שאלת pc, סוג של

GeJuFan

New member
שאלת pc, סוג של

בשיעור האנגלית הנוכחי שלי התבקשנו לכתוב מאמר על סרט דוקו לפי בחירתנו.
הסרט שבחרתי הוא סרט על נושא מאד שנוי במחלוקת- assisted suicide, הסרט עצמו נקרא the suicide tourist (מומלץ בחום ד"א), ביום רביעי האחרון הפרופסור שלנו שיתף בכדרך שסבא שלו מאושפז בבית חולים, אני חושבת שהוא כתב שמצבו לא מי יודע מה. עכשיו נכון שהנושא לא בדיוק קשור, אבל כמי שעברה כמה שנים עם סבתא שלאט לאט גססה מול עיניה ואף שמעה בקשות של עזרה להתאבדות מצד סבתי, אני עדיין לא בטוחה אם הנושא לא יהיה רגיש מדי?
בסוף החלטתי להישאר עם הסרט הנ"ל, אבל אני תוהה אם יהיה אולי נכון להוסיף מכתבון שאני מצטערת על המצב של סבו, שאני מקווה שהוא מרגיש טוב יותר, ושאני מבינה את המצב הרגיש שהוא- הפרופסור- אולי נמצא בו כי הייתי בו, ושאת הנושא שאני גם מאמינה במטרה שלו וגם יש לי רגישות אישית אליו עקב סבתא שלי, בחרתי לפני הערה שלו ביום רביעי מה שגרם לי להתלבט רבות אם להמשיך איתו או לבחור בנושא אחר... וכן הלאה.

האם זה יתאים? או שעדיף לא לומר כלום?

John the Savage

New member
לדעתי עדיף לא לומר כלום

יכול להיות שנושא העבודה יעורר אצלו אמוציות ואסוציאציות אישיות, יכול להיות שלא. אבל עדיף שלא את תעשי את הקישור הזה.

d a p h n a

New member
גם אני עם כולם

לא הייתי מזכירה כלום.

ולמעשה, אפילו הייתי כבר בסיטואציה דומה. היה מרצה שעבדתי איתו בהנחייה אישית בתואר הראשון, כלומר נפגשנו כל שבועיים לעבוד, ונוצר ביננו קשר מצויין.

העבודה שכתבתי לו במסגרת הזו עסקה בהתמודדות עם המוות בעת החדשה המוקדמת. עבדנו על הנושא הזה כל הסמסטר, ואז ממש לקראת הסוף, כשכבר העבודה היתה חצי כתובה, אבא של המרצה נעשה מאוד חולה ולאחר כמה שבועות נפטר. כלומר, הגשתי לו עבודה על התמודדות עם המוות כמה שבועות לאחר שאבא שלו נפטר. אני מנחשת שבזמן שהוא קרא את העבודה היו לו אולי הקשרים עם המצב שבו הוא נמצא, אבל למרות שהיה ביננו קשר טוב - עדיין הקשר היה מקצועי. כמובן שהבעתי צער על מותו של אביו כשנפגשנו, אבל לא עשיתי שום קישור בין זה לבין העבודה. כי זה משהו פרטי ואישי ולא המקום שלי לעשות את הקשרים האלה.

GeJuFan

New member
תודה לכולם!

בהחלט עזרתם

למעלה