שאני ישפשף?

שאני ישפשף?

בנות בכל הכנות איפה אתם משפשפות הכי הרבה ואיך ההרגשה? על מה אתם חושבות או מדמינות אם בכלל?

אז ככה:

בשיא הכנות? משפשפת הכי הרבה בתחתית סיר אורז אם הוא נשאר על הגז יותר מדיי זמן ויש שרוף למטה. ההרגשה היא של כואב ביד אחרי כמה זמן ( אבל אם משרים במים חמים וקצת סבון נוזלי לכלים זמן השפשוף מתקצר - מומלץ!) אני חושבת על כמה נחמד היה אם הייתה לי עוזרת שתשטוף לי כלים.

D a r k m a n72

New member
../images/Emo6.gif

גדולה

לירן הסקסי

נראה לי שאתה צריך לשנות ניסוח, או עניין או למקד את זה לשאלה קצת יותר נורמלית כדי שתקבל תשובות..

ניראה לי שאת סתם אחת שמקנאה

והנה אני רואה אותך את ממש ירוקה מקינאה שאני נותן שאלות מדויקות ורלונטיות אז בי ביי .

זה היה מכוון אלי?

אני בכלל לא הייתי זו שעשתה ממך צחוק נראה לי שמישהי אחרת התייחסה לשאלה שלך כבדיחה לי דוקא היתה תשובה מעניינת לתת לך...

יש פיתרון

נסי בפעם הבאה לרפד את תחתית הסיר בתפחי אדמה זה גם מונע הידבקות של האורז וגם טעים מתכון של אמא

TopSound

New member
תורידי את העוצמה של הלהבה...

אחרי שאורז רתח על אש גדולה את מעבירוה אותו ללהבה הכי קטנה ובעוצמה כמעט כמעט הכי חלשה, אחרי 10 דקות בערך תפתחי את המכסה את צריכה להגיע למצב שכמות המים בחלק העליון של הסיר קטנה בשום פנים ואופן לא לערבב! מה שאת עושה בשלב הזה זה שמה מגבת נקייה מקופלת ל-2 על הסיר ועליה את המכסה מכבה את האש ונותנת לאורז "להזיע" 10-15 דקות - מומלץ!

../images/Emo124.gifלכל מי שדואג לתחית הסיר שלי

אני מכינה אורז פרסי מעולה עם תפוחי אדמה בתחתית וצנוברים, מעולם לא נשרף לי כלום ואני לא באמת משפשפת, בשביל זה יש שותפה ( אני מבשלת, היא מנקה - אחלה סידור שבעולם
)

למעלה