שאלת

Y A E L I 37

New member
שאלת ../images/Emo32.gif../images/Emo206.gif

לא קשור לפורום אך חייבת עזרה דחוף יש לי בניית צפורניים והרגע נשברה לי אחת לחצי, כאבי תופתתתתתת, כיצד ניתן להוריד אותה מבלי לתלוש את הציפורן שלמטה? אשמח לקבל כל תובנה בנושא תודה מראש, יעלי

מלא מלא אציטון ממש כך לטבול האצבע

באציטון ותרגישי טוב מסכנה אני יודעת מה אלה הכאבים האלה גם לי פעם היתה בנייה ושנמאס לי התחלתי לשבוא אחת אחת בהצלחה

Y A E L I 37

New member
לימי מה את מציעה? אני מתה מכאבים

מצד אחד מאוד יפה ומחמיא לי צפורניים ומצד שני הן גורמות לי להמון כאבים על כל מכה קטנה שאני חוטפת. אני ממש לא רואה את עצמי בלי, אבל למה לסבול רעבקקק????????????????.

Y A E L I 37

New member
תודה מאמי. יש לי מסיר לק על בסיס

שמן ולא אציטון. האם זה ימיס לי אותה? תודה על תגובתך המהירה. אוהבת, יעלי

Y A E L I 37

New member
אני מפחדת לפצוע את עצמי עם הגוזז

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני אשים אותה כל הלילה מצדי במסיק לק השמן עד שתרד לי האצבע כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

Y A E L I 37

New member
זה בסדר זיוי לא ידעת. רצית לעזור

וזה מה שחשוב. מזלי שאני מקלידה ביד שמאל. תודה בכל אופן נשמה

Y A E L I 37

New member
קרח ירגיע את הכאב אבל אני מתה

להפטר ממנה ושתרד מני היא חצי באוויר. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טימי מבינה בצפורניים גם היא בונה. טימיייייייייייייייייייייייייייייי הצילוווווווווווווווווווו איפה את???????????????????.

Y A E L I 37

New member
איזה מתוקות אתן ../images/Emo23.gif

טבלתי את הציפורן שעה במסיר לק והיא נמסה. איזה סיוט. כואב להיות יפה
תודה רבה לכן מקסימות על התמיכה והעזרה חיבוקים חזרה. ניקי זה רק מחזק יותר כמה את חשובה מוערכת ורצויה כאן. ולמי שלא נראה שתתפוצץ מקנאה.
תודה

מיכל63

New member
יעלי../images/Emo24.gif

לא ידעת שכואב להיות יפה??? צריך לסבול קצת...
אני עשיתי לפני שנים את הציפורניים ואחרי שכולן הפכו לירוקות עם ירוקת... סיימתי עם זה... לקח לי חצי שנה עד שהבריאו וחזרו למצב הנורמלי...ממש סיוט... אז הרבה
ותרגישי טוב

יעלי בוקר טוב

לגזור את הציפורן עד גודל הציפורן הטבעית ואחר"כ ....כןןןןןןןןןןןןן לטבול באצטון עד שהציפורן מתרככת ואז לנסות להוציא מהצד עם החוד של הפצירה

pirge

New member
יעלוש,זה קרה לבת שלי והיא רצה באמצע

הלילה לבונת הצפרניים והיא טיפלה בה. זה באמת כאבי תופת. מקווה שכבר את אחרי הסיוט.

למעלה