שאלת

S c a r l e t t

New member
שאלת ../images/Emo58.gif

זה נכון שדרו טיילר בל עובר לתפקיד אורח??? קיבלתי עכשיו מייל מחברה בארה"ב והיא אמרה שהיא שמעה על זה משהו והיא לא בטוחה עד כמה זה נכון... אני פשוט לא נכנסת לאתרים עם ספוילרים אז אם מישהו כאן יודע ויוכל לענות לי זה יהיה מעולה תודה

../images/Emo58.gif

זה אכן נכון. SOD מדווח שהוא עבר לתפקיד recurring. כנראה שהוא יחזור ברגע שתהיה לו מישהי פוטנציאלית בקבוצת הגיל שלו (ואני אומר - תנו לו את ברוק! זו תהיה יופי של עלילה
). לא שזה הפתיע אותי, הדמות שלו די נכתבה החוצה ואין להם מה לעשות איתה.

אני ממש לא מצליחה להבין את בראדלי ב

למשל בכל ילדי יש כמה וכמה עלילות ולא רק 2 עלילות מרכזיות .לא מבינה למה הוא כ"כ מהר הורג דמויות.מוציא לחופשה.. נסתרות דרכיו...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo7.gif אז אם אין תומאס, שלפחות יחזירו את דיקן../images/Emo7.gif לפחות יש לנו את דנטה../images/Emo10.gif

M a g n u s

New member
ואם יורשה לי להוסיף../images/Emo27.gif

פעם הוא היה הרבה יותר אטרקטיבי

S c a r l e t t

New member
אוף../images/Emo7.gif

אני דווקא ממש אוהבת אותו! יאללה שימצאו לו איזה בימבו שכולנו נשנא (רק שלא תהיה אהבלה כמו גבי וקייטלין) ויחזירו אותו לתפקיד מרכזי

Indiman1

New member
זה ממש דבילי..

אם אין מישהי שתהיה איתו מבחינה רומנטית, אז מעיפים אותו ? אי אפשר להמציא לו עלילות שלא קשורות לזוגיות וכאלה ? שהתסריטאים יתאמצו קצת, אני בטוח שאפשר לתפור לו איזה משהו.

shiranush4

New member
ככה זה...

תמיד הדמויות המרכזיות הם רידג', ברוק, סטפני ואריק השאר מעיפים אותם מחזירים ובלה בלה.

למעלה