שאנון מטריד את תומו!!

שאנון מטריד את תומו!!

תראו את זה: http://www.youtube.com/watch?v=3oozdRlTTto&feature=related זה סרטון ממש ישן אבל נראה לי שזו פעם ראשונה שאני רואה אותו. קלטו מה קורה ב-4:07 בערך!! ובכלל סרטון מצחיק ג'ארד קורע אותי, איך הוא מנפנף לו בשיער הארוך שלו
יש עוד כמה סרטונים חמודים, אולי אני אוסיף מאוחר יותר.

FFTL

New member
וואו כמה שתומו מכוער שם../images/Emo6.gif

ממש הצחיק אותי שהוא עשה לו ברגל ותומו קפץXD

../images/Emo12.gif

תומו חמוד תמיד
שאנון ממש חתיך שם! והנה עוד סרטון ישן נושן, אבל הוא מצחיק. ג'ארד כזה חרטטן. בקטע שהוא מדבר על נשיונל ג'אוגרפיק בעיקר. הם אומרים שם שהם העלו מופע ב-1998. עם איזה שירים?! האלבום יצא רק ב-2002. אין מצב שאלו אותם שירים. מעניין איך הם נשמעו אז. http://www.youtube.com/watch?v=_CCFR6fB_sk&feature=related

pizi23

New member
הופעה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה../images/Emo70.gif צמרמורות../images/Emo70.gif

טומו שר את attack, איזה חמוד! וגם טים שם! ואיך שאנון משתגע שם על התופים... אני הכי אוהבת שהוא קם באמצע מרוב ההתלהבות, כי הוא לא יכול לרוץ ולקפוץ כמו השאר אז הוא פשוט קם XD תסתכלו גם על טומו שמדלג לו אחורה באמצע השיר, נראה מצחיק XD ואיך ג'ארד מחליק לו שם על הבמה בסוף... היה יכול להיות ממש מצחיק אם הוא היה נופל קצת, רק קצת
בקיצור, אחלה הופעה, קהל משוגע, אבל אחלה
תודה בובה

זה כל כך מדהים לראות אותם

את האנרגיות. אני חושבת לעצמי, אם זה מה שעושה לי רק ל ש מ ו ע את המוזיקה, איך זה מרגיש ליצור אותה. מישהו רץ שם בלי הפסקה מאחורי ג'ארד, אנידיי בטוחה שזה טומומ, הוא כזה חמוד
האדרנלין שזה מזרים בגוף.... ושאנון מדהים. האמת שעד לפני זמן קצר לא ייחסתי יותר מדי חשיבות לתיפוף עצמו, העדפתי גיטרה, אבל בזמן האחרון אני שמה לב לקולות התיפוף, מצליחה להפריד משאר הצלילים, וזה מטריף. הוא כל כך טוב
ושניה אחרי ששלחתי את ההודעה הקודמת נזכרתי שרציתי לכתוב: ג'ארד חושב שהוא בהחלקרח
כל כך צחקתי כשהוא התחיל לעשות את זה. וה-ששש לפני שהוא מתחיל לצרוח (אני כל כך אוהבת איך שהוא צורח את המילים האלו) "יור פרומסס...."? זה מדהים, אלו מילים כל כך חזקות, וה-ששש הזה מסמל לי שיש להם משמעות עמוקה, שאלו מילים שצריכות להדהד. ואי אני מתפלספת....אבל איך אפשר שלא? אני רואה את ההופעות האלו בפה פעור.

pizi23

New member
כן כן כן../images/Emo70.gif בדיוק../images/Emo70.gif מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

האנרגיות פשוט מטורפות בהופעה הזאת! ואני חושבת לעצמי בדיוק את אותו הדבר- אם אני מקבלת כזה rush מלראות אותו ביוטיוב אני מפחדת לחשוב מה יקרה לי בהופעות שלהם בפברואר... אני חושבת שאני אשתגע שם לגמרי ושני וסתיו יצטרכו להחזיק אותי ממש חזק
אני גם חושבת שזה טומו שרץ שם מאחורה, למרות שראיתי שגם טים התקרב קצת לכיוון של ג'ארד בכמה פעמים. שאנון? שאנון פשוט מ-ל-ך
אני חושבת שהוא אחד המתופפים היותר טובים שיצא לי לשמוע ולראות, כי לא כולם נכנסים לזה בצורה כזאת טוטלית כמוהו, ואת רואה אותם מתופפים בעדינות ועוד שנייה נופלים להם המקלות מהידיים... אבל שאנון מאד אגרסיבי בתיפוף שלו (עיין ערך שאנימל
) וזה יושב בול! וגם אני בהתחלה שמעתי רק גיטרות, אבל אח"כ באמת התחלתי לשמוע יותר ויותר את התיפוף, ואפשר להפריד אותו מאד מהשאר... ועכשיו אני תמיד שומעת אותו מאד מודגש ומאד בולט במוסיקה באופן נפרד. אני מאד אוהבת, כי אני חושבת שהוא זה שנותן את הקצב והאווירה העיקריים של השירים... זה מה שדופק לך במוח בת'כלס, במובן חיובי כמובן
ושאנון גם השתתף במחיאות כפיים עם המקלות
גם את זה אני אוהבת שהוא עושה בהופעות... "החלקרח"
גדול
אשכרה החלקרח
אוי אוי אוי, איך נגנבתי בקטע של הששש... יציאה חזקה! זה פשוט מעלה את השיר לרמות הרבה יותר גבוהות ומטורפות בקטע הזה, שאת עוד יותר משתגעת כשאת מבינה מה זה היה בדיוק. זה באמת מייחד את הקטע שאחרי הששש... כמו שזה צריך להיות מלכתחילה, וזה פשוט מדהים איך שזה משדרג את השיר בצורה מדהימה! ת'אמת שלא שמעתי שהם עשו את זה באף הופעה אחרת... מעניין למה... לא מתפלספת בכלל! זה כל כך דורש! או ששתינו מתפלספות...

אני אוהבת את החליבה הזאת

להוציא את הכל, למצוא את כל הדקויות והמשמעויות. גם אני שמתי לב ל"מחיאות מקל", רציתי להגיד ושכחתי. ואת צודקת, באמת אחד האלמנטים המאוד חזקים אצלם במוזיקה הוא התיפוף, במיוחד ב- PRAYING FOR A RIOT, אם שמים לב, הצלילים העיקריים שנותנים לך את את ה"בום" ואת העוצמה של השיר זה התיפוף שבהתחלה. הגיטרות שם, על אף התרומה שלהן, הן שוליות! את שומעת את המצילתיים והתיפוף שעושים 90% מהשיר הזה! וזה כל כך מדהים..... אני יכולה פשוט לעבור שיר שיר ולהצביע לך על כל שניה ושניה שבה התיפוף הוא הראשי והחלק הכי טוב...
אני שומעת עכשיו את אנרכי, ואני שומעת את התיפוף נפרד, חלק משל עצמו, מעביר בי זרמים, פשוט ככה. הקטעים שאחרי "דונט גו"
הבתים, זה 99% תיפוף!

pizi23

New member
לגמרי! גם אני ככה, מנתחת כל דקה וכל

שנייה של כל שיר וכל הופעה וכל קליפ. אני מתה על זה! יש כל כך הרבה דברים לשים לב אליהם, שאחרי שהוצאת להם את הנשמה, את יכולה לחזור אחורה להסתכל על הכל ולראות את הדברים בצורה הרבה יותר שלמה, מעניינת ומספקת... לפי דעתי בכל אופן...
"מחיאות מקל"
אהבתי
אז אנחנו שמות לב לאותם הדברים
שלא לדבר על Battle of One למשל, שזה שיר שרק התופים שם מטריפים אותי! את לומדת עם המוסיקה? כי אני לא כל כך מצליחה... רק לפעמים... ועכשיו מה זה הבאת לי את החשק לשמוע אבל אז קשה לי קצת להתרכז בקריאה...

איזה...כשאני מתיישבת על המחשב מפעילה

אומרת מה שאומרת, שמה פאוס וחוזרת ללמוד...כמו עכשיו.

pizi23

New member
הבנתי. זה מה שאני צריכה לעשות גם

אבל משום מה אני כל הזמן חוזרת... אצלי הפאוז מקולקל
אוף, איזה באסה שאני לא באה ליום קידום... רציתי לפגוש אותך... ואת כולן...

LoveYourHate

New member
חפרניות עמוקות שלי ../images/Emo99.gif

מי חולה לכן על התחת ...מי.? וכן קראתי את הכל

באמת מבאס ../images/Emo10.gif

קיותי שלזה תוכלי להגיע אבל בטח בגלל העבודות את לא יכולה...בגלל זה אני לא הגעתי למפגש הקודם, הפסיכומטרי. לא נורא, בטח יהיה מפגש בפסח, ואז כבר תהיה חופשיה לא?

pizi23

New member
כן, גם אני קיוויתי, זה היה התכנון

בכל אופן, אבל עכשיו אני ממש לחוצה ונמצאת במירוץ נגד הזמן. פסח... מי יודע מה יהיה בפסח?
אבל יש לי הרגשה שיהיה משהו עוד לפני פסח... :-O שבוע הבא פסיכומטרי, הא? אני לא אומרת לך עכשיו בהצלחה, רק ביום שבת.

שאנון תותח../images/Emo47.gif. מזכיר לי שראיתי בפעם הראשונה

את הקליפ של FY ממש התלהבתי מהתיפוף של שאנון

למעלה