שאניה: Up Close & Personal!

Caeser

New member
שאניה: Up Close & Personal!

אני לא יודע אם שמעתם על זה, אבל לפני 4 ימים שודר הספיישל השני של שאניה (הראשון היה ההופעה בשיקאגו) ברשת NBC של אמריקה. אז הנה כמה דיווחים שקראתי עליו: הספיישל היה של שעה אחת יחד עם ראיונות וסיפורים של שאניה ומאחורי הקלעים. במקור, שאניה 12 שירים אבל בגלל שהראו רק שעה מהמופע, שודרו 8 שירים בסה"כ. המופע נקרא UP AND PERSONAL מכיוון שזה לא מופע רגיל כמו זה שבשיקאגו אלא יותר אינטימי. גם היו בו 300 אנשים ושאניה שרה את השירים שלה באופן אקוסטי, ז"א בלי גיטרות חשמליות וכאלה, אלא כלים של מוזיקת קאנטרי. מה שהיה מיוחד זה שהיא שרה את כל השירים כאשר אליסון קראוס (זמרת קאנטרי אחרת) ליוותה אותה. אתם בטח מכירים אותה מהשיר שלהם COAT OF MANY COLOURS (שדרך אגב, הם יופיעו עם זה בתכנית של אופרה השבוע). אליסון היתה צריכה ללמוד את המילים לשירים של שאניה, אבל היא אמרה שהיא עשתה את זה בלי בעיות מכיוון שהשירים של שאניה מאוד תופסים. בקיצור, הצירוף של שני הקולות שלהן היה מיוחד מאוד והשירים נשמעו שונים לחלוטין. אמרו למשל ש AINT NO PARTICULAR WAY נשמע הכי טוב מכל הגרסאות ששאניה הוציאה. וגם IGGG בסגנון קאנטרי-בלוגראס-שקט ואמרו שהיה מעולה! מה שכן, היתה פשלה קטנה כשהם התחילו לבצע את AINT NO PARTICULAR WAY היתה תקלה קטנה אז שאניה ביקשה מהלהקה שלה לבצע אותו מההתחלה. היא גם אמרה לקהל שאת השיר הזה היא כתבה לפני בכלל הדיסק THE WOMAN IN ME הייתם מאמינים?! שאניה גם שרה בסוף המופע שיר של הלהקה של בעלה AC\DC ששמו YOU SHOOK ME ALL NIGHT LONG...זה היה אמור להיות שיר ההפתעה. המופע היה בסגנון מופע של אלוויס משנת 1968 שגם בו אלוויס שר באופן אקוסטי ואינטימי יותר. שאניה גם התלבשה כמוהו בבגדי עור שחורים (בתמונה) , נראית ממש יפה בהם...! בקיצור, כנראה שזה גם ייצא בתור DVD כמו בשאר הספיישלים של שאניה, אז נקווה שנוכל לראות!

אמנם אני ממעט להיכנס לכאן, לצערי

בזמן האחרון אין לי כ"כ זמן ואני רק יומיים בבית, אבל אני בכ"ז מודה לך על העידכון! ולידיעתכם - שנאיה הגיעה למקום 21 בלבד במצעד הבריטי (עם up/wykm) - המקום הנמוך ביותר אליו היא הכניסה סינגל עד כה (לפני זה, נכנס when למקום 18).

m L m

New member
וקיסר ../images/Emo24.gif אנדי ../images/Emo24.gif

תמשיכו לבוא לבקר בכל הזדמנות שיש לכם
ובקשר לעידכון- ואוו! נראה מדהים. אני באמת מקווה שזה יצא בDVD ושיהיו בו כ-ל השירים שהיא ביצעה. אני בטוחה שברגע שהוא ייצא אנחנו כבר נדע

sharabigfan

New member
WOW זה נשמע ממש מדהים:)

שאניה עשתה את זה בטח מזה מדהים יההההה אני מתה לראות את זה:) מעניין איך זה נשמע :))) וזה בסגנון קאנטרי:) ראיתי על זה 5 שניות בערוץ הבידור וכן זה היה נראה מדהים:)הקול של שאניה שם היה ממש יפה ממה שהספקתי לשמוע:)

למעלה