שאלת SENDER

• פותח הנושא rnan
  • פורסם בתאריך

rnan

New member
שאלת SENDER

APP #C יש לי CLASS שמטפל בכל ה צבעים והכל של הפורומים הכל אותו צבע אבל כשאני שולח THIS ל CLASS הזה ( מכל 8 הפורומים שיש לי) יש שם פרמטר של ה פורום בשם WIDTH אבל אני חייב לעשות CASTING שם של ה SENDER לכל אחד מטפוסי ה FORMS שיש לי השאלה זה האם ב CLASS אני צריך לברר מה סוג ה TYPE ע"י GETTYPE שממנו נשלח ה אירוע בשביל לקבל את ה WIDTH שלו ??? אין משהוא גלובלי ל FORM ? בקיצור אני רוצה שב CLASS הזה , לא משנה איזה פורם יישלח אליו את עצמו , אני רוצה לדעת מה ה WIDTH של הפורם ששלח SENDER כלומר... ניסיתי לעשות ממחלקת הבסיס FORM - קסטינג אבל אין לו WIDTH ....

מתכNET

New member
תשובה:

אם אתה צריך לבדוק את ה TYPE של כל מחלקה אז הפתרון שלך לא טוב. אם ה WIDTH לא MEMBER של FORM וכל FORM שנגזר ממנו(אני פשוט לא זוכר למרות שנראה לי שהוא כן) אתה יכול להגדיר INTERFACE שמכיל פוקנציה המחזירה את ה WIDTH,כל הטפסים יממשו את ה INTERFACE ו ה CLASS שמנהל את הצבע ישתמש ב INTERFACE הזה.

rnan

New member
../images/Emo189.gif עוד שאלה ../images/Emo189.gif

האם ב WINFORM ה THREAD CURRENT הוא לכל החלונות ותת החלונות?????? אני כמעט בטוח שכן או שכל פעם שאני פותח לון חדש נפח לי THREAD חדש ?

Zeliran

New member
כן

עד שלא יצרת עוד ת'רד משלך.. נשארת עם ת'רד אחד.

rnan

New member
עוד שאלה

איך אני יכול לעשות BIND ל COMBO על פי עמודה מסויימת מה DS ????????

rnan

New member
לא קראת השאלה...

אם יש לי DS שמורכב מ 10 עמודות ואני רוצה שה COMBO יהיה רק דרך עמודה 5 ( כלומר יכיל איברים מעמודה חמישית) בדוגמה שהבאת לא רשום תודה

Zeliran

New member
אז זהו...

שכן. אחרי שקבעת שהטבלה תהיה ה dataSource, אז בשדה של ה valueMember/DisplayMember אתה נותן לו את השם של העמודה...

Zeliran

New member
לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת...

למחלקה Control יש שדה Width מחלקת Form יורשת מ Control משמע: ל Form יש שדה Control אבל בלי קשר.. אם אתה שולח למחלקה הזאת שלך רק אובייקטים שם למעשה טפסים, אז למה שהפרמטר של המטודה יהיה object, ולא פשוט Form?

Zeliran

New member
....

אם אתה מסתמך על intelisense... תפסיק לעשות את זה ומיד. יש שם מספיק באגים ושטויות שלפעמים לא מציג את כל מה שצריך להציג.. העובדה היא שאתה יודע שזה מה שקורה, ושזה יעבוד. אז פשוט תשתמש בזה.. גם אם הוא מתעקש לא לעשות לך השלמה אוטומטית...

rnan

New member
חחחחח

אתה קורע אותי גם אם הוא לא מקבל לי ועושה לי ERROR על זה
((form)(sender)).width ??????????​
בכל מקרה תגיד אני משתמש ב ASP ( לא קשור עכשיו) לשלוח אימייל קניתי דומיין והכל ואני לא מגדיר שם SMTO SERVER SMTP... אז הוא משתמש ברגיל אני מבין עכשיו למה המיילים לוקח להם שעה להגיע ????? ודרך אגב זה לא קבוע לפעמים זה שעה והרוב זה מייד האם יש מצב שבגלל שבדומיין שלי מופיעה המילה MAIL אז השרתים חושבים שזה SPAM ומעקבים את זה ???? אבל זה לא SPAM זה בסה"כ שם האתר www.mail-project.com נראה לי מוזר אני לא מצליח לעלות על חויקות כלשהיא מה אתה אומר ?

Zeliran

New member
אני לא מבין אותך...

אבל הקוד הזה עובד מצויין:
Form f = new Form(); object o = f; ((Form)o).Width = 100;​

rnan

New member
חבר , אני אשב על זה אבל

תוכל בבקשה להסתכל על השאלה שלי ( על המייל ?) מצטער על הטרטור

Zeliran

New member
לא הכי ברור לי למה ...

אתה מפנה את השאלה הזאת אלי. לא מתעסק ב web..

למעלה