שאלת Buy it Now!!!!

nimrodakar

New member
שאלת Buy it Now!!!!

שלום לכולם , ברצוני לדעת מה ההבדל ( אם יש כזה בכלל ) בין Buy it now תחת לשונית Online Auction לבין Buy it Now תחת לשונית Fixed Price ? צירפתי 2 תמונות להמחשה. תודה.

ozitex

New member
התוצאה היא אותה תוצאה

במכירה פומבית יש אפשרות למוכר לאפשר קניה בלי להיכנס למכירה עצמה. קניה ב-BIN מסיימת את הליסט. בקניה רגילה בפורמט BIN המכירה מסתיימת או ממשיכה תלוי בכמות המוצרים המוצעים לרכישה. התוצאה מבחינת הקונה היא אותה תוצאה.

ezBaySchool

New member
הבדל בין Fixed Price ל-Auction + BIN

Fixed Price: פורמט למכירה מיידית בלבד (Buy It Now), שמאפשר להציג "כמות" של אותו מוצר, לדוגמה: אני מעמיד למכירה כמות של 10 יחידות זהות של אותו מוצר (נגיד 10 שעונים...) - כל שעון באותו מחיר. אפשר לקנות יחידה אחת או יותר בכל קניה (עד 10). מכירת FIXED PRICE יכולה להיות מפורסמת באיביי עד 30 יום. Auction + Buy It Now: פורמט למכירה "משולבת" - גם פומבית וגם קנייה מיידית, שמאפשר להציג יחידה אחת בלבד של מוצר, לדוגמה: אני מעמיד למכירה שעון, אם אפשרות להציע עליו מחיר "נמוך" במכירה פומבית, או לקנות אותו מיד במחיר גבוה יותר באמצעות BUY IT NOW. ברגע שמישהו הציע הצעה על המכירה הפומבית, האפשרות של ה-BUY IT NOW מתבטלת, וזו הופכת להיות מכירה פומבית רגילה לחלוטין, כשהזוכה יהיה המציע הגבוה ביותר... מכירת Auction + Buy It Now יכולה להיות מפורסמת באיביי עד 10 יום. בהצלחה!

sbenari1

New member
אופציית ה BIN לא מתבטלת כשיש ביד

רק כשהביד עבר את מחיר ה BIN מה שסביר להניח שלא יקרה, אני לא ממליץ להשתמש אפשרות של Auction + Buy It Now

ezBaySchool

New member
אופציית ה-BIN מתבטלת מיד ב"ביד" הראשון

(אלא אם יש למעירה הפומבית "מחיר שמור" - RESERVE PRICE (מחיר מינימום שמגדיר המוכר למכירה הפומבית). ראה בקישור לאיביי:

panayotiss

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד והמתחיל במצווה....

אלה הקטגוריות: 1. Parts & Accessories (eBay Motors) 2. Tickets 3. Clothing, Shoes & Accessories 4. Cell Phones & PDAs הסף הוא 50% ממחיר ה BIN כלומר מרגע שהביד עבר 50% ממחיר ה BIN אז אופציית ה BIN תיעלם. סוגיה מעולה.

ezBaySchool

New member
דווקא בגלל שבדקתי - הרשיתי לעצמי לענות... :)

לגבי ה-50%: ידעתי שזה קיים, אבל רק באוסטרליה... בכל מקרה - תודה על התיקון!

avi_sch

New member
תיקון טעות - אין דבר כזה BIN דביק עד 50%

הרשו לי לתקן טעות שכמה מכן שוגים בה: נושא ה-BIN שנשאר דביק בכמה קטגוריות א-י-נ-נ-ו רלוונטי כבר כמה שנים ! זה היה במסגרת ניסוי ב-com שהופסק מזמן. מי שרוצה לקרוא על כך מוזמן לקרוא בלינק, חסכתי לכם את כל השרשור המייגע והלינק מוביל להודעה האחרונה שמסכמת את זה http://forums.ebay.com/db1/topic/Auction-Listings/Longer-Lasting-Buy/2000449591&start=450 לסיכום: BIN נעלם אוטומטית עם הביד הראשון, למעט במקרים בהם יש reserve price -- זאת ללא כל חריגים וללא תלות בקטגוריה ! אבי =============== כל אחד יכול eBay www.Avi4You.com ===============

ozitex

New member
Longer Lasting BIN

לסיכום הנושא, נערכה בדיקה עם נציג איביי אונליין ולהלן הממצאים: כפי שהבנתי,שרון צודק ואכן האפשרות של המשך האפשרות של BIN, ל מ ר ו ת שקיים ביד על המוצר , קיים גם כיום על הקטגוריות הבאות: 1. Parts & Accessories (eBay Motors) 2. Tickets 3. Clothing, Shoes & Accessories 4. Cell Phones & PDAs לגבי כל השאר, מתקיים הכלל הקובע שכל ביד בכל רמה מבטל מיידית את אפשרות ה- BIN. ולכל המומחים, המורים והמדריכים למיניהם, רצוי לבדוק את הנושאים עליהם אתם מתיימרים לתת חוו"ד מקצועית לפני שאתם עושים כן. תודה לכל המגיבים.

panayotiss

New member
מספר דוגמאות לכך שלתשובתך אין אחיזה במציאות

בבקשה ממך לפני שאתה מבטל בהינף יד את תשובותינו וקובע חד משמעית ש" BIN נעלם אוטומטית עם הביד הראשון" וכמו כן מעוניין לחסוך לנו את השרשור המייגע..... בבקשה ממך בדוק את עצמך וכמו כן אני ממליץ לך לא לבסס את הידע שלך על פוסטים של כל מיני " so called ידענים " שעולים בפורומים ומפזרים דיסאינפורמציה לכל עבר. הכי טוב להוכיח טענה: 1. על פי המקרה בשטח, קרי לחפש דוגמאות באיביי. 2. לשאול נציג אוןליין להתנהגות כיום. ושלוש עיצות נוספת לי אליך, 1. תעדכן את חומרי הלימוד שלך. 2. כדי לקבל אמינות בפורום (שמישהו באמת יאמין למה שאתה כותב) מומלץ לעלות עם תשובה יותר מפעם בשנה,(ותשובה פחות יהירה), זה יראה על קצת יותר נתינה. 3. הפרסום בפורום כרוך בתשלום! במידה ואתה מעוניין לפרסם את בית הספר שלך או שירותי הלימוד שלך אנא פנה להנהלת תפוז והסדר את התשלום. יום טוב

למעלה