כן כן כן../images/Emo70.gif בדיוק../images/Emo70.gif מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif
האנרגיות פשוט מטורפות בהופעה הזאת! ואני חושבת לעצמי בדיוק את אותו הדבר- אם אני מקבלת כזה rush מלראות אותו ביוטיוב אני מפחדת לחשוב מה יקרה לי בהופעות שלהם בפברואר... אני חושבת שאני אשתגע שם לגמרי ושני וסתיו יצטרכו להחזיק אותי ממש חזק
אני גם חושבת שזה טומו שרץ שם מאחורה, למרות שראיתי שגם טים התקרב קצת לכיוון של ג'ארד בכמה פעמים. שאנון? שאנון פשוט מ-ל-ך
אני חושבת שהוא אחד המתופפים היותר טובים שיצא לי לשמוע ולראות, כי לא כולם נכנסים לזה בצורה כזאת טוטלית כמוהו, ואת רואה אותם מתופפים בעדינות ועוד שנייה נופלים להם המקלות מהידיים... אבל שאנון מאד אגרסיבי בתיפוף שלו (עיין ערך שאנימל
) וזה יושב בול! וגם אני בהתחלה שמעתי רק גיטרות, אבל אח"כ באמת התחלתי לשמוע יותר ויותר את התיפוף, ואפשר להפריד אותו מאד מהשאר... ועכשיו אני תמיד שומעת אותו מאד מודגש ומאד בולט במוסיקה באופן נפרד. אני מאד אוהבת, כי אני חושבת שהוא זה שנותן את הקצב והאווירה העיקריים של השירים... זה מה שדופק לך במוח בת'כלס, במובן חיובי כמובן
ושאנון גם השתתף במחיאות כפיים עם המקלות
גם את זה אני אוהבת שהוא עושה בהופעות... "החלקרח"
גדול
אשכרה החלקרח
אוי אוי אוי, איך נגנבתי בקטע של הששש... יציאה חזקה! זה פשוט מעלה את השיר לרמות הרבה יותר גבוהות ומטורפות בקטע הזה, שאת עוד יותר משתגעת כשאת מבינה מה זה היה בדיוק. זה באמת מייחד את הקטע שאחרי הששש... כמו שזה צריך להיות מלכתחילה, וזה פשוט מדהים איך שזה משדרג את השיר בצורה מדהימה! ת'אמת שלא שמעתי שהם עשו את זה באף הופעה אחרת... מעניין למה... לא מתפלספת בכלל! זה כל כך דורש! או ששתינו מתפלספות...