שאלת GPO קטנה

שאלת GPO קטנה

שלום לכולם. אני בונה GPO חדש לאנשים בחברה לפי מה שביקשו ממני ואז הופיעה לי בקשה שלא ציפיתי. ביקשו ממני שיהיה אפשרי ללחוץ מקש ימני על כל קובץ\ספריה שרוצים אבל שלא יהיה אפשרי להכנס לProperties. עכשיו אני יודע שאפשר לבטל מקש ימני ע"י ביטול של context menu אבל כאן הם ביקשו משהו יותר ספציפי. מישהו יודע איך אני יכול למנוע כזה דבר? תודה.

הממ

יודע מה ההגיון העומד מאחורי ההחלטה? אולי תוכל לספק להם פתרון עוקף אחר.

אין לי מושג

ניסיתי לנחש כדי באמת לבנות פתרונות - אבל אמרו שזה לא מה שהם רוצים

נסה..

ליצור Registery Key : HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\MICROSOFT\CURRENTVERSION\POLICI ES\EXPLORER הוסף DWORD NoViewContextMenu עם ערך שווה ל 1.

בעז 21

New member
I think you cant

ממה שידוע לי אין אפשרות לשנות את האופציות המובנות של הcontext . יש אפשרות להוסיף פעולות לcontext כמו כן יש אפשרות להוריד אפשרויות שהתווספו מהתקנה של תוכנות מסויימות. לא מצאתי דרך להוריד או לבטל את אופצית הproperties מהcontext אשמח עם antidot יגיב לשרשור הזה.

antidot

New member
------>

לא שידוע לי. בכל מקרה הדרישה נשמעת לי מופרכת לגבמרי. הרי properties מראה את file attributes שניתן לראות אותם אפילו בCLI וחסימת קריאת properties פשוט תחסום גישה לקובץ. לגבי חסימה בGUI בלבד - לא מכיר דרך. בכל מקרה, הייתי הולך לברר מה המטרה של התרגיל, כי לי זה נשמע כמו משהו שהגיע ממישהו שלא מבין מספיק את המערכת.

Motel

New member
תשובה

לא אפשרי דרך GPO, או למעשה דרך כל אופציה שאני מכיר

למעלה