שאננות בדרך ל- 20

שאננות בדרך ל- 20

עם 15 מנדטים שינוי לא תשנה דבר. לשינוי יש פוטנציאל של יותר מ-20 מנדטים ו-20 מנדטים הם המינימום ההכרחי להביא את השינוי המיוחל. אבל למומנטום ששינוי זוכה לו אני לא רואה מדרבנים בשטח חסרה לי נוכחות ויזואלית בהעברת המסרים ובעיקר ההסבר שלא שינאה היא המניע אלה תיקון הוגן של חלוקת המשאבים, חובות וזכויות האזרחים שהוא למעשה האינטרס של ציבור המתנגדים. אני מעונין לשמוע מה אתם חושבים שצריך לעשות ומה אתם מוכנים לעשות ברמה של יוזמות פרטיות ולא ע"י הצטרפות למפלגה. ננסה לפתח רעיונות ואולי יחד נצליח לעבור את 20 המנדטים.

ronen1981

New member
אני מאמין שלפחות 15 אם יצטרפו עוד

מספיק אנשים לפעילות שטח ונמשיך לקיים הסברה נכונה בתשדירים ובעלונים שנחלק. (וגם נוכיח ונפיץ זאת ברבים כי התעמולה של מרצ ועבודה נגד טומי לפיד שקרית.) (אני בחלומות הורודים שלי לכנסת ה16 כרגע רואה 22 ומאמין ש17-18 מנדטים זה בהחלט כמות ראויה ואפשרית להשגה.) אני מציע לידיד שאלעד הגיב לו כי יצטרף לשינוי ויעזור בפעילות שטח. אני למשל יוצא (עם אלעד ועוד פעילים) לפעילות שטח בימי שישי בו מחלקים עיתונים מצעים ומסבירים. כמו כן אני גולש באתרים שונים ובפורומים פה ומגיב לא מעט. מדבר אם כל מי שאני מכיר (וזה הרבה אנשים) ובודק שאכן יצביעו לשינוי ואלה שאני יודע שיש להם זמן מתמרץ אותם לפעול ולשכנע למען שינוי בסביבה שלהם. ....

מרננים

New member
שינוי בכלל תהיה המפלגה הגדולה

שינוי בכלל תהיה המפלגה הגדולה (דגש על ה- ה´) ובכלל לפיד יהיה ראש ממשלתנו ונהיה כ"כ גאים. איזה 20 אני בטוחה שנסגור על 40.

../images/Emo41.gif אני אשמח גם על 12 מנדטים

אני לא סומך יותר מדי על הסקרים. לא שאני אומר שלא יתכן ששינוי תקבל 15-17 מנדטים אלא שלא הסקר זה מה שישכנע אותי ששינוי תקבל כל כך הרבה מנדטים. אני מאמין שקהל יעד נוסף של שינוי צריך להיות קהל העולים החדשים מתוקף היותם הנרדפים ביותר ע"י משרד הפנים ומשרד הדתות שבידי ש"ס.

אני לא

אני לא אשמח עד ששינוי לא תקבל יותר מנדטים מאשר ש"ס והאגודה ביחד. רק כך שינוי תהיה "מחוזרת" יותר לאחר הבחירות ורק כך תוכל להביא לשינוי אמיתי. אם החרדים יקבלו יחד רק 11 מנדטים אז אני אצטרף לשמחתך.

gershon17

New member
מה כן ישכנע אותך?

פרט לבחירות, כלומר? מאיפה ה-12 הזה הגיע, אם לא מסקרים מוקדמים?

בר בי רב

New member
ב-99´ ש"ס לא קיבלה יותר מ-14 בסקרים

ועל כן גם השנה אני מצפה שהיא תקבל לפחות 11 מושבים. כנ"ל גם יכול לקרות ל-´שינוי´, או להפך.

תאמינו למומנטום

בכל היסטורית בחירות מפלגה שהיתה במומנטום של עליה לפני הבחירות קיבלה יותר מנדטים משצפו לה הסקרים (זיכרו את ש"ס )וכך מיפלגות שהיו בירידה (שמעון פרס שאפילו לא נבחר למרות שהיה לו יתרון בסקרים שהלך והצטמק). --- ראו קישור -- אנו במומנטום של עליה ואפשר להגדיל אותו משמעותית הרבה מעבר לחלומות שלכם......אבל זה תלוי בנכונות שלנו לתרום יותר מלדבר עם חברים או ביננו. הפתרון הוא במהפך ויזואלי שאנו יכולים ליצור במאמץ קטן אם נחשוף את כוונותנו באמצעות סמלים מדבקות דגלים וכל אמצעי שיראה שיש הרבה יותר מאיתנו ובכל מקום שמישהו יפנה מבט אליו. 5 מנדטים יבואו מהשכנוע השקט של מי שיכול להצביע שינוי ולא מצביע מתיסמונת ד"ש או מחוסר עידוד של העדר, יראו שאנו רבים אז יצטרפו.

למעלה