שאני אצטרף?

Shy Guy

New member
שאני אצטרף?

טוב.. אחרי הרבה זמן שאני נמצא כאן בתור קורא (יום-יומיים לאחר שהפורום נולד).. החלטתי להצטרף! קצת (ממש קצת) פרטים על עצמי: בן 17 (עוד שלושה חודשים), מאזור המרכז, עמוק בארון ו... זהו.. אני חושב.. לא מבטיח לכתוב כאן הרבה (קצת מתבייש... למרות שזה פורום
) אבל אני תמיד קורא!

MARMELAD

New member
באמת??

ואף פעם לא באת להגיד שלום??? וואו! ברוך הבא! תיכך החבר´ה יבואו עם קפה ועוגה..... אז בן 17, בארון, מהמרכז - ו.....? מרוצה מהמצב כמו שהוא? יש מקום לשיפור?

Shy Guy

New member
אמממ....

כבר הרבה זמן שאני מתכנן להצטרף לפורום... אבל דחיתי את זה הרבה.. נרשמתי בשני ניקים לפני הניק הזה – בניק הראשון חשפתי את זהותי האמיתית.. ומכיוון שאני בארון לא יכולתי להשתמש בו כאן, ובניק השני שכחתי את הסיסמה ואין לי מושג עם איזה אי מייל נרשמתי
אז נרשמתי שוב היום, אזרתי אומץ והצטרפתי לפורום! אחרי הרבה זמן.... תודה על ה"ברוך הבא"! אמממ... לא בטוח אם אני מרוצה מהמצב כפי שהוא.. תמיד יש מקום לשיפור.. אני עדיין לא בטוח מה אני אבל לא ממש משנה לי מה אני אחליט בסוף.. למזלי, ההורים שלי מאוד ליברלים.. אז אני מאמין שבהתחלה יהיה להם קצת קשה אבל בסוף הם יקבלו אותי... אני מאמין גם שרוב החברים שלי יקבלו אותי. כרגע יש לי יותר מידי בעיות (שמטרידות אותי עד כדי כך שאני לא מצליח להירדם.. כמו עכשיו).. אז אני מעדיף לפתור אותן קודם ואז להתעסק בזה...
נראה לי שקצת קצת סטיתי מהנושא.. אבל לא נורא
מחכה לקפה ולעוגה..!!

MARMELAD

New member
לירונר...!! איפה אתה...??

טוב, טוב, אני אמלא את מקומו: (אני אנסה להיות נחמד כמוהו למרות שאצלי זה לא בקלות)
קפה
עוגה
כמה סוכר
ברוך הבא!!! (איך יצא לי
)

loreal

New member
ברוך הבא!!!!!!../images/Emo24.gif

גם אני די חדש בפורום... אנשים טובים... שווה עוגייה! מרמלד נראה לי שהסתבכת עם לירונר... loreal ---------

לירונר

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה זה
מרמלד, באמת, כל כך לא מתאים לך להיות מתוק... ולבחורון הביישן- ברוך הבא ~
~ הקפה שלי כבר בדרך... אני רק מקווה שאני לא צריך לשלוח את זה לבית החולים, טוב, מה למרמלד וקפה
הממתק מבין רק בעוגות שמתלוות ל
שלי...

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לי? לא מתאים להיות מתוק? לירונר... אני ממש שקית סוכרזית, על מה אתה מדבר?

Liroy25

New member
מרמלד אתה הרבה דברים טובים...

נחמד? צ´מע... שלום לבחור הביישן, אני לירוי.

shan17

New member
בודאי שתצטרף! הקפה עלינו!

יש כאן איזה טראנד חדש כזה לכתוב הודעות מוקדם בבוקר. אז רק כדי להראות שאני יכול... יום טוב לכולם! שאן

RedRose

New member
11 זה מאוד מוקדם<!>

והיום קמתי ב-7..
אויש.. שעות אפס, למרות שהיום לא הייתה לי שעת אפס, ואם כן לא הייתי. היום הייתה לי בדיקה רפואית. אני לא אפרט יותר מזה.. אבל לא הייתי בביצ´פר, כי כבר חזרתי הביתה ונשארתי בו.

fayd הפשוש

New member
תיצתרף דרלניג ברוך הבא../images/Emo6.gif

זה םפורום ממש מיוחד והינה כמה דוגמאות : רק בפורום הגאווה הזה אתה תימצא סטריטים חמודים. רק בפורום גאווה הזה אתה תימצא בחורות חמודות (ראה ערך מאיוש ). רק בפורום הזה אתה תימצא שירשורים באורך הגלות על דודי בלסר. רק בפורום הזה אתה תימצא שירשורים מעניינים על כמה אנשים פה מבאים ביד. רק בפורום הזה אתה תימצא שירשורים מתוקים על פרות. רק בפורום הזה אתה תימצא דיונים מעניינים על כל הדברים בעולם בערך. וכמובן את הפינה השבועית של מאי ליצא השבועית שלה (מת עליך), וכמובן שרק בפורום הזה אתה תימצא את : מרמלד החמוד, ואת קאפרי הנהדר, ואת לירונר הקופי מאן, ואת אלדין המשעשע, ואת יובל הנחמד, ואת מאי המצחיקה, ואת שרימפי המשופרן, ואת לירוי הכוסון, ואת בלו קאט הממי, ואת שאן הסטריט, ואת lorieal (מקווה שכתבתי נכון) החדש שחייב לי נסיעה לברבדוס, ואת אמילי ההנהדרת, ואז סהר שגם הוא חדש אבל ממש נחמד, ואת יורו סימס שאני לא ממש מכיר, ובדך כלל גם את מישנה תורן שאני לא ממש יודע איפה הוא, ואת מר מומין שהוא חמוד בידיוק כמו מומין האמיתי, וגם את די ג´יי הנחמד שגם אותו אני לא ממש מכיר, וכמובן אותי שאני סתם פה כדיי להיתערב בעינינים שלא נוגעים לי ומיתעלק לכולם על השכל ומשגע את כולם אם הכתב שלי וזוהא. (מקווה שלא שכחתי אף אחד ואם כן אני מיתנצל)

סהר 27

New member
ברור להצטרף

אנחנו פותחים שיכון לקהילה גאה ......... והנוף.........עוצר נשימה

למעלה