שאל!ן הש!פ*נג

שאל!ן הש!פ*נג../images/Emo26.gif

1.כמה שעות בממוצע אתה מבלים בקניון? 2.יש הרבה אנשים שעורכים קניות דרך האינטרנט מה אתם חושבים על זה? 3.אתם נוהגים לישמור קופסאות\סקיות שוות של דברים שאתם קונים? 4.האם יוצא לכם להיסתובב בחנויות גם בלי ליקנות כלום? 5.מה אתם הייתם רוצים לקבל מתנת יום הולדת?

נו טוב..

1.כמה שעות בממוצע אתה מבלים בקניון? בממוצע ביום? בשבוע? בחודש?
2.יש הרבה אנשים שעורכים קניות דרך האינטרנט מה אתם חושבים על זה? סבבה להם
3.אתם נוהגים לישמור קופסאות\סקיות שוות של דברים שאתם קונים? קודם כל זה שקיות***
והתשובה היא כן
4.האם יוצא לכם להיסתובב בחנויות גם בלי ליקנות כלום? לפעמים 5.מה אתם הייתם רוצים לקבל מתנת יום הולדת?
מלאאאאא דיסקיםםם

tuty fruty

New member
תשובות../images/Emo77.gif

1.כמה שעות בממוצע אתה מבלים בקניון?לא הרבה אם אני הולכת אז שעה שעה וחצי 2.יש הרבה אנשים שעורכים קניות דרך האינטרנט מה אתם חושבים על זה?לא יודעת לא ניסתי 3.אתם נוהגים לישמור קופסאות\סקיות שוות של דברים שאתם קונים?תלוי של מה. 4.האם יוצא לכם להיסתובב בחנויות גם בלי ליקנות כלום?כן מלא פעמים 5.מה אתם הייתם רוצים לקבל מתנת יום הולדת?מה שבא ברוך הבא!

ady18

Well-known member
תגובה

1.כמה שעות בממוצע אתה מבלים בקניון?תלוי מה עושה בקניון לרוב קצר זה חצי שעה וארוך סביבות השעתים ככה 2.יש הרבה אנשים שעורכים קניות דרך האינטרנט מה אתם חושבים על זה?לא מסוכן 3.אתם נוהגים לישמור קופסאות\סקיות שוות של דברים שאתם קונים?לפעמים 4.האם יוצא לכם להיסתובב בחנויות גם בלי ליקנות כלום?כן 5.מה אתם הייתם רוצים לקבל מתנת יום הולדת?אמממ ספר של מעיין קרת או כסף + הוספת תגובה

English Muffin

New member
עונה לשאלון שופינג ../images/Emo3.gif

.כמה שעות בממוצע אתה מבלים בקניון?3 או 4 2.יש הרבה אנשים שעורכים קניות דרך האינטרנט מה אתם חושבים על זה?מצד אחד זה סבבה כי אתה יכול ליקנות דברים מהבית ויש דברים שלא צריך להיסתכל עליהם וליבדוק אותם כשאתה קונה אותם אבל יש דברים שכן אז אני מעדיפה תקניון 3.אתם נוהגים לישמור קופסאות\סקיות שוות של דברים שאתם קונים?כן יש לי אוסף שקיות חח
4.האם יוצא לכם להיסתובב בחנויות גם בלי ליקנות כלום?כן ליפעמים זה כיף סתם להיסתכל על דברים וכשאתה עני כמוני אז זה כיף לאכול תלב 5.מה אתם הייתם רוצים לקבל מתנת יום הולדת?הייתי רוצה לקבל בגדים

עונהה../images/Emo79.gif../images/Emo85.gif

1.כמה שעות בממוצע אתה מבלים בקניון? אני גרה קצת רחוק מכל הקניונים שבעיר שלי אבל יוצא לי ללכת לקניון הקטן שלנו=] 2.יש הרבה אנשים שעורכים קניות דרך האינטרנט מה אתם חושבים על זה? שזה לא כיף..סתם בולשיט
3.אתם נוהגים לישמור קופסאות\סקיות שוות של דברים שאתם קונים? כן טיקטים
4.האם יוצא לכם להיסתובב בחנויות גם בלי ליקנות כלום? אה-הא 5.מה אתם הייתם רוצים לקבל מתנת יום הולדת? כל מה שקשור לכסף ובגדים. אני מעדיפה כסף אבל יש כאלה שלא ממש יודעים ת'סגנון לבוש שלי אז אני מעדיפה לקנות לעצמי..

noooga

New member
../images/Emo60.gif

1.כמה שעות בממוצע אתה מבלים בקניון? לא יודעת... לא הרבה 2.יש הרבה אנשים שעורכים קניות דרך האינטרנט מה אתם חושבים על זה? שיעשו מה שבראש שלהם. 3.אתם נוהגים לישמור קופסאות\סקיות שוות של דברים שאתם קונים? אממ.. אולי 4.האם יוצא לכם להיסתובב בחנויות גם בלי ליקנות כלום? כן 5.מה אתם הייתם רוצים לקבל מתנת יום הולדת? אין לי משהו כרגע בראש

NiKi†a

New member
אוקיי

1.כמה שעות בממוצע אתה מבלים בקניון? 3 שעות 2.יש הרבה אנשים שעורכים קניות דרך האינטרנט מה אתם חושבים על זה? שיהיה להם בכייף 3.אתם נוהגים לישמור קופסאות\סקיות שוות של דברים שאתם קונים? רק אם הן יפות =] 4.האם יוצא לכם להיסתובב בחנויות גם בלי ליקנות כלום? ברור 5.מה אתם הייתם רוצים לקבל מתנת יום הולדת? טיסה תמיד הולך טוב

למעלה