תיצתרף דרלניג ברוך הבא../images/Emo6.gif
זה םפורום ממש מיוחד והינה כמה דוגמאות : רק בפורום הגאווה הזה אתה תימצא סטריטים חמודים. רק בפורום גאווה הזה אתה תימצא בחורות חמודות (ראה ערך מאיוש ). רק בפורום הזה אתה תימצא שירשורים באורך הגלות על דודי בלסר. רק בפורום הזה אתה תימצא שירשורים מעניינים על כמה אנשים פה מבאים ביד. רק בפורום הזה אתה תימצא שירשורים מתוקים על פרות. רק בפורום הזה אתה תימצא דיונים מעניינים על כל הדברים בעולם בערך. וכמובן את הפינה השבועית של מאי ליצא השבועית שלה (מת עליך), וכמובן שרק בפורום הזה אתה תימצא את : מרמלד החמוד, ואת קאפרי הנהדר, ואת לירונר הקופי מאן, ואת אלדין המשעשע, ואת יובל הנחמד, ואת מאי המצחיקה, ואת שרימפי המשופרן, ואת לירוי הכוסון, ואת בלו קאט הממי, ואת שאן הסטריט, ואת lorieal (מקווה שכתבתי נכון) החדש שחייב לי נסיעה לברבדוס, ואת אמילי ההנהדרת, ואז סהר שגם הוא חדש אבל ממש נחמד, ואת יורו סימס שאני לא ממש מכיר, ובדך כלל גם את מישנה תורן שאני לא ממש יודע איפה הוא, ואת מר מומין שהוא חמוד בידיוק כמו מומין האמיתי, וגם את די ג´יי הנחמד שגם אותו אני לא ממש מכיר, וכמובן אותי שאני סתם פה כדיי להיתערב בעינינים שלא נוגעים לי ומיתעלק לכולם על השכל ומשגע את כולם אם הכתב שלי וזוהא. (מקווה שלא שכחתי אף אחד ואם כן אני מיתנצל)