שאלת

noabethr

New member
שאלת../images/Emo58.gif

באמריקה ראיתי את הסוף של איזשהו פרק ובסוף רואים את התאומים מתפללים ....לאמשנה קיצר, בדקתי על מה היה הפרק הזה ורשום שבפרק הזה סיימון השפיע על כולם לעשות דברים טובים....גם אשלי סימפסון הייתה ורוקסן וצ'נדלר היו פרודים אבל התאריך בתקציר היה 2003 איך זה הגיוני??? אולי היה ת'פרק ופיספסתי...?

yonco

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

העונה השביעית: 2002-2003 העונה השמינית: 2003-2004 הפרק שאת מדברת עליו שודר בסוף שנת 2003 (ספטמבר-דצמבר), זה בטח היה הפרק השלישי או הרביעי בעונה השמינית. הקטע עם סיימון קשור כנראה לתאונת הדרכים שבה היה מעורב (והרג מישהו בשם פול סמית'), זה בטח גרם אצלו לשינוי גדול בתפיסה וכו'... אז אולי זה הקטע עם ההשפעה שלו על כולם. אבל בטוח עוד לא היה את הפרק הזה בארץ, כי בעונה השביעית צ'נדלר ורוקסן הם עדיין זוג חי ובועט ו...מאורס!

yonco

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif הרגע שלו כולנו חיכינו

פורסמו את ציוני הבגרות, לחצו כאן כדי לבדוק כמה קיבלתם!

בהצלחה חבר'ה../images/Emo29.gif

ולא להציף לי את הפורום
(הכוונה לפורום לימודים שגם אותו אני מנהלת-חחחח)

noabethr

New member
יו איז\ה ציונים נוראיייייייים

אני מזה מאוכזבת=[ היסטוריה-83 לשון-81 ישומי מחשב[עיצוב גרפי]-97 [מזה אני לא מאוכזבת] יסודות העיצוב-91

המממ..../images/Emo29.gif

זה שאני אגיד הם לא נוראיים כל כך לא יעזור נכון? אבל! אל תשכחי שיש לך עוד חלק בהיסטוריה וזה ביחד ככה שזה יכול להעלות לך בהרבה אתזה החלק הזה ויש עוד את חיבור שגם זה ביחד עם לשון!!!
וכל הכבוד על ה97 ו-91

noabethr

New member
טיינקס

אז זהו שאת החלק ה-2 בהיסטוריה אני עושה רק ביב' משום מה החליטו לדחות לנו הסטוריה והשנה אני אלמד אזרחות

ועכשיו הציונים:

לשון: 95 היסטוריה: 96 מתמטיקה (שאלון 001): 100 אבל מתמטיקה אני כבר יודעת מזמן... לא נחשב

yonco

New member
הציונים שלי

בלשון: 98 בבחינה, 100 ציון מגן, ציון סופי 99.
בהיסטוריה: 70 בבחינה, 70 ציון מגן, ציון סופי 70. ובמתמטיקה סופי 85, אבל עשיתי מועד ב', אולי זה ישתפר...

yonco

New member
אופס...

לא שמתי לב, כי זה בלשונית אחרת.
מועד א' מתמטיקה: בחינה 83, מגן 87, ציון סופי 85.
מועד ב' מתמטיקה: בחינה 96, מגן 87, ציון סופי 92.

yonco

New member
כשאת נכנסת לקריאת הציונים

יש שתי לשוניות כאלה - מועד א' ומועד ב'.

למעלה