שאל מישהו יודע איפה אפשר ךמצוא כתוביות למיני סדרה
L LS Girl New member 21/11/05 #1 שאל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מישהו יודע איפה אפשר ךמצוא כתוביות למיני סדרה
שאל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מישהו יודע איפה אפשר ךמצוא כתוביות למיני סדרה
S sprqy New member 21/11/05 #2 לא חושב שיש תרגום בעברית להורדה אבל אם את רוצה יש תרגום באנגלית, אני יכול לארגן.
L LS Girl New member 21/11/05 #3 לא תודה ... אני רוצה בעברית אנגלית אני מבינה מה הם אומרים... תודה בכל זאת..
S sprqy New member 25/11/05 #7 ../images/Emo42.gifברוכה הבאה! שאלון קצר לחדשים: 1. דמות אהובה? 2. דמות משנה אהובה? 3. פרק אהוב? (רק אחד!) 4. שם אשתו של דארגו?
../images/Emo42.gifברוכה הבאה! שאלון קצר לחדשים: 1. דמות אהובה? 2. דמות משנה אהובה? 3. פרק אהוב? (רק אחד!) 4. שם אשתו של דארגו?
S Sister of Night New member 25/11/05 #8 תודה תודה למען האמת פעם בשבועיים כשאני חוזרת לבסיס אני משוטטת פה אחלה פורום 1. קרייטון כמובן 2. Grasshopper או בשמו המוכר סקורפיוס 3. הממ We're So Screwed האחרון...רק היום יצא לי לראות את ההקלטה משבוע שעבר 4. לו'לאן
תודה תודה למען האמת פעם בשבועיים כשאני חוזרת לבסיס אני משוטטת פה אחלה פורום 1. קרייטון כמובן 2. Grasshopper או בשמו המוכר סקורפיוס 3. הממ We're So Screwed האחרון...רק היום יצא לי לראות את ההקלטה משבוע שעבר 4. לו'לאן
S sprqy New member 25/11/05 #10 אין בעיה החלק השלישי של WERE SO SCREWED זה שקרייטון נואם בהתחלה על השולחן נכון?? פרק ענק! אחד הגדולים באמת!
אין בעיה החלק השלישי של WERE SO SCREWED זה שקרייטון נואם בהתחלה על השולחן נכון?? פרק ענק! אחד הגדולים באמת!
P pigit22 New member 21/11/05 #4 כתוביות לפארסקייפ יש רק לחברות הכבלים והלווין . אפשר להשיג אותם רק בהמון פרואקציה שאין לאף אחד פה . (נדמה לי שאין)???
כתוביות לפארסקייפ יש רק לחברות הכבלים והלווין . אפשר להשיג אותם רק בהמון פרואקציה שאין לאף אחד פה . (נדמה לי שאין)???