שאנייה טוויין - דואט

roniway1

New member
שאנייה טוויין - דואט

פעם נשאלה פה שאלה עם איזה זמר או זמרת שאנייה צריכה לבצע דואט , והיו כאן כל מיני רעיונות מעניינים. הנה עוד שאלה: עם איזה זמר או זמרת ישראלים הייתם רוצים לראות בדואט עם שאנייה? אני הולך על מיכל אמדורסקי , האנגלית שלה מצוינת - וזה יכול להיות דואט נהדר. אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

הגר לי

New member
אני הייתי רוצה ששאניה תעשה דואט עם:

שלומית אהרון - זמרת שלא מוערכת כראוי. בטח שלא עם מיכל אמדורסקי - אני שונאת את הפרחה הזאת! (נעזוב את זה שהיא גם לא יודעת לשיר, מסתבר שזה פרט שולי אצלנו...).

roniway1

New member
שלומית אהרון גם בחירה טובה

אני זוכר את שלומית אהרון מלהקת "הכל עובר חביבי" , שהייתה להקה מצוינת עם שירים מדהימים. עם זאת אני סבור שמיכל אמדורסקי גם יכולה להיות בסדר , אבל שלומית אהרון בהחלט ראויה.

m L m

New member
טוב, אני לא אוהבת מוזיקה ישראלית...

אז קצת קשה לי לענות על השאלה. *אני בקושי מכירה זמרים* היחידי שאני אוהבת הוא שלמה ארצי אבל לא הייתי רוצה שהוא יתקרב לשאניה
בכל אופן, אולי שי גסבו? (ככה קוראים לו?) הוא מוכיח את עצמו כזמר טוב ויש לו שיר חמווד... ד"א- מיכל אמדורסקי- NO WAY! היא פשוט נוראית ואפילו לא יודעת לשיר! אהה, אולי ריטה? שנראה קצת את הזמרים הטובים שלנו?! למרות שלפי דעתי השילוב הכי טוב לשאניה הוא עם גבר... אז אולי דנה אינטרנאשונל?

הגר לי

New member
וואי! אני לא מאמינה עלייך!

כמה שטויות כתבת בהודעה אחת מסכנה! שי גבסו??? זמר? ועוד טוב? מה נסגר איתך? גבר? דנה אינטרנשיונל? - היא אשה לכל דבר. (פגעת לי בנקודה רגישה, מצטערת....
)

cosefi15

New member
../images/Emo9.gifאיתי!!!!!...

אני רוצה ששאניה תעשה דואט איתי...

m L m

New member
אם אתה יודע לשיר יפה אז למה לא?

אני פשוט מזייפת בצורה נוראית....חבל על שאניה

הגר לי

New member
יווווו! חוצפנית שכמותך! ../images/Emo2.gif

כדאי לך לשקשק.... זה מה שאת עושה שאני לא פה, הלכתי לשנייה ואת מאיימת עליי???
*בחזרה אליך!*

S c a r l e t t

New member
אני עם מירי

לא ממש אוהבת מוסיקה ישראלית...לא מתחברת לאף זמר, סורי

YLgirl

New member
אתן רבות בצחוק או באמת?

זה מצחיק... אבל בשלב מסויים זה עושה כאב ראש..... ד"א אני מסכימה עם הגר, זאתי (שכחתי את שמה) היא אישה לכל דבר.

הגר לי

New member
מתי רבנו? ../images/Emo12.gif אנחנו אף פעם לא רבות.

מה אני אשמה שמירי מוציאה את הרוע שבי. זה לא בשליטתי.
. כאב ראש? אנחנו? לא............
ג'סמין - אפשר לגרור אותך גם למריבה, תיזהרי....

m L m

New member
נו, טוב..

אנחנו נעביר את "המריבות" לערוצים פרטיים יותר

למעלה