שאניה ב"אופרה"STAR WORLD !!!

Caeser

New member
שאניה ב"אופרה"STAR WORLD !!!

חדשות מעולות!!! קודם כל שלום לכולם, חזרתי אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה בגלל סיבות אלו ואחרות, בכל מקרה ביררתי לגבי מועד השידור בסטאר-וורלד. היום ראיתי בבוקר מי היה באופרה וזה היה סטינג ואשתו, בדקתי באתר של אופרה מתי הוא היה ומסתבר שהתכנית עם שאניה זה 5 תכניות אחר כך!!! זה אומר שהתכנית תשודר ביום שלישי הבא!!!!!!!!!!!!!! מכיוון שאופרה משודרת בסטאר-וורלד (כמו בארה"ב דרך אגב) מיום שני עד שישי בשבע בבוקר. לכן כדאי אפילו לראות אם זה יהיה ביום שני! סוף סוף נוכל לראות את זה! אז תכינו את הווידאו!

sharabigfan

New member
ברוכה השבה :)יששששששש תודה :))))

סוף סוף אני מחכה שנים:)))))) איזה כיף באיזה שעה זה יהיה? בבוקר????

Caeser

New member
תודה רבה!

גם אני מחכה לזה הרבה זמן. מזל שאופרה משודרת אצלנו בהפרש רק של שבועיים וחצי. הרבה אמרו שזו היתה אחת ההופעות המרשימות ביותר של שאניה בטלוויזיה! בכלל, זהו רגע היסטורי בפני עצמו- שאניה פוגשת את האלילה שלה ושרה איתה! היא אפילו בכתה שם (בתמונה המצורפת)... היא גם שרה שם שני שירים: אחד עם דולי COAT OF MANY COLOURS והשני זה הסינגל החדש שלה SHE'S NOT JUST A PRETTY FACE . בקיצור, יש למה לחכות, ובקשר לשאלתך, כן זה בשבע בבוקר.

m L m

New member
מעניין אם אפשר לבדוק בכבלים הדיגיטל

ים אילו אורחים מתארחים אצל אופרה........ אני אבדוק את זה כשאני אגיע הבייתה!

Katherine

New member
השבוע הזה?

התכוונת לימי שני ושלישי של השבוע? וכמובן welcome

m L m

New member
כן. הוא התכוון לשבוע הזה....

אבל למה כולם אומרים לו ברוך הבא??? הוא נמצא בפורום כבר הרבה זמן...?

Caeser

New member
קודם כל...

לפי מה שבדקתי באתר של אופרה סביר להניח שזה יהיה ביום שלישי בשבע בבוקר ולא יום שני... דבר שני,כתבתי פה מזמן אבל בגלל בעיות מסוימות לא הייתי פה כמה חודשים אבל עכשיו חזרתי!!!

למעלה