שאלת FCR

• פותח הנושא enigo
  • פורסם בתאריך

enigo

New member
שאלת FCR

לחבר נשאבה הפחית של הקרבורטור לתוך המנוע. אם נתעלם לרגע מהנזקים הכלליים (שהגיעו פחות מחודש אחרי אוברול בגלל כשל של מערכת התזמון...) הבחור צריך פחית חדשה - 1000 ש"ח בארץ. מישהו כאן יכול להגיד לי מה מחיר מקובל ל-FCR מתאים (39 מ"מ, נכון?) באיביי? האם שווה להתעסק עם קרבורטור משומש או להתקין פחית חדשה? מה אתם הייתם עושים?

enigo

New member
זו בהחלט אופציה, ועדיין...

מה מחיר סביר ל-FCR באתר ההזדמנויות הבלתי מוגבלות? מחיפוש זריז בסניף האמריקאי שלפתי הצעה אחת שעומדת על 202 דולר - לא סופי, לפני משלוח - מחיר לא כדאי מבחינת הבחור. האם אלו המחירים, או שיש מצב להזדמנויות?

royboy1

New member
בזמנו...

גם אני חפשתי להחליף קרבורטור. בכל מקרה 202$ לאיזה שנתון? אם אתה קונה אל תקנה שנת 98-99. משנת 00' הם טובים יותר. סה"כ המחיר שציינת הוא טוב מאוד בהנחה שאתה מתייחס לנק' שכתבתי עד עתה, כן?

enigo

New member
יש הבדלים בקרבורטור?

בין 99 ל-00? זה חדש לי... מה ההבדלים?

royboy1

New member
אכן יש

לפחות כך נאמר לי במוסך. עד שנת 99' הפחית עלולה להישאב לקרבורטור, החל משנת 00' אין לה אפשרות להיבלע פנימה. כך נאמר לי ואני לא חושב שעבדו עליי... תכף 45 יגלה לנו....

royboy1

New member
אכן יש

לפחות כך נאמר לי במוסך. עד שנת 99' הפחית עלולה להישאב לקרבורטור, החל משנת 00' אין לה אפשרות להיבלע פנימה. כך נאמר לי ואני לא חושב שעבדו עליי... תכף 45 יגלה לנו....

royboy1

New member
ולמרות שלא ידעת

אתה תגלה, נכון?
מחכים לתשובה חד משמעית ממנהל הפורום.

גם 2004 תשאב בבוא העת

לגבי 2005 עדיין לא ראיתי אם יש שינויים העניין מאד פשוט קוראים לזה רווח ליצרנים ממכירת חלקי חילוף

royboy1

New member
נשמע קצת תמוהה../images/Emo4.gif

לא מסתדר לי שיצרן יוציא כלי מירוצים בידיעה ברורה שיהרס המנוע(
)
בגלל בעיה טכנית שניתן למנוע אותה. עד כמה שאני יודע משנת 2000 אין את התופעה הזו.

royboy1

New member
מכוון שלי או לאבא שלי אין

שליטה על חט' האופנועים של ימאהה אני רק מעריך, כן? אני מעריך שמה שאתה אומר, הוא איך לומר? קשקוש בלבוש. אני מעריך שבאופנוע חדש ייתכן ויהיו ליקויים ואכן בכל דגם חדש יש מחלות ילדות שנפתרות אחרי כמה שנים. אני מעריך שיצרן כמו ימאהה (ניחא היית אומר פטימה חלפים בע"מ*) לא יבגוד בלקחותיו ויוציא להם בידיעה ברורה ובכוונת זדון אופנוע שמנועו ייהרס. לא סתם מתחרים בכל העולם נותנים נשמתם לתחום הדו-גלגלי, בטח לא כדי לקבל זין בעין מחברת ימאהה. כל אלה הערכות שלי, כן? בדיוק כמו הערכה שאתה מקשקש סתם. *אין ולא היה לכותב שורות אלו שום סכסוך עם פאטימה חלקים בע"מ, אין בכוונתו לפגוע, להשמי או להוציא שם רע לחברה. ROYBOY.

mishmishoid

New member
בebay אתה יכול לעשות חפוש על

מכרזים שנסגרו (חפש תחת כפתור החיפוש המתקדם) כך תוכל ליראות בכמה ניסגרו מכרזים דומים למה שאתה מחפש עלה והצלח

111SM

New member
רווח או בלאי וזה לא לימהה

אלא הרווח הולך לחברה שמייצרת את הקבורטור בסופו של דבר...

למעלה