שאקה

פיפיטה

New member
בדיחה לכולם ולפי בקשת אנגליקה

אישה זקנה ישבה בביתה ובחיקה יושב חתול, בעודה יושבת ומלטפת את ראשו, הופיע קוסם ואמר לה כך: יש לך אפשרות לבקש 3 משאלות, מה הן ?? ענתה הזקנה : 1) תהפוך אותי לבחורה צעירה ויפה. 2) תהפוך אותי לבחורה עשירה. 3) תהפוך את החתול שלי לבחור צעיר שרירי ויפה. אחרי כמה דקות מצאה את עצמה שוכבת על מיטה ענקית ולידה שוכב גבר יפיוף שרירי מלטף אותה ושואל נכון שאת מצטערת?? היא עונה: למה ?? עונה לה הצעיר כי.... כשהייתי חתול סירסת אותי חה חה חה .........

כוכב4

New member
אי אוטרה אונה שאקה

5 אנשים היו במטוס: אמריקאי. רוסי,פלסטיני,וישראלי ובמטוס היו 4 מצנחים. פתאום הודיע הטייס שיש תקלה וחייבים לקפוץ. האמריקאי אמר אנחנו מעצמה ה 1 בגודלה בעולם, לקח מצנח - וצנח הרוסי אמר אנחנו המעצמה ה-2 בגודלה בעולם , לקח מצנח - וצנח הפלסטיני אמר אנחנו העם הכי אינטליגנטי בעולם , לקח מצנח - וצנח הצרפתי פנה לישראלי ושאל מה עושים???? אמר לו הישראלי "זה בסדר תצנח" הצרפתי התפלא "אני לא מאמין אתה מקריב את חייך למעני"?? אז הישראלי עונה "לא זה בסדר האינטליגנטי לקח שק שינה". בואנס טדרה אטודוס אני תמיד מאושרת להכנס לפורום ומרגישה תמיד את הגיבוש בין כולכם ואת החום שיש בכל אחד ואחת מכם זה יוצא דופן ומקסים.

אחלה של בדיחה!!!!

פיפיטה

New member
שאקה

און אומברה ספואה אה אונה בוטיקה ובושקו אונה מתנה מיוחדת, לדישו אל מוכר טה ודר און (נזכרתי מתנה ) רגלו מוי ספציאל אל רגלו אס 100שח אי קון אל רגלו אי און סיפור ז´ונטו אס 400שח. לדישו אל אומברה דמה סולו אל רגלו, לדיו און רטון דפיירו. (עכבר ממתכת). ספואה אל אומרה, פסו דוס קלז´ס (רחוב) אי וידו כטיינה דטרס דייס(עשר) רטונס, אנטרון 4 קלז´ס 100רטונס, דוס קלז´ס 1000 רטונס 10 קלז´ס 100000000 רטונס , ספואה אל המר אצ´ו אל רטון אל המר (ים) אי טודוס לוס רטונס ספאורון טדרס דל רטון אל המר. ספואה אל אומרה אלה בוטיקה, לומירו אל מוכר אי לדישו אאאאאאאאאאאאה ויניטס המרקר אל סיפור !!! נו לדישו אל אומברה ויני אדמנדר טה סי טיינס ערבי ממתכת
גזעני לא ????

ננש

New member
פפיטה למה גזעני ?

הנבלות האלה לא חושבים עלינו יותר טוב נהפוך הוא מיצדם שאנחנו נלך לים אז לא להרגיש לא בנח היום לזרוק אותם לים כבר לא מילה גסה

RORGAD

New member
פיפיטה מי קרידה סה דיזה אראבו דה

פיירו, אי יו דיגו אישאללה קה איודאבה, אפילו שזה גזעני, דימה מי קרידה איוס נו מוס קרה אה אצ´אר אה לה מאר?

פיפיטה

New member
אמממממ... סי אמה מוזוטרוס

טנמוס בואן קורסון אי נו פואדו אוור איז´יקוס צ´יקוס אי מוז´רס קה לוס מנהיגים דיוס סון אזנוס אי נו סבן קואלו אס בואנו אי נו סבן אמבזר דמוזוטרוס קואלו קה פסמוס אן טודוס אן אל מונדו לא יכולים עלינו, כל מי שניסה לפגוע בנו פגע הרג השמיד רצח אבל אנו המשכנו וההוכחה היא שאנו בחיים, התקדמנו למדנו בנינו מדינה והם פסיכים נשארים באותו מקום בביב שופכין שנים על גבי שנים עומדים במקום ולא לומדים כלום על ההיסטוריה שלנ נו. פרדונה מה על ההשתפכות ועל שהמשכתי בעיברית נסחפתי.......... נוצ´דה בואנה אטוווווווווווווודוס

למעלה