שאלת itrip

5th color

New member
שאלת itrip

אין לי מושג איך זה עובד, שמעתי דעות לכאן או לכאן. איך ה -itrip של Griffin? יש ערוצים פנויים בכלל בארץ? תודה

LinkTree

New member
מה זה itrip

ראשית אזכיר ש ה ITRIP הוא מכשיר קטן שמיועד ח IPOD עם (לא SHUFLLE) ומאפשר ל IPOD לשדר את המוסיקה שבו בתדר FM לפי בחירה. הדבר הנוח במיוחד ב ITRIP ביחס לפתרונות אחרים בתחום הוא בכמה דברים: 1. הוא לא זקוק לסוללה מכיוון שהוא לוקח את החשמל ישירות מהסוללה של ה IPOD. 2. הוא מאפשר לשדר לכלכ תחנה שרק נרצה (לא כמו בחלק מהפתרונות האחרים שנותנים 3-4 תחנות אופציונליות. 3. הוא קטן הקומפקטי ויושב על ה IPOD בצורה יפה. איך זה עובד: לאחר התקנת התוכנה שמלווה את ה ITRIP ניתן יהיה למצוא ב IPOD PLAYLIST חדש - iTrip Stations שבו יהיו קבצים חדשים ששמותיהם לפי התחנות השונות. על מנת "לומר" ל ITIRP לשדר לתחנה מסויימת כל מה שצריך לעשות זה לנגן (כן ממש לנגן - PLAY) את הקובץ המסויים כאשר ה ITRIP מחובר ל IPOD. בזמן נגינת הקובץ (הקובץ הוא סהכ כמה שניות) נראה את הנורת בקרה של ה ITRIP מהבהבת כאשר היא מהבהבת מהר סימן שה ITRIP קלט את התחנה ויש צורה ללחוץ STOP (על מנת שלא יעבור לתחנה הבאה ואז מן הסתם ה ITRIP יעבור לשדר בתחנה אחרת. במידה ובזמן כיוון התחנה מקלט הרדיו מכוון על התחנה שה ITRIP אמור לשדר אליה (התחנה שניגנו) נשמע עם ההבהוב המביר גם ציפצופים מהירים שמעידים על כך שה ITRIP מתחיל לשדר. המלצות ל ITRIP. * צריך לזכור שה ITRIP משדר לרדיו FM ולכן רצוי למצוא תחנה שקטה שאין בה תחנות אחרות שמשדרות - המומלצות הינן 90.6 ו 90.5 באזור המרכז. * האיכות היא יותר נמוכה מאיכות של חיבור בכבל RCA או PL מכיוון שאיכות השידור של FM גם במצב אופטימלי הוא יותר נמוך. * מומלץ לעשות רשימה חכמה לניגון רנדומלי של השירים - במיוחד מכיוון שאם ה ITRIP מחובר ואנחנו מנגנים בצורה רנדומלית קובץ של ה ITRIP התחנה תדלג לנו לתחנה אחרת.

LinkTree

New member
דעה אישית

לטעמי הוא פתרון טוב.אני משתמש בו ברכס כי אין י אפשרות ל LINE IN וזה עובד לא רע על 90.6(אני גם שם את ה IPOD במאפרה (סופסופ מצאתי לה שימוש הולם) ואז\ הוא קולט לא רע.גם כשנסעתי לאילת בסופש באוטו של חברה שלי על 90.6 קלטו לא רע כמעט כל הדרך (ומבחינת בטריה זה לא נראה לי זולל יותר מדי סוללה)אגב יש מכשיר נוסף שהומלץ AirPlay - יש ביקורת ב IPODLOUNGE

LinkTree

New member
בבקשה!

תלוי - בבית יכול להגיע לכמה מטרים (שניים שלושה גג אצלי) באוטו - תלוי באזור - לפעמים אפשר להסתובב איתו בחופשיות לפעמים ממש ליד הרדיו. אגב הקישור שנתתי לך אומר שה AirPlay משדר גם לטווח יותר גדול ואנשים כאן אומרים שאצלהם ה ITRIP משדר יותר רחוק - אולי אחרים יכולים לספר יותר.

למעלה