Ivy Riddle
New member
שאני יבין
1 זה רק אני או שהפורום חי תמיד בימי שישי? 2 שאני יבין משימת המה יהיה במפגש הוטלה עליי? שתבינו אני לא אוהבת לארגן דברים- זה גורם לי לבלאגן כאבי ראש וריבים עם אנשים דבר שאני בהחלט לא רוצה 3 בקשר למפגש ה 8.12, 10.12, 11.12 יורד כל השאר התאריכים עדיין פנויים אז תתחילו לשרשר או ליפתוח שירשור חדש. 4 אנשים שלא משרשרים למפגש חנוכה בכלל זה בגלל שהם לא יודעים? כל התאריכים מתאימים להם או מה? 5 כפי ששמתי
לא כל האנשים יכולים באותו יום ואין יום (נכון לעכשיו) שבו כולם יבואו לכן התנצלות מראש אם התאריך שיקבע לא יהיה מתאים לכולם (ברגע שיהיה תאריך). 6 אנשים תבינו אין לי זמן לכן סליחה עם אני לא באייס, לא עונה לטלפונים לא מחזירה בזמן הודעות ושאר ירקות. 7 אנשים מסוימים אהמ אהמ שואלים אותי בזמן האחרון על חיי האשייים אני רוצה להבהיר כאן ועכשיו שזה ממש לא עניינכם אז תרדו ממני
8 איומים לגביי כל מיני דברים (והמבין יבין) לא נחמדים ומבהילים אנשים. בבקשה להפסיק את זה ולהיות נחמדים לאנשים. ולסיום: חנוכה שמח לכולם
1 זה רק אני או שהפורום חי תמיד בימי שישי? 2 שאני יבין משימת המה יהיה במפגש הוטלה עליי? שתבינו אני לא אוהבת לארגן דברים- זה גורם לי לבלאגן כאבי ראש וריבים עם אנשים דבר שאני בהחלט לא רוצה 3 בקשר למפגש ה 8.12, 10.12, 11.12 יורד כל השאר התאריכים עדיין פנויים אז תתחילו לשרשר או ליפתוח שירשור חדש. 4 אנשים שלא משרשרים למפגש חנוכה בכלל זה בגלל שהם לא יודעים? כל התאריכים מתאימים להם או מה? 5 כפי ששמתי