שאלת guns n´ roses

nute kram

New member
שאלת guns n´ roses

בשיר one in a million, האמ אקסל מתבטא הצורה גיזענית או צינית? ומה הקטע של האחד/ת מהמילונ שלו? מי זו/זה? תודה מראש

nute kram

New member
אז אקסל הוא סתמ גזענ

בעל דעות קדומות שבכלל לא ראוי לשומ סוג של הערכה מלבד מוזיקלית

mpljp

New member
אהממ

אקסל סיפר שבתחנת רכבת נדמה לי באינדיאנה כמה אנשים שחורים נטפלו אליו והוא כתב את זה כדי לפגוע בהם כמילת גנאי (אני לא מגינה על אקסל, אני שונאת אותו, אבל בגלל דברים אחרים)

אל תיקחו יותר מדי ברצינות את מה

שיוצא מהפה של אקסל... לא נדע אם הוא בתכוון ליצור ביקורת, או להשמיץ. כנראה גם לא נדע, מה זה חשוב.. האלבום עצמו לא משהו חוץ מהשיר patience.

mpljp

New member
הוא לא

השם משפחה שלו זה האדסון וזה לא שם יהודי

ganooov

New member
סלאש הוא ~כן~ יהודי. ../images/Emo13.gif

תקראי את המאמר "היהודים הגדולים של הרוק". שם המשפחה לא אומר כלום, קנופפלר הוא לא שם יהודי במיוחד.

ganooov

New member
במדור המאמרים של הפורום... ../images/Emo13.gif

השגתי את הניק נובמבר ריין עם נקודה בסוף - שלחי לי מסר...

Grimble Grumble

New member
דווקא

פעם ראשונה ששמעתי את השם נופלר חשבתי שהוא יהודי או גרמני... מסתבר ששניהם

ganooov

New member
אהההממממ... ../images/Emo13.gif

מעולם לא נתקלתי באדם אחר ששמו קנופפלר ואינו שייך למשפחת קנופפלר, ככה שייתכן שזה אכן שם יהודי
. אבל זה לא מה שקובע. נ.ב. היה כאן פעם שירשור ארוך למדי על סלאש ומוצאו - חפשו אותו
.

חולוני

New member
לאלבום שממנו לקוח השיר קוראים Lies

נראה לי שזה משנה את משמעות השיר..

לאחר שקראת את המילים של השיר...

רציתי לשמוע את השיר, אבל אחרי שקראתי את המילים, ויתרתי על הרעיון. הייתי מתרגם את השם של השיר לעברית כ"יש עוד אלף כמוך", אני חושב ש GNR ניסו ליצור שיר סאטירי/ציני על גזענים שלא מבינים את העולם, וכול הכושים/מהגרים/המואים נראים להם כמו איום (אגב יהודים לא מוזכרים בכלל בשיר כך שזה לא משנה אם מי מחברי הלהקה הוא יהודי או לא), הבעיה היא, שאקסל ידידנו הוא לא כותב כל כך מוכשר, ובמקום שיר סאטירי יצא לו שיר גזעני. הפואנטה של השיר לדעתי היא: שזה שיש עוד מיליון כמותו, ואולי מישהוא ישים לב אליו לפני שכולם יבכו בגללו, הוא אותו גזען לבן מטומטם, שחושב שכל ההומאים והמהגרים באו בשביל להקים "אירן קטנה", במדינה שלו, ובשביל להפיץ מחלות. באיזו מקום ניתן לראות בשיר כמו ניסיון להזהיר מפני אותו גזען (הוא זה שאומר את הדברים האלה, והשיר לא מתיחס אליו בחיוב), שכן יש כמהוא עוד מיליון, ואחת מהם עוד יגרום לכולנו לבכות. זה בכל אופן לדעתי מה שאקסל קשישא ניסה להגיד, לצערי הוא לא יודע לכתוב שיר, ולכן זה לא מובן (אני לא בטוח אפילו שהבנתי את השיר כמו שצריך) זאפה ניצח

electricGirl

New member
אקסל כותב שירים מצויין

ולא ברור בדיוק מה משמעות השיר המסויים הזה, הייתה שערוריה סביבו בגלל האלמנטים הגזעניים שבו. אבל זה שאקסל הוא בןזונה כולם יודעים וזה לא סוד גדול. בכל אופן, LIES הוא אלבום טוב דווקא, אומנם לא טוב כמו אלה שבאו אחריו, אבל היו שם מספר שירים ממש טובים.

Bloody Kiss

New member
הערה|...בנדנה|

הניבלוגים נכון שאתה מבין המון במוזיקה והכול ומכיר את כולם וזה אבל... אתה לא יכול להגיד שאקסל לא מוכשר בדעה כזאת מגובשת, אתה יכול להגיד שלדעתך הוא טיפש ומטומטם וכל זה ולא יודע לכתוב (כמו שאני כותבת בכל הודעה/הערה על להקה/זמר שאני לא אוהבת) כי הרבה אנשים החשיבו ועדיין מחשיבים אותו לגאון, אז מה שהוא גזען? הוא מביע את הדעה שלו בשירים שלו, הוא מביע מה שהוא מרגיש ולא כמו להקות\זמרים אחרים אומרים רק דברים שמחים ויו הו אנחנו טובים תאהבו אותנו. וגם... סלאש הוא בעצמו חצי כושי אז לא נראה לי שזה ממש מנוגד אישית לכושים. והקטע על ההומואים ת´אמת גם אני מסכימה איתו אבל כל אחד והאידאולוגיה שהוא תומך בה ואף אחד לא יכול להכריח אותו (אותי) לשנות את דעתו אלה רק לחשוב על זה (על לשנות את דעתו לשקול מחדש את האמונות שלו) ולמה אתה בכלל מזלזל בו בצורה כזאת? אז אתה לא אוהב ת´שירים שהוא כוטתב אבל גם אף אחד לא מכריח אותך לשמוע/לקרוא אותן... וזה שהוא בן זונה... נכון והוא גם די מודה בזה וגם הוא מודה בזה שהוא מניאק והכול אבל לפחות הוא לא מזוייף!

אופס ../images/Emo52.gif

אני מנהל חדש, ולפעמים אני לא כ"כ שם לב, שאני לא כותב רגיל בפורום, לולא היו תגובות להודעתי המקורית יתכן והייתי מוחק אותה עכשיו, אני ממש מתנצל אם מישהוא נפגע... משהוא קטן על עצמי, אני לא חושב שיש להקה שהתחילה לפעול לפני 1975 (בערך) שאני אוהב, הטעם שלי קצת מיושן, ואני בא לפעמים עם גישה קצת צינית ללהקות מ 20 השנים האחרונות, לכן, בד"כ אני לא כותב על להקות אלו, כאן, כנראה שלא הייתי צריך גם הפעם... לעניין עצמו, שיר רוק הוא לא רק מילים, יש הרבה להקות/יוצרים, שאני לא ממש מתלהב מאיך שהם כותבים, אבל מאוד אוהב את הסך הכל שלהם. אין שום בעיה לכתוב מילים לא ברורות או פשטניות ועדיין להיות גאון. הבעיה שלי עם השיר הזה, לא הייתה הגזענות, אני בכלל לא חושב שהשיר גזעני, ההיפך, אני חושב שהוא אנטי גזעני, הבעיה שלי היא, שזה לא מובן מהשיר (ואכן איש פה לא הצליח ממש להבין את השיר. אבל כאמור, זה רק השיר הזה, ואני לא ממש מכיר את כל היצירה של גנז, ואכן לא אמרתי כלום על כל היצריה, רק על השיר הזה. ואגב יש ברוק בני זונות הרבה יותר גדולים מאקסל

למעלה