שאני אבין... הלהקה עדיין קיימת?? הייתי משוכנע שהם התפרקו איפשהו קצת אחרי היי-פייב... מוזר..
Z zacki New member 20/4/05 #1 שאני אבין... הלהקה עדיין קיימת?? הייתי משוכנע שהם התפרקו איפשהו קצת אחרי היי-פייב... מוזר..
M Miss Kitty New member 20/4/05 #3 אכן, עדיין קיימים.../images/Emo13.gif כבר 12 שנים. ( ). סינגל חדש יצא, קליפ חדש עוד 5 ימים, דיסק חדש עוד חודשיים, סיבוב הופעות בינלאומי עוד 3 וחצי חודשים.
אכן, עדיין קיימים.../images/Emo13.gif כבר 12 שנים. ( ). סינגל חדש יצא, קליפ חדש עוד 5 ימים, דיסק חדש עוד חודשיים, סיבוב הופעות בינלאומי עוד 3 וחצי חודשים.
ב בקסטריט חולה עליכם New member 20/4/05 #4 מפגרת שכמותי../images/Emo122.gif שכחתי להגיד שהם ביחד 12 שנה
Shiri from the block Active member 20/4/05 #1 ../images/Emo6.gif היינו צריכים לעשות שירשור של בקסטריט עם מספרים../images/Emo3.gif 12 שנה שהם ביחד 5 אלבומים 16 להיטים וכן הלאה../images/Emo3.gif
../images/Emo6.gif היינו צריכים לעשות שירשור של בקסטריט עם מספרים../images/Emo3.gif 12 שנה שהם ביחד 5 אלבומים 16 להיטים וכן הלאה../images/Emo3.gif
ש שירנוש87 New member 21/4/05 #7 כן ועוד איך!!!../images/Emo9.gif הם ממש לא התפרקו ואל תצחיק אותי אחרי שהיי פייב התפרקו הם נשארו עוד כמה שנים עד שיצאו לחופשה שלהם.. ועכשיו הם חוזרים ואני בטוחה שהם יחזרו בגדול!!!
כן ועוד איך!!!../images/Emo9.gif הם ממש לא התפרקו ואל תצחיק אותי אחרי שהיי פייב התפרקו הם נשארו עוד כמה שנים עד שיצאו לחופשה שלהם.. ועכשיו הם חוזרים ואני בטוחה שהם יחזרו בגדול!!!