שאלת PDF JPG או Notes Plus?

שאלת PDF JPG או Notes Plus?

שלום רב,
משום מה, אינני יכול לפתוח ב-Notes Plus שני קבצי PDF שנמצאים באחת התיקיות בדרובוקס - שני הקבצים ב"אפור" (ראו באיור המצ"ב).
זה רק בתיקיה הזאת.
כל אחד משני הקבצים נוצר ע"י גורם אחר ושניהם הגיעו אלי במייל.
לעומת זה - כשאני יוצר קובץ PDF מ'וורד' ושומר בתיקיה הזאת - אין בעיה, וכך גם קבצי PDF אחרים (שנוצרו ע"י גורמים שונים).
בתיקיה אחרת, אינני יכול לפתוח ב-Notes Plus קבצי PNG
יש למישהו רעיון שיכול להסביר את התנהגותם של הקבצים האלה?

אגוזים1

New member
קבצי ״תמונה״

כגון jpg או אחרים לא ניתן ״לפתוח״ ב- notes plus (ולכן הם אפורים כשאתה מנסה ליבא אותם) אלא רק להכניס אותם כ״תמונה״ לתוך המחברת שלך (כשאתה נמצא בתוך המחברת).
לכן, אם יש לך תמונות בדרופבוקס שאתה רוצה להכניס למחברת ב-Notes Plus, שמור אותם קודם בתמונות שלך באייפד. לאחר שתפתח את המחברת שלך תראה בתפריט למעלה שאחת האופציות היא להכניס תמונה מתוך אוסף התמונות שבאייפד.

לייבא קבצים לתוך Notes Plus אפשר רק קבצי PDF, קבצי Notes Plus וקבצי word (שהופכים לקובץ PDF בתוך Notes Plus. שים לב רק שקבצי word בעברית לא נתמכים כראוי (היישור לשמאל) כך שלדעתי עדיף להפוך אותם קודם ל-PDF).

אין לי מושג למה יש לך קבצי PDF שאתה לא מצליח להעלות

באפליקצית אחרות אתה כן מצליח לפתוח אותם?
אגב, אם קיבלת אותם במייל נסה לפתוח אותם לתוך Notes Plus דרך המייל ישירות.

אגוזים1

New member
אופציה נוספת

אם חשוב לך שהתמונה שלך תהיה ה״רקע״ של המחברת שלך (כמו קובץ PDF) הפוך את התמונה לקובץ PDF ואז פתח אותה ב- Notes Plus.

תודה ועדכון

לא ידעתי על סוגיית התמונות.
במקרה שלי זה די מבאס. עד עתה, יצרתי צילומי מסך (בד"כ) של "איך לעשות X ב'וורד' ושמרתי אותם כקובץ תמונה בדרופבוקס. לפי התיאור שלך אני מבין שעלי לשלוח אותם אלי במייל, לפתוח את המייל באייפד ולשמור את התמונה באייפד. נראה לי לא מעשי וגם אין לי ענין לשמור את התמונות האלה באייפד. זה נראה לי כתפישה מנוגדת לעקרון שלא צריך לשמור דברים באייפד/אייפון מאחר שיש שירותי ענן.... מוזר.
יחד עם זאת, אני משתמש ב-Snagit לעריכת צילומי המסך האלה ויש בה אפשרות לשמור את הקובץ כ-PDF. עשיתי ניסיון וקובץ ה-PDF שנשמר בתיקיה שבה הקבצים ה"בעייתיים" נראה כהלכה, כך שנשאר לי להתרגל לשמור את התמונות כ-PDF. סביר.
יצרתי קבצי PDF בעצמי (מתוך וורד 2010) והם נראים/נפתחים ללא בעיה בתיקיה ה"היא".
נותרה תעלומת קבצי ה-PDF שאינם נראים בתיקיה...
.
נמצא "כביש עוקף" לכך.
שוב, תודה.

אגוזים1

New member
בכיף

מסכימה איתך שטיפשי שלא ניתן לפתוח גם קבצי תמונה שיפתחו כ״רקע״. אפשר לבקש את האופציה הזו מהמפתחים.

אגוזים1

New member
רק דבר קטן

את התמונות שבדרופבוקס אתה לא צריך לשלוח לעצמך במייל על מנת לשמור אצלך באייפד. אתה יכול לעשות זאת ישירות מהדרופבוקס (פשוט סמן את התמונות שאתה רוצה לשמור ושמור את כולן בבת אחת).

למעלה