שאלת XP

xplizer

New member
שאלת XP

הרבה זמן לפני ועם הופעת חלונות XP דיברו על הקרנל המאוחד של NT יחד עם 9X ואמרו שהמערכת תהיה מבוססת בעיקרה על הקרנל של NT אבל ימוזגו לתוכה כל היתרונות והתמיכה בתוכנות ומשחקים שהייתה חסרה נורא ב NT (או ככה לפחות אני הבנתי ממאמרים ומעוד מקורות מידע, אבל תקני אותי אם אני טועה). לעומת זאת שמעתי כבר מהרבה אנשים שהתקינו את חלנות XP שעם ההתקנה התוכנה דיווחה שהמערכת לא תעבוד עם מספר תוכנות, וכך היה. למה זאת, ואיפה אני יכול להשיג רשימה של תוכנות שלא נתמכות ע"י חלונות XP. שאוכל לדעת זאת לפני ההתקנה, שאוכל להצטייד בגרסאות המתאימות שלהן. תודה מראש.

שאלת XP

אכן ההיתרונות שהיו ב- Win9x מוזגו גם למערכת Windows XP, כמו כן הוספו תכונות רבות כגון Firewall, Media Player 8, IE6, Movie Maker, ועוד תכונות רבות אחרות. במערכת זאת ישנה תמיכה באפלקציות ובתקני חומרה (כמה אלפים) רבים. רוב החברות שיש להם בעיה עם האפליקציה שלהם שוקדות בימים אלה על עידכונים אשר יאפשרו עובדה עם מערכת ה- XP. אני מציעה לבדוק באתר Windows Update או באתר יצרן התוכנה. כמו כן ישנה אפשרות לבצע חיפוש במאגר הבא - http://www.microsoft.com/windows/catalog/ בברכה, ענת.

למעלה