקון או חידון או משהו כדי להזיז ת'עניינים

../images/Emo26.gifתשובה

האלבום ירד במקום אבל המכירות עלו! הוא מכר השבוע כמעט 80,000 עותקים לעומת 60,000 בערך בשבוע שעבר... ככה שההצלחה הגדולה של HDL עוזרת חזק למכירות האלבום. פשוט השבוע יצאו הרבה אלבומים חדשים שנכנסו למקומות גבוהים והורידו את המיקום של האלבום.

yuDa398

New member
אם זה נראה לך הרבה

נסי 700,000 בשבוע - זה מספר האלבומים שמרי ג. בלייג מכרה בשבוע הראשון להוצאת האלבום שלה. תביני, המכירות של האלבום ב-U.S הם לא כאלה הישג. FOV1 מכר קרוב למיליון בארה"ב - זה הישג מאוד מרשים עקב העובדה שהאלבום בכלל לא באנגלית אלא בספרדית.

perrinat

New member
אני יודעת שלשאקירה 80 אלף זה קטן

ויש כאלה שמוכרים באלפים ובמליונים, אבל עדיין, המספרים האלה לא נתפסים, אני פשוט משווה לארץ- מוכרים 20 אלף ומקבלים אלבום כסף וזה הישג...

El Argentino

New member
כן FOv1 הצליח יפה מאוד בארה"ב

אני בהחלט מסכים שזהו הישג מאוד מרשים לאלבום בספרדית.

yuDa398

New member
הידעתם?

FOV1 נכנס למקום הרביעי במצעד האלבומים האמריקאים עם מכירות של 157 אלף עותקים בשבוע הראשון - יותר מכל אלבום ספרדי בארה"ב אי פעם(!) הוא מכר בשבוע הראשון שלו אפילו יותר מ-OFV2 שנכנס למקום החמישי במצעד האמריקאי עם מכירות של 128 אלף עותקים בשבועו הראשון. הסרטיפיקציה האחרונה של FOV1 היא פלטינו (פלטינה לטינית) רביעית - שאומר שהאלבום מכר יותר מ-800 אלף עותקים (כל פלטינו זה 200 אלף לעומת פלטינה רגילה שזה מיליון עותקים). האלבום נמדד בפלטינות לטיניות מכיוןן שהאלבום הוא בספרדית ולאלבומים שהם לא באנגלית יותר קשה למכור ב-U.S מן הסתם...

El Argentino

New member
../images/Emo45.gif ידעתי! אבל טוב ש...

כתבת את זה בצורה כ"כ מובנת + הסבר. לא הייתי יכול לכתוב ו/או להסביר את זה יותר טוב

אין מה להשוות...

לשאקירה יש להיט ברדיו שנחשף לכמעט 100 מיליון מאזינים, אבל למרי ג'יי היה להיט היסטרי Be Without You שנחשף למעל 200 מיליון מאזינים בארה"ב, והיא גם זמרת יותר "אמריקאית" משאקירה שיותר מתאימה לטעם שלהם... יחסית לשאקירה אלו מכירות טובות, העיקר שהם יציבות

למעלה