שאלת EBAY

pootzy

New member
שאלת EBAY ../images/Emo53.gif

אני מעוניין להזמין דוד מקורי לאופנוע שלי KLR כרגע המחיר עומד על 40 דולר, ולפי USPS לקחתי בהגזמה משקל של 10 קילו והמחיר משלוח עולה 47 דולר. במידה ואכן אני ילך על מכירה זו, האם יש דברים שכדאי לבקש מהמוכר ? מה כדאי לבדוק ? אולי יש מישהו שמזמין ומעוניין לחלוק עלות משלוח ? תודה מראש לעונים.

eyaleshet

New member
כן תבקש מהמוכר שירשום שהאגזוז

עלה רק 10$ +47$ משלוח ואז תשלם מכס מינימלי ואני מציע לך לבדוק טוב שהדוד מתאים לאופנוע שלך ובכל אופן לא משתלם לך לחלוק עלות משלוח כי אז יהיו יותר מוצרים ואז תשלמו מכס גבוה

Bearing

New member
תיקון לחברי המלומד

לפי תקנות המכס- אם מסמנים את המשלוח בתור GIFT אין חובה לציין את מחיר המשלוח על החבילה - ולכן יש לציין GIFT (לעשות X בריבוע במיועד) ולכתוב TOTAL של 10$ וכמובן לא לציין את עלות המשלוח, ישנה סבירת רבה כי המשלוח יעבור את המכס היישר לסניף הדואר הקרוב עם חותמת TAX FREE המיוחלת. בנוסף רצוי לא לרשום דבר המרמז על אופי הטובין, דהיינו שיוך לתחום חלפי הרכב וזאת עקב המיסוי המוגבר על מוצרים אלא, למשל על אגזוז מן הסוג הזה ניתן לרשום - "USED IRON TUBE" או משהו בסגנון.

asparagos

New member
../images/Emo6.gif

some iron tubes with some welding inside and a metalic looking object ancored inside, connectes to many tubes,pipes and some levers. 50$ gift from the Ducati company

eyaleshet

New member
גם כשרשום GIFT יש מקום לרשום

את ערך המוצר ומשום מה המוכרים תמיד ממלאים את זה ובמידה ואין מחיר סוכני המכס פותחים הולכים למחירון או לאינטרנט ובודקים את המחיר הקרוב למוצר דומה ואז באמת היזדמברת כי תפסו אותך בשקר... בכל אופן שיחרור דבר מהמכס זה אומנות פעם הולך פעם חצי הולך פעם לא הולך הדרך הכי בטוחה זה נגיד ויש לך מישהו באמריקה אז אתה דואג שישלחו לו ואז הוא ישלח לך בדיוק כמו שצריך בלי הערות ועם דמי משלוח מינימלים כי זה מודפס ואי אפשר להתחמק מזה...

Bearing

New member
התכוונתי לערך המשלוח

ולא לערך המוצר, חייבים לרשום את ערך המוצר אחרת בטוח יעקבו במכס - הם לא יודעים מה המחיר. אבל אם ערך המשלוח לא רשום ( GIFT) אז לא מוסיפים את ערכו לערך המוצר.

fxr

New member
תבדוק.

דבר ראשון מה האחוז של האנשים שאמרו דברים חיוביים על המוכר. דבר שני אם הוא בכלל מוכן לשלוח לארץ או רק בתוך המדינה שלו.

pootzy

New member
תשובות

האגזוז הוא מקורי לדגם האופנוע הספציפי ככה שמבחינת תאימות לא תהיה בעיה, חוץ מזה הוא כותב שהמשלוח הוא WORLDWIDE ויש לו 100 אחוז POSITIVE וציון של 58. ושוב, תודה.

shmupi

New member
המחיר של המשלוח לארץ לא נכנס ..

לחישובי המכס רק המחיר של משלוח בתוך ארה"ב באם קיים , אז תבקש שירשום כל סכום מתחת ל 50$ ולא תשלם מיסים כלל בהצלחה

Bearing

New member
קרא את פקודות המכס שוב

יש לך טעות בקשר לאופן החישוב - משלוח לארץ אכן כלול בסכום מנו מחושב המכס.

Aדי

New member
אפשר בכל אתר בית של חברת השילוח

הבעיה היא שלא תמיד (בעצם כמעט אף פעם) המוכרים עובדים לפי ה"מחירון" של החברות, הם פשוט מוסיפי עוד כמה $$$ בשביל הרווח.

שאול DR650

New member
זה לא בהכרח נכון

אני קניתי מגפי שטח באיביי ולא צויין מחיר משלוח. רק לאחר שזכיתי בקניה ואמרתי לו לאן לשלוח את זה (בתוך ארה"ב, לחבר) אז הוא הוסיף את מחיר המשלוח למחיר הפריט (יצא 10$ סה"כ)

DiscoCat

New member
הנה אחד חדש

שלח מסר למוכר אם הוא מוכן לשלוח מחוץ לארה"ב אם כן תשאל אותו כמה זה יעלה. בחודש האחרון שמתי לב שיש לדגם הזה הרבה חלקים באיביי אז תעקוב אחרי זה, תמצא משהו טוב בזול.

למעלה