שאלת
על טיילור!

שאלת../images/Emo58.gifעל טיילור!

זה נכון שהיא חוזרת כאישה חייה? למרות שהז לא הגיוני, אך ככה הבנתי....

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifתשובה

כן, היא חוזרת בתור אישה חיה תדפדף כמה דפים אחורה ותקרא בדיוק את כל הסיפור...בקצרה, היא אף פעם לא מתה אלא נחטפה ע"י עומאר (הנסיך המרוקאי) ועכשיו היא חזרה

לא מצאתי, בדקתי ב 10 דפים האחרונים

אין לי כח לדפדף בארכיון. איך הם מסבירים את זה שהיא חזרה כרוח רפאים?"

girlontop

New member
רק בעמוד הזה השאלה נענתה פעמיים

ואם מתעצלים לקרוא כל שרשור, תמיד יש את ההמצאה הגאונית "חיפוש".

Guy K

New member
הבנת נכון אבל גם לא

מפני שההודעה הראשית מסומנת כספוילר, אין צורך לסמן הודעות אחרות בשרשור כספוילרים, כי הן ממילא תגובות לספוילר הראשון שנדון בשרשור. המהדרין - מסמנים כל הודעה, אבל לא חייבים.

כמה מפתיע - עלילה הזויה../images/Emo58.gif

כן זה נכון שהיא חוזרת כאישה חיה מסתבר.. למרות שאני רק שמעתי על זה כאן. אבל אתה צודק - זה מאוד קשה להסביר. קודם כל היא מתה בבית החולים וראו אותה מתה בזרועותיו של רידג' ואת נשמתה עולה למעלה ומביטה על המתרחש... מעבר לזה בתקופה של הסוד בנוגע לתינוק של ניק/רידג' שג'קלין שמרה - טייילור הגיעה לסדרה של התגלויות שמיימיות בהן היא נגלתה לעיני ברוק , רידג' וג'קלין - ביודעה כל המתרחש על כדור הארץ..
מצד שני זה היפים והאמיצים - המומחים בתחיית המתים.

../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif

אני לא יודע אני לא ממש עוקב הרבה אחרי ימי חיינו .. מצטער. אל תשכח שזו הפעם השלישית (!!!!) שהיא חוזרת לחיים (אם אתה זוכר את אירוע רעידת האדמה עם ג'יימס וורויק בו נחשבה למתה).. לא לדבר על מייסי (שעוד תשוב יום אחד לכמה רגעים של חסד) ועל שילה כמובן... ועוד יהיו רבים וטובים! בית הקברות המקומי כבר מזמן לא היה כ"כ שמח!

girlontop

New member
לא מדויק

טיילור לא מתה שלוש פעמים. ברעידת האדמה בביג בר היא נחשבה לנעדרת וגם זה היה רק לחצי פרק. יש לה עוד 7 נשמות "לבזבז".

הו הנה אתה

שלום לך צפניה! אתה אותו צפניה שניהל את הפורום של לחיות את החיים לא? רציתי לדבר איתך בקשר לזה.. אז..

למעלה