שאפו לשר התרבות.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
למרות ניסיון השמאל הקיצוני להרוס - הצלחה אדירה לטקס פרסי הקולנוע של שר התרבות מיקי זוהר שאמר: ״הגיע הזמן לשחרר את הקולנוע מהפוליטיקה. כספי משלם המיסים לא יממנו יצירות פרו פלסטיניות או נגד חיילי צה״ל״.

Sun of Nations

Active member

שאפו לשר התרבות.​

למרות ניסיון השמאל הקיצוני להרוס - הצלחה אדירה לטקס פרסי הקולנוע של שר התרבות מיקי זוהר שאמר: ״הגיע הזמן לשחרר את הקולנוע מהפוליטיקה. כספי משלם המיסים לא יממנו יצירות פרו פלסטיניות או נגד חיילי צה״ל״.
קולנוע זה על החיים וחלק מהחיים זה פוליטיקה, אבל בכל מקרה, לא נראה לי שמיקי זוהר ראה את הסרט עליו הוא מדבר.

אני ראיתי.

פעמיים.

לא חושב שזה סרט פוליטי.

גם לא חושב שזה סרט פרו-פלסטיני, אחת על כמה וכמה לא סרט נגד חיילי צה"ל.

זה סרט פרו-הומאני על ילד תמים, רק בן 12, בלי עניין בפוליטיקה, שרק רוצה לראות את הים ושנקלע בעל כורחו לסכסוכים של עולם המבוגרים שאין לו שום חלק בהם.

סרט על רגש וסרט על בני-אדם.

סרט יפה.

סרט שראוי לזכייתו בפרס אופיר לסרט הטוב ביותר ושייצג אותנו בכבוד בטקס פרסי האוסקר בקטגוריית "הסרט הזר הטוב ביותר".

193602025_still03.full.jpg

ריקי זו אני

Well-known member
אני לא כ"כ מבינה בתרבות ולמען האמת גם לא כ"כ בספורט...
לא פקדתי מעולם בתי קולנוע, ולא אולמות קונצרטים..., אבל פה ושם אני רואה מספרים שקשורים למה שמכונה 'תרבות'...
ואני מבינה שאמן למשל כמו אייל גולן מרויח את מה שמרויח כי הוא אטרקטיבי. מוכר כרטיסים למופעים... מוכר תקליטים וכו'.
גם שלמה ארצי לא מתפרנס מתקציבי מדינה...
כנ"ל כל הזמרות והזמרים...
כך שאין מי שיבוא יום אחד לשלומי שבת או למוקי ויגיד לו מה לשיר... ובעיקר מה לא לשיר...
מי שרוצה כסף פוליטי??? שיתישר או ישתוק...!

למעלה