שאקיל-קובי,פול-קיד: משחקי רביעי בNBA ההימורים

המממ מלודרמה?

לא, לא בגרתי את החוג חשבתי שהתכוונת בללכת עם הזרם - שאתה קורא קודם מה הרוב בחר (אורלנדו במקרה הזה), טעות, טועים, טעינו
יש ניסויים מפורסמים על תופעת העדר. נבדק נכנס לחדר מלא במשתפי"ם של המדענים. נותנים להם לראות נגיד איזה ציור, ושואלים שאלה. בפעם הראשונה והשניה הוא עונה נכון על שאלה קלה, וכל השאר עונים לא נכון. בהדרגה הוא מתיישר לפי התשובה המוטעית של העדר, למרות שברור לו שהוא צודק. זאת מנטליות אנושית שקשה לנו להתנגד לה. אבל לפעמים כדאי לשים לב
in shaq we trust

NOWITZKI12

New member
go mavs

פילדלפיה. אורלנדו. שיקגו. דטרויט. סקרמנטו. קליפרס. בוסטון.. דאלאס(יאלה קיד!). פיניקס? פיניקס. לילה מושלם ובהצלחה כולם! =)

cache

New member
תיקון טעות: נו-ג'רזי-שיקאגו

ההימור של ההנהלה נשאר כאמור על נו-ג'רזי

bostonForever

New member
יאללה

1) פילי-ניקס: פילי 2) אינדיאנה-קליבלנד: קליבלנד 3) טורונטו-אורלנדו: טורונטו!! 4) ג'רזי- שארלוט: שארלוט 5) מילווקי-דיטרויט: פיסטונס 6) סאקרמנט-הוקס: סאקטו 7) קליפרס-ממפיס: ממפיס 8) גלודן סטייט-בוסטון: גולדן סטטיט המשחקים המרכזיים (ואיזה משחקים!): 9) הורנטס-דאלאס:ניו אורלינס 10) פינקס-לייקרס: לייקרס

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

פילי-ניקס-הניקס ניצחו , אבל רנדולף והגמד שמחטיא הטבעות כמעט הלכו מכות , שום דבר לא עובד שם , פילדלפיה. אינדיאנה-קליבלנד-אין הרבה מה לומר , לברון עצבני כי הוא הפסיד ליוסטון אתמול , הוא יוציא עצבים על אינדיאנה חסרת הקו קידמי, קאבס. טורונטו-אורלנדו-אני אלך על טורונטו , הם רעננים , אורלנדו שיחקה אתמול משחק קשה נגד הפיסטונס. ג'רזי-שארלוט-אני אלך על שארלוט דווקא (משחק קשה לניחוש) מילווקי-פיסטונס - נו באמת , פיסטונס. סקרמנטו-הוקס-נילך על ניצחון של ביבי נגד האקסית , אטלנטה. קליפרס-ממפיס-נלך על הקליפרס , הם יותר קבוצה. גולדן סטייט-בוסטון-אתמול דנבר הצליחה למשוך את הסלטיקס לבלאגן שלה , וזה עבד עם ניצחון ענקי , היום זה לא יפעל לווריורס , פשוט אין להם מי שיתמודד עם גארנט , סלטיקס. אבל קל זה לא יהיה. הורנטס-דאלאס-השנאה של ההנלה לנוביצקי מסנוורת אותה , ניצחון לדאלאס. פיניקס-לייקרס-הממממממממממ , פיניקס.

קשה קשה ויש עוד את אתמול לכפר עליו

1) פילדלפיה. הסיבות כבר הוזכרו במהלך השרשור. 2) קליבלנד. 3) אורלנדו. 4) שיקגו...הנטס בלי קיד יהיה כמו אניה בלי נווט או מטוס בלי טייס(או מכונית בלי נהג. להמשיך?)...מה שמוביל כמובן להתרסקות. 5) דטרויט. 6) קשה קשה...שתי קבוצות לא יציבות...נלך עעל המשכיות בחוסר יציבות ונהמר על אטלטנה. 7) קליפרס. 8) בוסטון. 9) הראש אומר הורנטס, דברים אחרים לא מאפשרים לי להמר עליהם...אז ההימור שלי הוא דאלאס. 10) פיניקס. למה? כובע.

cache

New member
כן יש, קוראים לו טחינה משהו בנו-יורק

תשאל את ''תמיד אני'' איך מגיעים לשם

כמו להוגוורטס ב הארי פוטר

עולים על הסאבוויי בגרנד סנטרל ברציף 7 ושלושת רבעי בעצם, במקרה הנ"ל, 7 ושלוש עשיריות..

WorldCenter

New member
הימורי

1) פילדלפיה - ניקס: פילדפיה 2) אינדיאנה - קליבלנד: קליבלנד 3) טורונטו - אורלנדו: אורלנדו 4) ג'רזי- בולס: בולס. 5) מילווקי-דיטרויט: דדרויט. 6) סאקרמנטו - הוקס: הוקס. 7) קליפרס - ממפיס: קליפרס. 8) גולדן סטייט - בוסטון: בוסטון 9) הורנטס - דאלאס: דאלאס 10) פינקס - לייקרס: לייקרס

למעלה