שאני יבין

Ivy Riddle

New member
שאני יבין

1 זה רק אני או שהפורום חי תמיד בימי שישי? 2 שאני יבין משימת המה יהיה במפגש הוטלה עליי? שתבינו אני לא אוהבת לארגן דברים- זה גורם לי לבלאגן כאבי ראש וריבים עם אנשים דבר שאני בהחלט לא רוצה 3 בקשר למפגש ה 8.12, 10.12, 11.12 יורד כל השאר התאריכים עדיין פנויים אז תתחילו לשרשר או ליפתוח שירשור חדש. 4 אנשים שלא משרשרים למפגש חנוכה בכלל זה בגלל שהם לא יודעים? כל התאריכים מתאימים להם או מה? 5 כפי ששמתי
לא כל האנשים יכולים באותו יום ואין יום (נכון לעכשיו) שבו כולם יבואו לכן התנצלות מראש אם התאריך שיקבע לא יהיה מתאים לכולם (ברגע שיהיה תאריך). 6 אנשים תבינו אין לי זמן לכן סליחה עם אני לא באייס, לא עונה לטלפונים לא מחזירה בזמן הודעות ושאר ירקות. 7 אנשים מסוימים אהמ אהמ שואלים אותי בזמן האחרון על חיי האשייים אני רוצה להבהיר כאן ועכשיו שזה ממש לא עניינכם אז תרדו ממני
8 איומים לגביי כל מיני דברים (והמבין יבין) לא נחמדים ומבהילים אנשים. בבקשה להפסיק את זה ולהיות נחמדים לאנשים. ולסיום: חנוכה שמח לכולם

» LiRaZ «

New member
../images/Emo26.gif היי ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת אם הוא חי תמיד ביום שישי
אבל, משימת המה יהיה במפגש, בהחלט לא הוטלה עלייך
אם את צריכה את עזרתי, אני כאן
. ואנשים בהחלט תתחילו להגיב בקשר למפגש
ומסתומרת איומיים

Ivy Riddle

New member
כן אני צריכה עזרה

כי אין לי מושג באירגונים, תאריכים וכו'... לאיומים הכוונה שאנשים מסוימים די מאיימים בפורום על כל מיני דברים... גם אם זה בצחוק לפעמיים זה לא נחמד.

» LiRaZ «

New member
אההה אוקעע ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

אני אדאג למפגש, אל תדאגי
אנשים פשוט צריכים להתחיל להצביע לתאריכים

Tinkerblack

New member
תאריכים וכו' אני אעזור לה אני כבר

מיומנת... אגב שתדעו שכנראה למפגש אני מביאה את ידיד שלי שגם רואה את השבט... בכל מקרה אל תדאגו הכל יהיה בסדר במפגש כמו שהיה עד עכשיו רק לא לצפות ליותר מידי כי אני תמיד מלאתציפיות ואכזבות

אבין* ../images/Emo46.gif ../images/Emo66.gif

ולגבי תאריכים, אני ממש רוצה לבוא אבל לא יודעת עדיין מה נוח לי מה לא

TziMHoNoa

New member
הומ.. בקשר לתאריכים..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מסתבר שבזמן הסמינר - 14-15.12, אלו הזמנים הכי טובים למפגש מבחינתי
הסמינר בת"א, והמדריכה שלי אמרה שהיא תארגן לנו איזו פעולה בעזריאלי... ככה שאם המפגש יהיה בעזריאלי, בתאריכים האלה, יש מצב שאני אהיה בו למעט <הרבה> זמן

אהממ... שמעו... ../images/Emo150.gif

התאריכים היחידים שאני יכולה לבוא בהם הם: 14-15.12.04 .... כי בשער ימי החופש (חוצמ ה 8.12) אני בטיול חנוכה להרי אילת עם השומר הצעיר.. : / לוב יו אול ..3> (ובמיוחד את הורבי... = ] )

YaEloNeT

New member
^^../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אני בעד הצבעה מחודשת בגלל שקיבלתי את הדף של כל הפעולות של כל החודש >כולל חנוכה< ועכשיו אני יודעת בדיוק מתי אני יכולה, ומתי לא>< |אגואיסטית|

למעלה