שאלת MP3

baraki123

New member
שאלת MP3

קניתי MP3 של חברת סנדיסק. הכל מובן יש לי רק בעיה קטנה. אני מנסה להוריד מהמחשב שלי דיסק ישראלי (כמובן אחד שרכשתי והעברתי מהסי.די למחשב), בכל פנים, העתקה מבצעת רק ששמות השירים ושם הזמר מופיעים בקידוד הפוך עך הסנסה סנדיסק שלי. כלומר המילה אנציקלופדיה נראת אצלי על הסנדיסק הידפולקיצנא........כיצד פותרים את הפלונטר הזה ממש מעצבן. אודה לתשובתכם!

baraki123

New member
הורדתי את התוכנה, אבל עדין לא מבינה איך לסדר

את זה. מישהו יכול בבקשה לתת הסבר קצת יותר מורכב לאחת שלא מבינה כלום בנגנים ובתוכנות

tweeg

New member
תשובה

בפליפ פלופ: את בוחרת את הקובץ תקייה הרצויים ע"י ניווט בחלון העליון בצד ימין ובחירת מיקום בחלונית מתחתיו ולחיצה על הפוך טקסט

baraki123

New member
עדין לא מצליח לי

אפשר הסבר למפגרים? איך בדיוק מנווטים לחלון הימני?

tweeg

New member
כה

הסבר למפגרים: *מורידים את התוכנה מקישורי הפורום-סידור עיברית תיקנית-לחיצה על שם התוכנה-שמור *דאבל קליק על האיקון שנוצר במקום שבו שמרת את התוכנה *מתחת לחלון השמאלי יש לשונית עם רשימת הכוננים במחשב,לבחור את הכונן שבו נמצאים הקבצים שרוצים להפוך *בחלון מעליו לוחצים על תיקיות,ודאבל קליק בשביל לפתוח תקייה *שמגיעים לתקייה נפתח בחלון הימני רשימת הקבצים בתוכה *מסמנים אותו ע"י קליק עליו *לוחצים על הפוך טקסט *לוחצים על שמור התוכנה עצמה עובדת רק על התגיות של הקובץ ולא על שם הקובץ עצמו מה שמתאים לך כי הסאנסה קורא את התגיות

למעלה