שאני אצטרף?

shan17

New member
תיקונים, תוספות, עידכונים...

בעניין השירשורים באורך הגלות, לא יודע מה איתכם - אבל לפעמים זה כל כך עמוק שאני פוחד שאני אטבע, אז אני אפילו לא נכנס... לפעמים, ואף על פי שמרמלד שלנו תמיד מקטר על כך, אם השרשור עצמו נהייה ארוך, ואוף-טופיקי, עדיף להתחיל בשרשור חדש... שלא לדבר על ויכוחים אישיים על גבי הפורום - ממש לא לעניין! דבר שני, אני לא מוכן לסטיגמות האלה שרצות כאן ללא הרף, אני אולי סטרייט - אבל אני גם בן אדם, ועד כמה שאני גאה בכך, סטרייט היא לא התכונה הבולטת שלי, כי כולם חמודים, מצחיקים, נהדרים ורק אני - סטרייט
דבר שלישי ואחרון, למרות שהבגרות באזרחות כבר הייתה אתמול (איך היה????) אני רוצה למחות על האפליה הפסולה שרצה כאן - כי: א. אני לא הסטרייט היחיד כאן ב. אני אישית נגד התיחסות ספציפית לאנשים - כי הרי אין שום סיכוי שבעולם שלא תשכח מישהו - כשיש כאן כל כך הרבה אנשים. אז בשם פייד אני שוב מתנצל עמוקות עבור כל אלה שנשכחו, הושמטו או צונזרו מההודעה הקודמת -
עד כאן, (חוזר ללמוד לבגרויות) שאן עוד 16 יום
!!!

fayd הפשוש

New member
אתה צודק שאניל´ה ../images/Emo6.gif

אני רוצה להיתנצל אתה לא בן אדם רע רק ביגלל שאתה סטרייט אני מיתנצל שניסחפתי.... (מקווה שאתה סולח) (כי אם אתה לא אז זה הייה ממש רע כי אני יעלב) (אז אתה סולח נכון?) (כי אני ואתה סוף סוף הגענו למערכת יחסים משולבת ואני מקווה להמשיך אתה אז סגרנו את הנושא?)

Shy Guy

New member
תודה ../images/Emo70.gif

תודה לכולם על קבלת הפנים! ותודה על הקפה והעוגה!!
מקווה להשתלב טוב בפורום!

למעלה