שאנייה - סיבוב הופעות

roniway1

New member
שאנייה - סיבוב הופעות

שלום לכולם , אם אתם זוכרים , לפני כמה שבועות העליתי רעיון שננסה להביא לכך ששאנייה תופיע בישראל , דבר שלצערי כנראה לא יצא לפועל בעתיד
אני רוצה לומר כמה דברים , מביקור בפורומים בינלאומיים של שאנייה ומצ'טים עם מעריצים שלה , בהרבה מקרים מנהליה של שאנייה הוסיפו הופעות בערים ומדינות מסויימות , וזאת לאחר שפנו אליהם לתאם הופעות! גם בסיבוב ההופעות הנוכחי נוספו כמה הופעות שלא היו בתכנון מלפני כן אני כמעט בטוח ב-99 % (את האחוז הנותר נשאיר בשביל הספק) שאף לא אמרגן אחד , או משרד אמרגנים מסוים , ובטח גם לא משרד החינוך והתרבות - לא פנו או ניסו ליצור קשר עם מנהליה של שאנייה. במקום שנוציא את כספנו על זמרת עולמית שמוכרת מיליונים על גבי מיליונים של תקליטים , מביאים לנו לדוגמא את להקת "המורדים" למשל , ועוד דורשים מחיר מופקע ומחריד בשביל מוסיקה שגם אלה שיראו את ההופעה לא יזכרו לאחר מכן! (וזאת רק דוגמא). בשביל שאנייה אני אשלם כל סכום ! יעלה כמה שיעלה! ואני בטוח שתסכימו איתי בנושא הזה. אין ספק שאת שאנייה יבואו לראות פה גם מעריצים מחו"ל , ולכן מוזר ותמוה שאף לא אמרגן אחד הרים את הכפפה , ולפחות ניסה לבדוק מה לעשות בעניין. לדעתי זה לא היה עוזר גם אם היינו פונים לחברת התקליטים שלה ,משום שלא נחנו יכולים לשאת ולתת איתם. הלוואי והיה אפשר מה לעשות בעניין.

m L m

New member
מס' דברים...

- ישראל נחשבת למקום מסוכן לפחות כלפי העולם, לכן כמעט ולא מגיעים אומנים. אז נכון, אנחנו יודעים שזה לא כ"כ מסוכן אבל בשבילהם זה מפחייד.
- אנחנו לא יודעים את העמדה הפוליטית של שאניה. אולי היא בכלל לא תרצה להופיע בישראל?! *אל תהרגו אותי*
- ישראל קטנה. אין מה לעשות יחסית לארצות אחרות. וכמות המעריצים של שאניה בארץ היא כמו ישוב קטן בארה"ב. אני חושבת שאין יותר מ2000 איש.(וגם זו הגזמה) בשביל זה לא שווה לה לבוא. כמובן שגם אני חולמת ששאניה תבוא להופעות בארץ. אבל לא נראה לי שנזכה לזה.

למעלה